• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]FREE VOTE
Dostal jsem free ban k CT za free vote který jsem dostal od admina aJay. Vote dávám jen těm kteří kazej hru a ne že dám free vote
- s0keres
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]FREE VOTE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FREE VOTE
Ahoj, byl jsi zabanován na základě tohoto nahlášení. rilik-duri69-creatine-god-shaomin-jb1-t257551.html
Dali jste kick hráči KAMARAD, který se jen napojil k CT a hned dostal od vás VOTE. Nenechali jste ho ani hrát. Pokud teda ten hráč ovšem dělal něco, za co si skutečně zasloužil vaše VOTE, z předchozích kol a podobně, tak mi to vyčasuj a dostanete unban.
Dali jste kick hráči KAMARAD, který se jen napojil k CT a hned dostal od vás VOTE. Nenechali jste ho ani hrát. Pokud teda ten hráč ovšem dělal něco, za co si skutečně zasloužil vaše VOTE, z předchozích kol a podobně, tak mi to vyčasuj a dostanete unban.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
Glowy píše:Ahoj, byl jsi zabanován na základě tohoto nahlášení. rilik-duri69-creatine-god-shaomin-jb1-t257551.html
Ahoj,bylo mi hlášeno CT že KAMARÁD nemá mik ať mu dám vote… Mik opravdu nemá každé kolo co hraje se k CT joinuje a mik opravdu nemá byl na to upozorňován od i od jiných adminů. Vote byl tedy oprávněn a ban bych mít neměl.
- s0keres
- Kolemjdoucí
Glowy píše:Ahoj, byl jsi zabanován na základě tohoto nahlášení. rilik-duri69-creatine-god-shaomin-jb1-t257551.html
Ahoj,bylo mi hlášeno CT že KAMARÁD nemá mik ať mu dám vote… Mik opravdu nemá každé kolo co hraje se k CT joinuje
byl na to upozorňován i od jiných adminů. Vote byl tedy oprávněn a ban bych mít neměl.
- s0keres
- Kolemjdoucí
To že ti to píše CT je sice hezké, ale takto bychom to mohli dělat u všech hráčů. Nerozhodujete o tom kdo u CT bude a nebude, v domnění že nemá mikrofon i kdyby to byla pravda. Už se to tu řešilo několikrát.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
Glowy píše:To že ti to píše CT je sice hezké, ale takto bychom to mohli dělat u všech hráčů. Nerozhodujete o tom kdo u CT bude a nebude, v domnění že nemá mikrofon i kdyby to byla pravda. Už se to tu řešilo několikrát.
Vote byl oprávněn když tam admin nebyl… Za mě bych ban mít neměl když na to byl upozorňován už asi 3x adminy.
- s0keres
- Kolemjdoucí
Glowy píše:To že ti to píše CT je sice hezké, ale takto bychom to mohli dělat u všech hráčů. Nerozhodujete o tom kdo u CT bude a nebude, v domnění že nemá mikrofon i kdyby to byla pravda. Už se to tu řešilo několikrát.
Tak mohl bych unban či ne když ten vote byl právem?
- s0keres
- Kolemjdoucí
Re: [V řešení]FREE VOTE
Hráč dostal kick hneď po pripojení k CT a nemal možnosť odohrať ani jedno kolo. Nemali ste preto dôvod na vote...
Ban oprávnený
Ban oprávnený
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1