Sledujte aktuální free rotace hrdinů.

Free Rotace - 31.1. - 7.2.

Příspěvekod xSlayee » 31 led 2017, 16:37

Obrázek
Nová bezplatná rotácia šampionov od 31.1.2017

Šampioni v rotacií a ich schopnosti:

Ashe (450 IP alebo 260 RP)
Ledová střela (Pasivka) -Ashiny útoky zpomalují své cíle a mají za následek, že Ashe těmto jednotkám způsobuje zvýšené poškození. Ashiny kritické zásahy nezpůsobují žádné bonusové poškození, ale cíl ještě více zpomalí.
Hraničářské soustředění (Q) - Ashe si útočením zvyšuje hodnotu soustředění. Na maximální hodnotě soustředění může Ashe seslat Hraničářské soustředění, čímž spotřebuje všechny stupně soustředění, dočasně si zvýší rychlost útoků a na dobu trvání schopnosti přemění svůj základní útok na silnou sérii útoků.
Salva (W) - Ashe vypálí 9 šípů v kuželové výseči, které způsobí vysoké poškození. Aplikují také efekt Ledové střely.
Jestřábí střela (E) -Ashe vyšle svého jestřábího ducha na průzkum na libovolné místo na mapě.
Očarovaný křišťálový šíp (R) -Ashe vystřelí ledový šíp, který letí zvoleným směrem. Pokud se šíp srazí s nepřátelským šampionem, způsobí mu poškození a omráčí jej na dobu, která je přímo úměrná délce letu. Zároveň zraní a zpomalí všechny okolní nepřátelské jednotky.

Bard (6300 IP alebo 975 RP)
Poutníkovo volání (Pasivka) - Bardova přítomnost způsobuje, že se v okolí objevují čarovné zvonkohry. Ty mu poskytují zkušenosti, manu a krátký bonus k rychlosti pohybu. V Bardových stopách navíc kráčí slabší duchové a pomáhají mu s útoky. Sbíráním zvonkoher nabývají tito mipové postupem času na síle.
Kosmické pouto (Q) - Bard vystřelí projektil, který zpomalí prvního zasaženého protivníka a dál pokračuje v letu. Pokud zasáhne zeď, omráčí tím svůj původní cíl; zasáhne-li nějakého dalšího protivníka, omráčí oba dva.
Opatrovníkova svatyně (W) - Vytvoří léčivou svatyni, která se po krátkou dobu nabíjí a zmizí poté, co vyléčí prvního spojence, jenž se jí dotkne.
Magická pouť (E) - Bard otevře na nedalekém terénu jednosměrný portál. Projít jím mohou spojenci i nepřátelé. Chtějí-li tak učinit, stačí do něj vstoupit.
Pozměněný osud (R) - Bard zasáhne označenou oblast obloukem energie a všechny jednotky a věže, jež se na ní nacházejí, umístí na chvíli do stáze.

Caitlyn (4800 IP alebo 880 RP)
Mezi oči (Pasivka) -Každých pár základních útoků či proti cílům lapeným v pasti či v síti Caitlyn vypálí střelu Mezi oči, která způsobí bonusové magické poškození, jehož hodnota se zvyšuje s šancí na kritický zásah. V případě cílů lapených v pasti či v síti se dostřel Caitlyniny střely Mezi oči zdvojnásobuje.
Piltoverský uklidňovač (Q) - Caitlyn na 1 sekundu pořádně zamíří a vystřelí průraznou střelu, která způsobí fyzické poškození prvnímu cíly, který trefí, poté se efekt rozšíří a následným cílům způsobí menší poškození.
Yordlovská zaklapávací past (W) - Caitlyn nastraží past na záludné yordly. Když nějaký nepřátelský šampion past spustí, bude na 1,5 sekundy odhalen a znehybněn.
Těžká síť (E) - Caitlyn vystřelí těžkou síť, která jejího nepřítele zpomalí. Zpětný ráz odhodí Caitlyn zpět.
Eso v rukávu (R) - Caitlyn si svůj dokonalý výstřel pořádně načasuje, čímž způsobí rozsáhlé poškození jednomu cíli na obrovskou vzdálenost. Nepřátelský šampion může před střelou svého spojence ochránit.

