• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] FrevY / JailBreak
Nick na serveru: lalala
SID: STEAM_0:0:103143921
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14 y.o.= 78 psich let
Mé HlStats: Tady
Bany, které jsem dostal: Od roku 2017 jsem žádné bany nedostal.
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Filip, je mi 14 let. Jsem z Prahy, ze srdce národu.
Mezi mé záliby patří hrani PC her, poslouchaní hudby konkrétněji RAP a nebo snowboardovani, lyžováni a ježdění na kole. Potrpím si na dobrém jídle a pití a taky si važim svého spanku.
Taky se zajimam o Japonskou kulturu a hlavně se rád koukám na anime. Aktualně hraji už 3 rokem "zavodně" ping pong a hrál jsem taky 7 let florball.
Proč právě já: Na Jailbreaku se pohybuju už celkem dlouhou dobu a taky zde trávím hodně mého času. Pravidla dle meho ovládam na dobré úrovni. Jsem taky přátelská osoba takže vždy rad někomu na serveru pomůžu ať už s pravidly nebo i s jinými problémy, které dotičného trápí na srdci. Myslím si, že díky mému dlouhému pobytu v akademii jsem si odnesl plno dobrých zkušeností, které mi pomohli s bojovánim proti zlu. Taky jsem v A-TEAMU potkal plno dobrých lidí, takže bych se rad do tohoto kolektivu zařadil a pomáhal chodu portálu.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hraji již od roku 2015 a mám na něm nahráno okolo 1300 hodin. Aim sice není nějaký zázrak ale zase to není úplná kalamita.
Případné poznámky: NOPE
SID: STEAM_0:0:103143921
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14 y.o.= 78 psich let
Mé HlStats: Tady
Bany, které jsem dostal: Od roku 2017 jsem žádné bany nedostal.
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Filip, je mi 14 let. Jsem z Prahy, ze srdce národu.
Mezi mé záliby patří hrani PC her, poslouchaní hudby konkrétněji RAP a nebo snowboardovani, lyžováni a ježdění na kole. Potrpím si na dobrém jídle a pití a taky si važim svého spanku.
Taky se zajimam o Japonskou kulturu a hlavně se rád koukám na anime. Aktualně hraji už 3 rokem "zavodně" ping pong a hrál jsem taky 7 let florball.
Proč právě já: Na Jailbreaku se pohybuju už celkem dlouhou dobu a taky zde trávím hodně mého času. Pravidla dle meho ovládam na dobré úrovni. Jsem taky přátelská osoba takže vždy rad někomu na serveru pomůžu ať už s pravidly nebo i s jinými problémy, které dotičného trápí na srdci. Myslím si, že díky mému dlouhému pobytu v akademii jsem si odnesl plno dobrých zkušeností, které mi pomohli s bojovánim proti zlu. Taky jsem v A-TEAMU potkal plno dobrých lidí, takže bych se rad do tohoto kolektivu zařadil a pomáhal chodu portálu.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hraji již od roku 2015 a mám na něm nahráno okolo 1300 hodin. Aim sice není nějaký zázrak ale zase to není úplná kalamita.
Případné poznámky: NOPE
Im in the ghetto ratatata
-
FrevY - Zkušený
[Zamítnuto] FrevY / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FrevY / JailBreak
Adminy prosím o reference do PM.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: [Reference] FrevY / JailBreak
Najdi si mě nebo Onlyho na TS.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: [Reference] FrevY / JailBreak
Po testu zamítnuto.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1