Vše ohledně kategorie serverů: Fun Servery

Re: FUN UPDATE 2016

Příspěvekod DajToGTA » 03 bře 2016, 20:06

dexter rovno vymazať cele VIP nie ty kid? preto lebo ty VIP nemaš tak VIP by nemalo mať ani dvojskok ani invis? veď preto si to hráči kupia, aby boli zvýhodnení a aby mali tie vyhody..
DajToGTA
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 03 bře 2016, 20:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod deXTerko » 31 bře 2016, 21:12

este aj flashe zakazane :D tento server isiel hlboko hlboko do .... :roll: :roll:
deXTerko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FragONE » 01 dub 2016, 14:15 VIP

deXTerko píše:este aj flashe zakazane :D tento server isiel hlboko hlboko do .... :roll: :roll:

Pokud umíš dát fragy jen tím, že hodíš na pool day flash a rushneš spawn, tak tvůj skill isel hlboko hlboko do .... :)
Stěžuješ si jen ty a ty flashe si házel také jen ty. Jsou zakázaný pouze v shopu. Pokud jsou někde na mapě, tak si je klidně házej.
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod deXTerko » 01 dub 2016, 18:28

vadilo ti, ze som ta flashoval? na to ich tam vyvojari dali nie? a pokial viem, ty ako VIP si ich mal od zaciatku, takze si ich zakazal iba normalnym hracom, ty si flashoval dalej... Cely server uz len pre VIPkarov :D:D:D
deXTerko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FragONE » 02 dub 2016, 00:57 VIP

deXTerko píše:vadilo ti, ze som ta flashoval? na to ich tam vyvojari dali nie? a pokial viem, ty ako VIP si ich mal od zaciatku, takze si ich zakazal iba normalnym hracom, ty si flashoval dalej... Cely server uz len pre VIPkarov :D:D:D

Ano, vip měli před update flashe. Nevím kdo tohle mohl vymyslet ale flashe patří na public mapy a ne fy_ mapy.. Pokud jsou flashe na mapě, tak tam patří. Jen ty si stěžuješ na spawn protect a flashe.. Hodit flash a rushnout spawn umí každý s prominutím noob. Pokud chceš flashovat a hrát na úrovni, tak si zajdi na public. Už se o tom nebudu bavit.
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod deXTerko » 02 dub 2016, 07:32

Chodi sem niekto kompetentny, ktory vidi co sa so serverom deje? Fragone a Fallen vam ukazali ako dokazu sk...it server. To nikoho nezaujima? Uz nie je na prvom mieste kvalita ale peniaze za vip? Za chvilu tam naozaj VIp bude mat nesmrtelnost a budu iba pobehovat po servery. Niekedy to byval velmi dobry server, teraz je z toho zumpa vdaka tymto dvom :roll:
deXTerko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod scraper » 02 dub 2016, 10:32 VIP

dobry napad dame tam nesmrtelnost bazooky nemesisa specialGun hannibala moze to byt este lepsi mod jak te teraz vip dame 500 hp a 500 armor..... Mod je aky je menit sa nebude musis si zvyknut.
admin od 6.7.2014 ....
Obrázek
scraper
Mistr
Mistr

Příspěvekod Dwandy » 02 dub 2016, 18:10 VIP

deXTerko píše:Chodi sem niekto kompetentny, ktory vidi co sa so serverom deje? Fragone a Fallen vam ukazali ako dokazu sk...it server. To nikoho nezaujima? Uz nie je na prvom mieste kvalita ale peniaze za vip? Za chvilu tam naozaj VIp bude mat nesmrtelnost a budu iba pobehovat po servery. Niekedy to byval velmi dobry server, teraz je z toho zumpa vdaka tymto dvom :roll:

O cem to mluvis? Videl si seznam zmen? Prosim napis mi tady jaky novinky dostali vip hraci ze jsou najednou tolik hardpro... Naopak se vip zhorsilo jestli sis nestacil vsimnout
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Gustik » 02 dub 2016, 19:27 VIP

Nevím co si všichni stěžujete, že jsou VIP hráči moc silní, to mi právě vůbec nepřijde. Možná to bude jen vaše neschopnost.

Co mi vadí a chyby:
- Píšete, že jste odstranili Flash, ovšem ve VIP výhodách je napsáno: "Na začátku každého kola dostaneš HE, Flash a Smoke".
- HS animace je hrozná a uvítal bych možnost, kdybych to mohl vypnout. Na malých mapách se stává dost často, že je někdo přede mnou a umře a teď tam padá a já nevidím na toho, co byl před ním. Je to dost otravné. Navíc samotná animace je hrůza a děs.
- Při 1vs1 mi to napíše: "Mozes vyzvat hraca na duel sekanim o stenu alebo o zem 3 krat.", ovšem je to pouze pro VIP (samozřejmě jsem začal řezat do zdi jak blbec), nemuselo by mi to tedy nic psát. Nejlépe bych dal takovou věc pro všechny + by se mělo doplnit HP na 100 (nevím, jestli se tak učiní).
- Vždy jsem to byl já, co zůstal jako jeden z posledních, ale neviděl jsem, jestli na mě někdo vsází, nebo ne. Ani tedy nevím, jestli to funguje. Mohlo by tam být třeba nějaké info o tom, kolik je na mě vsazeno. I když potom by se mohli schválně nechat zabíjet, ale pochybuji.

