Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]FREE VOTE

Příspěvekod s0keres » 23 pro 2022, 13:27

Dostal jsem free ban k CT za free vote který jsem dostal od admina aJay. Vote dávám jen těm kteří kazej hru a ne že dám free vote
s0keres
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]FREE VOTE

od Rumcajz » 23 pro 2022, 13:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: FREE VOTE

Příspěvekod AJayy » 23 pro 2022, 15:03 VIP

Ahoj, byl jsi zabanován na základě tohoto nahlášení. rilik-duri69-creatine-god-shaomin-jb1-t257551.html

Dali jste kick hráči KAMARAD, který se jen napojil k CT a hned dostal od vás VOTE. Nenechali jste ho ani hrát. Pokud teda ten hráč ovšem dělal něco, za co si skutečně zasloužil vaše VOTE, z předchozích kol a podobně, tak mi to vyčasuj a dostanete unban.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod s0keres » 23 pro 2022, 15:18

Glowy píše:Ahoj, byl jsi zabanován na základě tohoto nahlášení. rilik-duri69-creatine-god-shaomin-jb1-t257551.html

Dali jste kick hráči KAMARAD, který se jen napojil k CT a hned dostal od vás VOTE. Nenechali jste ho ani hrát. Pokud teda ten hráč ovšem dělal něco, za co si skutečně zasloužil vaše VOTE, z předchozích kol a podobně, tak mi to vyčasuj a dostanete unban.

Ahoj,bylo mi hlášeno CT že KAMARÁD nemá mik ať mu dám vote… Mik opravdu nemá každé kolo co hraje se k CT joinuje a mik opravdu nemá byl na to upozorňován od i od jiných adminů. Vote byl tedy oprávněn a ban bych mít neměl.
s0keres
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod s0keres » 23 pro 2022, 15:30

Glowy píše:Ahoj, byl jsi zabanován na základě tohoto nahlášení. rilik-duri69-creatine-god-shaomin-jb1-t257551.html

Ahoj,bylo mi hlášeno CT že KAMARÁD nemá mik ať mu dám vote… Mik opravdu nemá každé kolo co hraje se k CT joinuje
byl na to upozorňován i od jiných adminů. Vote byl tedy oprávněn a ban bych mít neměl.
s0keres
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AJayy » 23 pro 2022, 15:34 VIP

To že ti to píše CT je sice hezké, ale takto bychom to mohli dělat u všech hráčů. Nerozhodujete o tom kdo u CT bude a nebude, v domnění že nemá mikrofon i kdyby to byla pravda. Už se to tu řešilo několikrát.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod s0keres » 23 pro 2022, 15:40

Glowy píše:To že ti to píše CT je sice hezké, ale takto bychom to mohli dělat u všech hráčů. Nerozhodujete o tom kdo u CT bude a nebude, v domnění že nemá mikrofon i kdyby to byla pravda. Už se to tu řešilo několikrát.

Vote byl oprávněn když tam admin nebyl… Za mě bych ban mít neměl když na to byl upozorňován už asi 3x adminy.
s0keres
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod s0keres » 23 pro 2022, 20:12

Glowy píše:To že ti to píše CT je sice hezké, ale takto bychom to mohli dělat u všech hráčů. Nerozhodujete o tom kdo u CT bude a nebude, v domnění že nemá mikrofon i kdyby to byla pravda. Už se to tu řešilo několikrát.

Tak mohl bych unban či ne když ten vote byl právem?
s0keres
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [V řešení]FREE VOTE

Příspěvekod eXtr3mer » 23 pro 2022, 21:18

Hráč dostal kick hneď po pripojení k CT a nemal možnosť odohrať ani jedno kolo. Nemali ste preto dôvod na vote...

Ban oprávnený
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost