• Stránka 1 z 1
[Přijat]Furien 1/ .cfg
Tak čaute, rád by som sa stal adminom na furienoch serveroch.
Nick v hre: .cfg
Nick na fóre: pitoslav
Profil na fóre: pitoslav-u39308.html
Vek: 17
Steam nick: mikulas112
Steam ID: STEAM_0:0:58758155
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=1368
Nejaké bany alebo prehrešky: Ban na GS sa ak sa nemýlim ešte nedostal, na iných serveroch tiež asi nie, možno zopár rokov dozadu som nejaký dostal ale si to už nepamätám.
Niečo o mne: Volám sa mikuláš, mám 17 rokov, bývam mimo Slovenska, rád sa chodím zabávať alebo von s priateľmi a niesom veľmi športový typ človeka
Najradšej zo športov mám asi futbal ale to ani nie tak jeho hranie ako stávkovanie naň a pozeranie
Ak som doma a mám čas tak si rád zahrajem csko
Csko hrávam už veľmi dlho ale hrával som rôzne serveri a už asi tak 4-5 rokov sa držím čisto len pri furiene. Bol som dlho adminom na inom serveri ale ten už bohužialˇskončil. Asi tak 2-3 roky už hrávam čisto na vašich servéroch a iba furien
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Adminom by som chcel byť preto aby som mohol pomôcť s trestaním nezbedníkov na vašich serveroch a pomôcť so všetkým čo budem vedieť
S amx skúsenosti mám a pravidlá ovládam dá sa povedať že naspamäť lebo server na ktorom som bol predtým adminom mal také isté pravidlá.
Budem na serveri aktívný vždy keď budem môcť a dám si zaležať na tom aby som bol pre váše serveri prínosom
Tak ďakujem za pozornosť a dúfam že sa vyjadríte kladne

Nick v hre: .cfg
Nick na fóre: pitoslav
Profil na fóre: pitoslav-u39308.html
Vek: 17
Steam nick: mikulas112
Steam ID: STEAM_0:0:58758155
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=1368
Nejaké bany alebo prehrešky: Ban na GS sa ak sa nemýlim ešte nedostal, na iných serveroch tiež asi nie, možno zopár rokov dozadu som nejaký dostal ale si to už nepamätám.

Niečo o mne: Volám sa mikuláš, mám 17 rokov, bývam mimo Slovenska, rád sa chodím zabávať alebo von s priateľmi a niesom veľmi športový typ človeka

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Adminom by som chcel byť preto aby som mohol pomôcť s trestaním nezbedníkov na vašich serveroch a pomôcť so všetkým čo budem vedieť

Tak ďakujem za pozornosť a dúfam že sa vyjadríte kladne

Jediný spôsob ako získať to, čo chcete, je pomôcť dostatočnému množstvu ľudí získať to, čo oni chcú.
Furien #1
Furien #1
-
pitoslav - Amatér
[Přijat]Furien 1/ .cfg
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien 1/ .cfg
Ten tvůj chat zrovna není podle mých představ ale nejsou tam zas nějaké nadávky, provokace a podobně takže mužeme brát že je to v pořádku.
Ještě něž půjdeme dál tak nahlaš 5-10 hráčů do PP a pak se mi ozvy a postoupíš k pohovoru
, mezitím si mě přidej na steamu.
Ještě něž půjdeme dál tak nahlaš 5-10 hráčů do PP a pak se mi ozvy a postoupíš k pohovoru

-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: Furien 1/ .cfg
Přijatý, vítej.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1