Jen z pohledu běžného hráče. VIP nevím, jak fakčí.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod FragONE » 02 dub 2016, 21:22 VIP

Gustik píše:Píšete, že jste odstranili Flash, ovšem ve VIP výhodách je napsáno: "Na začátku každého kola dostaneš HE, Flash a Smoke".
- Dřív byl i flash, po updatu tomu tak není. Zapomnělo se to smazat.
Gustik píše:Vždy jsem to byl já, co zůstal jako jeden z posledních, ale neviděl jsem, jestli na mě někdo vsází, nebo ne. Ani tedy nevím, jestli to funguje. Mohlo by tam být třeba nějaké info o tom, kolik je na mě vsazeno. I když potom by se mohli schválně nechat zabíjet, ale pochybuji.
- Myslím, že to ukazuje akorát v chatu kdo kolik vsadil a mrtví hráči vidí hud kolik je vsazeno. Ovšem je možné že teď kecám :D Ale sázky jsem na server nakonec dávat nechtěl, protože plugin obsahuje ještě náhodné výhry ve kterých je třeba 10x respawn. Jsou dvě možnosti: 1.) Vymazat tento script s pluginu a nechat čisté sázky 2.) Odstranit celý plugin.
Gustik píše: Při 1vs1 mi to napíše: "Mozes vyzvat hraca na duel sekanim o stenu alebo o zem 3 krat.", ovšem je to pouze pro VIP (samozřejmě jsem začal řezat do zdi jak blbec), nemuselo by mi to tedy nic psát. Nejlépe bych dal takovou věc pro všechny + by se mělo doplnit HP na 100 (nevím, jestli se tak učiní).
- Ta zpráva by se dala udělat tak, aby to psalo jen pokud má hráč určitý admin_acces (VIP). Jsem též zastánce stejného názoru aby to bylo pro všechny hráče ale pak nebudou pořádné výhody pro VIP. 100 HP to dává.
Gustik píše: HS animace je hrozná a uvítal bych možnost, kdybych to mohl vypnout. Na malých mapách se stává dost často, že je někdo přede mnou a umře a teď tam padá a já nevidím na toho, co byl před ním. Je to dost otravné. Navíc samotná animace je hrůza a děs.
- HS animace mě přišli jako dobré fun zpestření. Moc jsem ten plugin nezkoumal ale myslím, že by se s tím dalo ještě něco udělat (např. zrychlit pád).

deXTerko píše:Chodi sem niekto kompetentny, ktory vidi co sa so serverom deje? Fragone a Fallen vam ukazali ako dokazu sk...it server. To nikoho nezaujima? Uz nie je na prvom mieste kvalita ale peniaze za vip? Za chvilu tam naozaj VIp bude mat nesmrtelnost a budu iba pobehovat po servery. Niekedy to byval velmi dobry server, teraz je z toho zumpa vdaka tymto dvom :roll:

Jak psal Dw. Být to jen na mě, tak VIP ještě víc ochudím ale chod portálu funguje právě z VIP a když nebudou pořádné výhody, nikdo si to nekoupí. Zakázal jsem flash z buy menu, protože to bylo dost otravný každý kolo dostat flash do ksichtu a jen čekat než rushneš spawn. Mělo se to udělat už dávno, bohužel se i na tohle nějak zapomnělo. Akorát brečíš a hledáš výmluvy ve VIP systému. Nemyslím si, že VIP má tak velké výhody, že by se proti nim nedalo hrát. Zkus hledat chybu u sebe a ne u ostatních ;)
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod deXTerko » 08 dub 2016, 09:02

a kde ta vip flashne tak to otravne neni? je to normalna vec, csko je tu X rokov tak si si na flash mohol zvyknut a naucit sa mu vyhybat.
deXTerko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FragONE » 08 dub 2016, 11:46 VIP

deXTerko píše:a kde ta vip flashne tak to otravne neni?

Co to meleš? VIP má flashe zakázané stejně jako normální hráč. Psal jsem x krát, že to je zakázané v buy menu a VIP od updatu flashe nedostává. Pokud je na mapě flash na zemi, tak si ho klidně vem a házej. Určitě začneš psát že jsem keket admin a udělal jsem to tak jen proto, že se mi to nelíbí. Udělal jsem to proto, že se začali odpojovat hráči. Máš ještě nějaké výmluvy které budeš házet na VIP systém?
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod deXTerko » 08 dub 2016, 15:15

teraz tam prestavaju chodit lepsi hraci a ostavaju lamy. server ide dole vodou
deXTerko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FALLEN » 08 dub 2016, 21:16 VIP

deXTerko píše:teraz tam prestavaju chodit lepsi hraci a ostavaju lamy. server ide dole vodou

Hrac jak hrac co chces viac ?
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod deXTerko » 09 dub 2016, 09:14

to fakt? takze tebe ide o kvantitu a nie o kvalitu?
deXTerko
Zkušený
Zkušený

PředchozíDalší

Zpět na Fun Servery