Re: Fun - bugy, opravy, vylepšenia ...
Takže, ja som prišiel na pár nápadov, ktoré by mohli pomôcť fun serverom, ako takým.
Hlavne treba opraviť Bugy,
A to napríklad tieto : Bug zbrane pri fun kole, Bug na mape fy_pool_day - keď vás to vyhodí na AWP zbraň, čiže AWP, alebo rýchlopálku, tak si potom nemôžete zobrať zbraň, Odstránil by som mapu fun_minecraft_v2 z dôvodu malého spawnu. Bug keď si kúpi V.I.P respawn tak hrá za spect a môže zabíjať aj T aj CT ..
Moje návrhy : Rozmýšľal som tak nad tým awp a napadlo ma, že by sa pridala nejaká awp mapa napr. awp_india (myslím, že tam bola, no presne neviem) Takže vlastne AWP by sa nepovolilo ale bolo by iba na tej jednej mape ..
Ďalej ma napadlo, či by sa nezmenilo FUN Kolo na niečo naozaj funny.. pretože obhánať sa s knifom sa môžeme aj na Knife servery..
Mohlo by to byť také, že by ste dostali väčší DMG automaticky pri tom kole a mali by ste ho na hocijakej zbrani .. ktorú si len vyberiete. Mohla by byť pri tom kole použitá väčšia rýchlosť, alebo gravitácia
Ešte ma napadla vec, ako dalšiu V.I.P ýhodu pridať že by si mohli vybrať skin .. u TT by mali na výber 3 skiny a u CT by mali na výber taktiež 3 skiny. Aby to bolo funny ..
A mohla by sa pridať aj taká vec, že by ste si mohli kúpiť za nekajé peniaze kúpiť oblek súpera takže by ste mohli hrať za druhý team a killiť . Myslím, že sa to volá camouflage, alebo niečo také..
Ďakujem za prečítanie a budem rád za všetky ohlasy, s pozdravom b0xiT !!
Hlavne treba opraviť Bugy,
A to napríklad tieto : Bug zbrane pri fun kole, Bug na mape fy_pool_day - keď vás to vyhodí na AWP zbraň, čiže AWP, alebo rýchlopálku, tak si potom nemôžete zobrať zbraň, Odstránil by som mapu fun_minecraft_v2 z dôvodu malého spawnu. Bug keď si kúpi V.I.P respawn tak hrá za spect a môže zabíjať aj T aj CT ..
Moje návrhy : Rozmýšľal som tak nad tým awp a napadlo ma, že by sa pridala nejaká awp mapa napr. awp_india (myslím, že tam bola, no presne neviem) Takže vlastne AWP by sa nepovolilo ale bolo by iba na tej jednej mape ..
Ďalej ma napadlo, či by sa nezmenilo FUN Kolo na niečo naozaj funny.. pretože obhánať sa s knifom sa môžeme aj na Knife servery..
Mohlo by to byť také, že by ste dostali väčší DMG automaticky pri tom kole a mali by ste ho na hocijakej zbrani .. ktorú si len vyberiete. Mohla by byť pri tom kole použitá väčšia rýchlosť, alebo gravitácia

Ešte ma napadla vec, ako dalšiu V.I.P ýhodu pridať že by si mohli vybrať skin .. u TT by mali na výber 3 skiny a u CT by mali na výber taktiež 3 skiny. Aby to bolo funny ..

A mohla by sa pridať aj taká vec, že by ste si mohli kúpiť za nekajé peniaze kúpiť oblek súpera takže by ste mohli hrať za druhý team a killiť . Myslím, že sa to volá camouflage, alebo niečo také..
Ďakujem za prečítanie a budem rád za všetky ohlasy, s pozdravom b0xiT !!

-
b0xiT - Registrovaný
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Myslim že prve riadky spomenul každy
z AWP kolom to nepojde kvôli mapam ako je FLYSHOTGUN , FUN_CIRCULACE (či ako) a mapu AWP_india rozhodne nie
toto je mapa na AWP a ak chce niekto hrať awp nech sa pači šup na AWP 1.2.3. .. Ten napat na 1 shoot kill nieje zly , ale to zabere dosť času . Potom Camoflage by asi nešlo (keby ano len na par sekund) ale nato je u VIP neviditeľnosť . Z oblekmy to je na pi* lebo Bude padať server Vyskoky ping atd . ale snaha sa ceni 

-
Teekanne - Kolemjdoucí
1shot nebude trvať dlho, server kde som bol v minulosti adminom(nahodou 1shot) tak boli maximalne minuta a pol jedno kolo keď sme hrali 8-10...inak našiel som mapu podobnú fun circulate len trochu prepracovanejšiu skusím ju tu hodiť zajtra 