LeBlanc (3150 IP alebo 790 RP)
Symbol zášti (Pasivka) -Když LeBlanc poškodí nepřítele kouzlem, cíl na 4 sekundy označí. Po 1,5 sekundě LeBlančino příští kouzlo roztříští Symbol zášti, čímž danému cíli způsobí magické poškození.
Tříštivé oko (Q) - LeBlanc vyšle na cíl kouli, která způsobuje magické poškození. Když je Tříštivé oko posílené Symbolem zášti, kouzlo se odrazí na nejbližší cíl, který může Symbol zášti obdržet (poskokům způsobí odražený efekt snížené poškození).
Zakřivení (W) - LeBlanc vyrazí vpřed do vybrané oblasti, přičemž okolním jednotkám způsobí magické poškození. V následujících 4 sekundách může Zakřivení aktivovat znovu, čímž se vrátí na výchozí místo.
iNadpozemské řetězy (E) - LeBlanc do cílové oblasti švihne iluzorními řetězy. Jestliže zasáhnou nějakého nepřítele, zpočátku způsobí magické poškození a přikovají ho na místě. Pokud se cíl do 1,5 sekundy řetězů nezbaví, utrpí dodatečné magické poškození a nebude se moct hýbat.
Napodobit (R) - LeBlanc vytvoří vlastní klon a sešle napodobenou verzi některého ze svých základních kouzel. Klon sešle jeho falešnou kopii. LeBlanc také může klonu místo toho vydat pokyn k přesunu na vzdálenou pozici, kde její obraz sešle falešnou kopii kouzla, které použila naposledy.

Maokai (4800 IP alebo 880 RP)
Odsávání magie (Pasivka) - Pokaždé, když je v blízkosti Maokaie sesláno nějaké kouzlo, odčerpá z něj energii pro nabití svého Magického odsátí. Až Maokai získá 5 nabití, svým dalším základním útokem se vyléčí za určitou část svého maximálního zdraví.
Magický třesk (Q) - Maokai odrazí zpět okolní nepřátele tlakovou vlnou, přičemž jim způsobí magické poškození a zpomalí je.
Zvrácený přesun (W) -Maokai se rozplyne v oblaku tajemné energie. Znovu se zhmotní poblíž vybraného nepřítele, kterého tím poškodí a také znehybní.
Vrh stromku (E) -Maokai vrhne stromek, který po dopadu způsobí plošné poškození. Stromek pak hlídá okolní oblast. Když se k němu přiblíží nepřátelé, zaútočí na ně magickým výbojem.
Vír pomsty (R)- Maokai zaštítí své spojence tím, že vyčerpá moc z nepřátelských kouzel a útoků, čímž sníží poškození, které utrpí spojenečtí šampioni v oblasti (neplatí pro útoky věží). Když Maokai tento účinek ukončí, vypustí nashromážděnou energii, která poškodí všechny nepřátele uvnitř víru.

Nasus (1350 IP alebo 585 RP)
Požírač duší (Pasivka) -Nasus vysává ze svých protivníků duševní energii, čímž získává bonus k léčení útoky.
Vysávající úder (Q) - Nasus udeří nepřítele a způsobí mu poškození. Pokud cíl touto ranou zemře, zvýší se tak síla následujících Vysávajících úderů.
Zchřadnout (W) - Nasus způsobí, že nepřátelský šampion zestárne. Postupně se mu tak snižuje rychlost pohybu i útoků.
Oheň duše (E) - Nasus zažehne na zvolené pozici duševní plamen. Všem nepřátelům, kteří se v něm ocitnou, způsobí poškození a sníží jim hodnotu brnění.
Rozhněvané písky (R) - Nasus vyvolá mocnou písečnou bouři, která zbičuje okolní nepřátele. Zatímco bude bouře zuřit, Nasus získá bonus ke zdraví a dosahu útoků, bude způsobovat poškození okolním nepřátelům a obdrží bonus k brnění a odolnosti vůči magii.

