Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

FUN1- zapomenutý email, kod znám

Příspěvekod PajaCZ999 » 02 lis 2016, 20:05

Dobrý večer, obracím se zde, protože na email mi neodepisujete a asi ani neodepíšete.Je to pár let, co jsem hrával na serveru fun1.Po nějaké době jsem si koupil VIP a vytiskl si email a kod znám, ale email, který dnes již nepoužívám je již asi zrušený.Zkoušel jsem všechna hesla, ale asi ho už zrušili, protože jsem ho víc jak 2 roky nepoužíval.Ještě na podzim jste mi vyhověli a vip na jméno Macek mi znovu aktivovali, nedávno jsem si zase stáhl cs a zjistil jsem, že fun 1 a fun2 už není a že zbyl jen fun server.VIP tedy nemám a kod jsem zadával, ale pošle mě to stejně na email, takže mi je podstatně k ničemu...Takže bych Vás chtěl požádat jestli byste mi ho aktivovali a popřípadě převedli vip na jiný email, abych už takové problémy neřešil já, ale ani vy.Nevím, jak jinak Vám dosvědčit, že tento účet jsem si skutečně koupil já.První mapa, kde jsem VIP použil byla awasome cars a telefonní číslo si také pamatuji ze kterého jsem ho kupoval.Moc Vás tedy prosím, jestli byste mi v tomhle případě vyhověli.S pozdravem Macek
PajaCZ999
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

FUN1- zapomenutý email, kod znám

od Rumcajz » 02 lis 2016, 20:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: FUN1- zapomenutý email, kod znám

Příspěvekod PEto » 02 lis 2016, 20:54

Ahoj. S tymto sa musis obratit na mail. Ak si pisal, tak musis pocakt na odpoved.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod PajaCZ999 » 02 lis 2016, 21:31

No to jsem už zkoušel před týdnem, na emailu mi odepsali ať si zjistím ten email a pak jsem jim napsal, že ho už asi zrušili a dodneška mi nepřišla žádná odpověď, i když jsem tam napsal už dalši emaily, žádná odpověď, kdyby aspoň nějaká....
PajaCZ999
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PajaCZ999 » 03 lis 2016, 22:01

Dobrý večer, stále žádná odpověď na emailu, můžete mi prosím pomoci alespoň zde?Moc Vás prosím, už to řeším přes týden a stále jsem nikam dál nedošel.Macek
PajaCZ999
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Derakh » 05 lis 2016, 08:00

PajaCZ999 píše:Dobrý večer, stále žádná odpověď na emailu, můžete mi prosím pomoci alespoň zde?Moc Vás prosím, už to řeším přes týden a stále jsem nikam dál nedošel.Macek

Ahoj! Na mailu [email protected] odpovidaji cca do jedmoho pracovniho tydne :) Nekdy odpovi rychle nekdy ne zalezi kolik toho maji na odpovidani a na reseni :) Mimoto nevim kdo na ty emaily odpovida ale stroj to urcite neni takze onen clovek si taky chce cas od casu udelat volno a nebo nemuze u pc sedet 24/7 :)
Krev za Krev. Věrnost za Věrnost.
Derakh
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na VIP poradna