-
Bulbasaur - Zkušený
Ja som myslel s tými skinmy, že vy si VIP mohlo vybrať medzi 3 skinmy - Agent smith, a ešte niečo, nie obleky ..
Veď som to čítal, že padal server, keď boli klobúky. A to fun kolo by bolo lepšie keby bolo funny. A to AWP kolo sa mi nevidí, pretože stačí len FUN kolo lebo by sme hrali len tieto extra kolá .. Prerobiť radšej fun kolo
) Ale aj tak ďakujem za ohlasy 
A určite by som pridal nejaké mapy, pretože sa dookola hrajú len tie isté a veľa ĺudí to prestáva baviť ..
Skúsim nejaké nájsť a hodiť ich sem.

A určite by som pridal nejaké mapy, pretože sa dookola hrajú len tie isté a veľa ĺudí to prestáva baviť ..
Skúsim nejaké nájsť a hodiť ich sem.
-
b0xiT - Registrovaný
A niektoré mapy treba odstrániť pretože sú dosť odveci .. 
fun_circulate je dosť odveci
hlavne pri fun kole, no ako vravím nejaké nájdem a potom ich sem pár napíšem .. 

fun_circulate je dosť odveci

-
b0xiT - Registrovaný
bugy sa opravia
staré mapy sa nemažu, iba minecraft_v2 áno
awp_india kedysi bola, bola zrušená "že to nie je awp server"
1shot kolo ... by sme tam boli do rána ...
awp kolo nie, kedže je zakazané awp na
nejaké to kolo, ako scout kolo s gravitáciou, knife kolo so speedom ... možno only hs kolo ?
3 vip skiny ?!!!!
padal by server
awp_india kedysi bola, bola zrušená "že to nie je awp server"
1shot kolo ... by sme tam boli do rána ...
awp kolo nie, kedže je zakazané awp na
nejaké to kolo, ako scout kolo s gravitáciou, knife kolo so speedom ... možno only hs kolo ?
3 vip skiny ?!!!!

Ex Server admin Fun1 a Fun 2, admin jb3, paintball1, furien2, furien5, zm blood1, aim maps 2, CoD 4 ,bb 3, deathrun 1, deathrun 2
5.1.2012 - 8.10.2013
5.1.2012 - 8.10.2013
-
Rain51 - Kolemjdoucí
Rain51 píše:3 vip skiny ?!!!!padal by server
Ty by jsi taky padal...
-
Prapele - Registrovaný

A ten vip skin som myslel, že by sa dal vybrať, keby ste napr. napísali /skin

-
b0xiT - Registrovaný
b0xiT píše::DD Mohlo by byť Only HS kolo zo speedom, alebo gravitáciou
To by trvalo vole

-
Bulbasaur - Zkušený
ako je na zombie tak by bolo aj na fun.. napišem /human .. (only VIP, inšpiruje to hračov a možno si nejaky kupi to VIPko... ) za každych 100killov by bol 1lvl
5.lvl treba 1000killov
1.Human = +1% speed, gravity
2.Human = 3% speed, gravity
3.Human = VOľba skinu (prevlek za nepriateľa) +1% DMG
4.Human = 2% DMG
5. CHUCK NORRIS = + 5% DMG , speed , gravity

1.Human = +1% speed, gravity
2.Human = 3% speed, gravity
3.Human = VOľba skinu (prevlek za nepriateľa) +1% DMG
4.Human = 2% DMG
5. CHUCK NORRIS = + 5% DMG , speed , gravity
-
DajToGTA - Zkušený
CHUUUUCK NORRIS 

-
Bulbasaur - Zkušený
Osobně se mi ten nápad nezamlouvá. VIP hráči mají již teď plno zvýhodnění a spousta hráčů si stěžuje, že je to nehratelné a já se jim ani nedivím, hodí po Vás 2 granáty na "homing" a jste mrtví, ještě při tom, když je mapa "fy_pool_day", nějaký blázen naskáče do bazénu a už to jede, jako po másle 

-
SikiCZ - Amatér
tie výhody z /shop by som dal IBA pre VIP... a tie skiny by sa dali zmeniť
mam 2 dosť pekné skiny

-
DajToGTA - Zkušený
ako je odstranena ak je stale na serveri? včera sa hrala...
a dajte tam nove MP3 .. a nie 500tisíc ročne MP3 tam su...
-
DajToGTA - Zkušený
DajToGTA píše:staré mapy sa nemažu, iba minecraft_v2 áno
Vidíš snad, že by tu bylo napsáno, mapa smazána nebo, že by byly bugy již opraveny? Ne, chce to vydržet..
-
SikiCZ - Amatér