• Stránka 1 z 1
Furien 1 /F3NOM3N/Dorry
1)
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: F3N0M3N
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Kemp]'
[AMXBans] Delka: '30 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:79524956'
[AMXBans] Tva IP: '188.123.100.95'
2) Hral som furien dve mapy po sebe bol som stale z hracom N3mO (admin na zombie all) hrali sme a isli sme vsade spolu a znicoho nic na druhej mape admin F3NOM3N mi dal hned ban ani kick nic ihned mi dal ban .
3) ano som Extra Vip
[AMXBans] Zabanovan adminem: F3N0M3N
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Kemp]'
[AMXBans] Delka: '30 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:79524956'
[AMXBans] Tva IP: '188.123.100.95'
2) Hral som furien dve mapy po sebe bol som stale z hracom N3mO (admin na zombie all) hrali sme a isli sme vsade spolu a znicoho nic na druhej mape admin F3NOM3N mi dal hned ban ani kick nic ihned mi dal ban .
3) ano som Extra Vip
- Flyberg
- Kolemjdoucí
Furien 1 /F3NOM3N/Dorry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien 1 /F3NOM3N/Dorry
Bol som prítomný na serveri.
Hrali sme dve mapy. Na duhej sme si povedali, že sa trocha zabavíme tak sme sa išli preskakovať na spawn. Admin Hopko nás grabol a povedal, že sa máme ísť preskakovať inde. Tak sme sa išli preskakovať do vody. Následovali ďalšie kolá, pri ktorých sme spolu behali a zabíjali furienov. Až náhle prišiel nezmyselný ban zo strany FENOMENA.
Neviem čo FENOMEN bere za kemp, ale to čo flyberg na mape robil, na 100% kemp nebol. Na moju otázku "Kedy kempil" mi FENOMEN odpovedal, citujem "za celú dobu co tu si kempil minimálne 5. krát." Čo nie je vobec pravda.
To je asi tak všetko.
Hrali sme dve mapy. Na duhej sme si povedali, že sa trocha zabavíme tak sme sa išli preskakovať na spawn. Admin Hopko nás grabol a povedal, že sa máme ísť preskakovať inde. Tak sme sa išli preskakovať do vody. Následovali ďalšie kolá, pri ktorých sme spolu behali a zabíjali furienov. Až náhle prišiel nezmyselný ban zo strany FENOMENA.
Neviem čo FENOMEN bere za kemp, ale to čo flyberg na mape robil, na 100% kemp nebol. Na moju otázku "Kedy kempil" mi FENOMEN odpovedal, citujem "za celú dobu co tu si kempil minimálne 5. krát." Čo nie je vobec pravda.
To je asi tak všetko.

-
N3mO - Mistr
Jak jsem řekl na TS, žadatel UB dodá demo s časem před banem mezi tím se vyjádří FENOMEN.
-
noblemar - Spamerův sluha
Dodám to sem ja, pretože ma zaujíma ako sa k tomu postaví FENOMEN.
6.7.2015 17:19 mapa de_dust_castlegs Bolo to prvých 10/15 min mapy.
6.7.2015 17:19 mapa de_dust_castlegs Bolo to prvých 10/15 min mapy.

-
N3mO - Mistr
Zdravím, bylo by dobré dodat i demo z minulé mapy, kde jsem tě již už též graboval..
Takže jelikož u kempu nemusím točit jakož to admin demo, tak tu ani nebude, ale i tak se můžeme podívat na HLTV...
Byla mapa tuším de_aztec2, kde jsem tě graboval za kemp a 2x upozorňoval na spam a urážky mě jako admina i hráče ve voice, poté jsem měl podezření u jiného hráče na cheaty, proto jsem se hodil do "perma death" a točil ho, když se ais po 10i minutách změnila mapa, tak sem mi hráč odpojil a dorazil další admin, který tě graboval za kemp (viz. admin chat nebo něco podobného píše to "grabuji hráče XXX" a poté důvod grabu: Kemp) asi 3 kola na to jsem tě graboval znovu, protožte jsi kempil v rohu a střílel po furienech další kemp [tady mi ještě druhý admin psal, že jsem mu tě ukradl (nice joke
), takže by se tu klidně mohl též vyjádřit, jen byl pod fake nickem, takže nevím, kdo to byl...] no a pár kol na to jsem umřel a viděl jsem tě opět stát (kempit) v rohu, kde jsi střílel s dual elite po furienech, takže jsem tě už negraboval a rovnou ti dal ban, pouze to trvalo asi 30 vteřin, protože se změnilo kolo a to mi zavřelo amxmodmenu, takže jsem si tě musel opět najít v seznamu a udělat důvod banu...
S tvým chováním ke mě na serveru bych rovnou i navrhl prodloužit ban, protože za posledních 5 dní jsem ti už dal tuším 2 bany? Možná i více za urážky mé osoby ve voice a neustálého spamu voice a tak 20 kicků a to fakt nepřeháním!
Pro admina N3mO:
Hádám, že jste asi nějací kamarádi, ale kryješ ho za nic, jde to dohledat v HLTV, naopak i ty jsi na admina celkem problémový na furienu, když mě tam neustále též urážíš/snažíš se ponížit či shodit... Všichni mě už dávno nechali být, jen ty mě musíš provokovat ( pořád po mě jde jako lno dalších adminů šlo, když jsem byl admin na BB a po resetu chudáci byli horší než já... a něco oprávněného k tomu..), teď to možná trochu přestalo (zmírnilo se), ale je strašná náhoda, že je tam vždycky tady te ntvůj kamarád a hraje tam s tebou a hned mě začne otravovat ve voicu, kde si klidně mluví 40 vteřin v kuse než dostane upozornění (kick)... Když to řeknu, tak jako ty: Hrajete si tam spolu jak teplí bratři...
Takže jelikož u kempu nemusím točit jakož to admin demo, tak tu ani nebude, ale i tak se můžeme podívat na HLTV...
Byla mapa tuším de_aztec2, kde jsem tě graboval za kemp a 2x upozorňoval na spam a urážky mě jako admina i hráče ve voice, poté jsem měl podezření u jiného hráče na cheaty, proto jsem se hodil do "perma death" a točil ho, když se ais po 10i minutách změnila mapa, tak sem mi hráč odpojil a dorazil další admin, který tě graboval za kemp (viz. admin chat nebo něco podobného píše to "grabuji hráče XXX" a poté důvod grabu: Kemp) asi 3 kola na to jsem tě graboval znovu, protožte jsi kempil v rohu a střílel po furienech další kemp [tady mi ještě druhý admin psal, že jsem mu tě ukradl (nice joke

Pro admina N3mO:
Hádám, že jste asi nějací kamarádi, ale kryješ ho za nic, jde to dohledat v HLTV, naopak i ty jsi na admina celkem problémový na furienu, když mě tam neustále též urážíš/snažíš se ponížit či shodit... Všichni mě už dávno nechali být, jen ty mě musíš provokovat ( pořád po mě jde jako lno dalších adminů šlo, když jsem byl admin na BB a po resetu chudáci byli horší než já... a něco oprávněného k tomu..), teď to možná trochu přestalo (zmírnilo se), ale je strašná náhoda, že je tam vždycky tady te ntvůj kamarád a hraje tam s tebou a hned mě začne otravovat ve voicu, kde si klidně mluví 40 vteřin v kuse než dostane upozornění (kick)... Když to řeknu, tak jako ty: Hrajete si tam spolu jak teplí bratři...
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
Podle dema admin jednal správně .. Příště pokud nějaký admin má problém s dalším adminem mají kontaktovat dané hlsa daného módu ..
Toto téma uzavírám jako vyřešené, ban stejně už vypršel.
Lock.
P.S ještě dodám, buď rád, že ti nenahodím nový ban za narážky na fenomena viz hlstats ..
Toto téma uzavírám jako vyřešené, ban stejně už vypršel.
Lock.
P.S ještě dodám, buď rád, že ti nenahodím nový ban za narážky na fenomena viz hlstats ..
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1