Nunu (450 IP alebo 260 RP)
Vizioná (Pasivka) -Po každých 5 útocích může Nunu seslat nějaké kouzlo zcela zdarma.
Sežrat (Q) - Nunu přikáže yettimu, aby si ukousl ze zaměřeného poskoka nebo příšery. Nepřítel tím utrpí vážné poškození a Nunu se vyléčí.
Vroucí krev (W) - Nunu sebe a jednu spojeneckou jednotku vzpruží rozehřátím krve, čímž zvýší rychlost pohybu a rychlost útoků.
Ledová koule (E) - Nunu vyšle na nepřátelskou jednotku ledovou kouli, která ji poškodí a dočasně jí zpomalí rychlost pohybu i útoku.
Absolutní nula (R) -Nunu začne z oblasti vysávat teplo, čímž všechny okolní nepřátele zpomalí. Až Absolutní nula skončí, způsobí obrovské poškození všem nepřátelům v dané oblasti.

Thresh (6300 IP alebo 975 RP)
Zatracení (Pasivka) - Thresh může sklízet duše nepřátel, kteří padli v jeho blízkosti. Trvale se mu tak zvyšují hodnoty brnění a síly schopností.
Rozsudek smrti (Q) - Thresh spoutá protivníka řetězy a přitáhne si ho k sobě. Opětovným aktivováním této schopnosti se Thresh přitáhne k nepříteli.
Temný průchod (W) - Thresh hodí svou lucernu, která ochrání okolní spojenecké šampiony od poškození. Spojenci mohou na lucernu kliknout a rychle přeběhnout k Threshovi.
Mrštit (E) - Threshovy útoky nabírají na síle. Čím delší uplyne doba mezi jednotlivými útoky, tím větší poškození způsobí. Po aktivaci Thresh máchne řetězem a srazí všechny nepřátele ve směru úderu.
Bedna (R) - Vězení složené ze zdí, které při zničení zpomalí a poškodí dané jednotky.

Xin Zhao (1350 IP alebo 585 RP)
Výzva (Pasivka) - Xin Zhao při útoku na svůj cíl základními útoky a Troufalým výpadem sníží na 3 sekundy jeho hodnotu brnění o 15 %.
Útok tří drápů (Q) - Následující 3 Xin Zhaovy základní útoky způsobují zvýšené poškození a zkracují přebíjecí doby jeho ostatních schopností. Třetím útokem vyhodí protivníka do vzduchu.
Válečný pokřik (W) - S každým třetím útokem Xin Zhao pasivně způsobí kritický zásah a s každým třetím zásahem se vyléčí. Tuto schopnost lze aktivovat, čímž se zvýší rychlost útoků.
Troufalý výpad (E) - Xin Zhao naběhne na nepřítele; všem protivníkům v cílové oblasti způsobí poškození a zpomalí je.
Obloukový úder (R) - Xin Zhao způsobí okolním nepřátelům poškození, jehož výše se odvíjí od jejich aktuálního množství zdraví. Cíle, které nevyzval, od sebe zároveň odmrští. Xin Zhao získá bonus k hodnotám brnění a odolnosti vůči magii v závislosti na tom, kolik šampionů zasáhl.

Ziggs (4800 IP alebo 880 RP)
Krátký doutnák (Pasivka) - Každých 12 sekund způsobí další Ziggsův základní útok bonusové magické poškození. Tato přebíjecí doba se sníží pokaždé, když Ziggs použije nějakou schopnost.
Skákavá bomba (Q) - Ziggs hodí skákavou bombu, jež způsobuje magické poškození.
Demoliční nálož (W) - Ziggs hodí nálož, která vybuchne po 4 sekundách, nebo při opětovném aktivování schopnosti. Výbuch způsobí nepřátelům magické poškození a odrazí je pryč. Ziggse výbuch odrazí také, ale nezpůsobí mu žádné poškození. Ziggs může Náloží magitechnicky odpálit oslabené nepřátelské věže.
Výbušné minové pole (E) -Ziggs rozmístí nášlapné miny, které vybuchnou při kontaktu s nepřítelem. Miny způsobují magické poškození a zpomalení.
Megapekelná bomba (R) - Ziggs nasadí svůj nejdokonalejší výtvor, Megapekelnou bombu, kterou vrhne na neuvěřitelnou vzdálenost. Nepřátelům, kteří se nacházejí v primární oblasti výbuchu, způsobí bomba větší poškození než protivníkům, kteří jsou od epicentra dál.
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Free Rotace - 31.1. - 7.2.

od Rumcajz » 31 led 2017, 16:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Free Rotace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků