Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Furien 1 / Groos

Příspěvekod Short » 05 čer 2018, 20:52 VIP

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Groos
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Nevhodne chovani
[=] Zabanovany nickname: aLIGMENT
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:165830964
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Pisať čo sa stalo nemusim lebo admini to ajtak prekrutia ako vždy!

Groos, važne ? perma ? tebe už fakt jeblo v hlave že ? :OOOO Prava a za pc velke ramena ne ? tak ta poznať osobne nerozchodiš to ako polka GS... Admini max 17 rokov a nič nerobia len sa hrajkaju, polka servera kempi a druha zapata ale admin je nato dosť blby aby pozoroval cely server a k tomu banoval cheaterov že ? tak radšej ma všetko v piči a hrajka sa, rovno nech si zruši prava a tak nech sa hraje... Cely GS ide do piče ked su tu blby admini a k tomu už aj hlsa ;) :roll: Normalne sa z vas smejem že tu rozdavate permy pre take pičoviny a to len kvôli tomu že admin nič nerbi ja som najebany a ajtak ja som v piči lebo ja dostanem ban...

PS: A zrazu ban na web, prečo ? lebo sa uraziš na toto čo tu celu dobu pišem a nikto ma nikdy nepčuva...
Narodil som sa, aby som robil aj chyby.
Nie len preto, aby som predstieral
dokonalosť.
Short
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] Furien 1 / Groos

od Rumcajz » 05 čer 2018, 20:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furien 1 / Groos

Příspěvekod GrooS » 05 čer 2018, 21:36 VIP

Ano, ty si nic jiného nezasloužíš, perma na chat ti nepomohla tak to řešiš přes nicky, neustále chodí ke mě od adminů stížnosti na tebe. Dostal si dost šancí, žádnou si nevyužil. Unban nedostaneš, ani zkracovat ti nic nebudu. Měj se..
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Short » 05 čer 2018, 21:47 VIP

čo tu pišem celu dobu :D ajtak je po tvojom :D ty traviš 24 hodin denne na servery že ? ty vieš všetko až do poslednej bodky že ? :D Keby admini robili to čo maju a na servery by bolo viac poriadku nemal by som ani ban do hry ani na chat.

Ale nechapem načo to tu pišem ked ajtak ty všetko všie že ? si boh, klaniam sa ti a smejem sa ti rovno do ksichtu jaky si idiot. nevieš pochopiť že to je všetko tym že admini sa hraju na dvôležitych a iba tak sa hraju a sleduju len chat kde su nadavky lebo od nervoch musim napisať v čom je nadavka a potom mam chatban...

Neviem ako ti to mam napisať aby si to konečne pochopil...
dokonalosť.
Short
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ANGEEL » 05 čer 2018, 21:52 VIP

Nepsal jsem ti snad na serveru, že bude následovat i permanentní ban do hry?
Sakra, už se vzpamatuj a chovej se normálně.. Zkus třeba s adminy vycházet, respektovat je.. oni tě pak budou též respektovat.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
ANGEEL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Short » 05 čer 2018, 22:02 VIP

Mam ich rešpektovať ? ved oni nevedia poriadne čo je WH... Možno hej ale nevedia ho tak vychytať.

A ešte neviem kolko krat to napišem ale "keby ste robili niečo skor neš skapem len kvôli tomu že kempi jak pribrzdeny, alebo že ma WH a dobre to zakryva ale admin ajtak napiše že nič nema tak to je už fakt moc. Boli tu kedysi vyborny admini s ktorymi so vychadzal a bolo všetko ok...

e. Angel: Samozřejmě, že s každým adminem nevyjdeš, to samé je i v reálném životě.., né každý ti bude sympatický..
Když si myslíš, že někdo má WH, zkus si sám stáhnout hltv, vyčasovat ho a nahlásit do pp. Samozřejmě, že chceme řešit situace na serveru, ale nevidíme všechno.. Jsme jen lidi, kteří se chodí na server jen odreagovat od práce..
dokonalosť.
Short
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DEGOL5 » 05 čer 2018, 22:21

https://ctrlv.cz/cLUi něco málo :) https://ctrlv.cz/IzQk :))

e. Angel: Však neboj, my si to umíme dohledat a víme, že takhle provokuje adminy, hráče.. ;)
Mít rád,je víc než milovat. William Shakespear.
DEGOL5
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Short » 05 čer 2018, 22:46 VIP

DEGOL5, prečo asi to tam mam ? ked napišem adminvy že je tu cheater alebo niekto kempi tak odpoved znie "nesom jediny admin na servery, nemam čas, teraz nie riešim niečo, pošlem tam niekoho ineho "nepride nikto",tak ho natoč a daj na forum...atd...atd... To je fakt adminske toto -_-
dokonalosť.
Short
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Izmael » 05 čer 2018, 23:43 VIP

Zdravím,

my takové hráče jako jsi ty nepotřebujeme.
Uvidím-li ještě nějaké blbé kecy na TS/ve hře/zde na fóru, zabanuju ti vše, co půjde.

Unban zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] Furien 1 / Groos

Příspěvekod Short » 06 čer 2018, 11:49 VIP

Izmael, ved ani nič ine robiť neviete... ;)

Jak pišem cely čas, s pravami velke ramena za pc bez prav si 0 tak ako všetci... ;)

e.Tay : To si někteří admini mysleli taky Obrázek
dokonalosť.
Short
Pokročilý
Pokročilý

Re: [Vyřešeno] Furien 1 / Groos

Příspěvekod d0unt » 06 čer 2018, 12:46 VIP

Zdravím,

Včera som písal groosovi aj ja, pretože neustále si provokoval hráčov s blbými nickami. Na upozornenia nereaguješ. Zamysli sa nad sebou trošku ;)

:arrow: Neustále provokácie hráčov/adminov
:arrow: Nerešpektovanie pokynov admina, nerešpektovanie nadradenia vyšších
:arrow: Ustavičné neslušne správanie, arogancia, drzosť, nevychovanosť

Opakované nevhodné správanie >>bola ti odobraná možnosť využívať chat, aby si si to uvedomil a porozmýšľal nad sebou.
No ty si začal provokovať ostatných hráčov/adminov na servery s provokačnými nickami, tak si bol odmenený permou.

Čuduješ sa? Zvaľuješ vinu na nás? Zase sme my ty zlý?
Prekrúcaš trošku viac realitu a sam pred sebou sa ospravedlňuješ, aby si nepoškodil svoj sebaobraz. Samozrejme, že my sme zlý, my to máme na svedomí. Stále však platí, že ľudí okolo nás nezmeníme, no môžeme akurát zmeniť samých seba, svoje správanie, postoje. Každý jeden s nás je zodpovedný za to ako sa správa k iným. Aké dáš, také sa ti vráti. Mýliť sa je ľudské, no je nerozumné tváriť sa, že som neomylný.

V živote, v práci, v cestnej premávke platia nejaké pravidla, ktoré musíš rešpektovať, tak isto tento portál nie je výnimkou.
Takéto správanie by ti nikto netoleroval a to nikde. Nás nazývaš, že sme deti? Najprv sa pozri na seba, potom súď iných. Pozri sa na tvoj ľahostajný prístup ku všetkému. Pozri sa na to aký si arogantný, drzý. Pozri sa ako sa vyjadruješ a prezentuješ sám seba.

Určite to nebudeme my trpieť a neustále počúvať tvoje výlevy, ktoré nikoho nebavia/nezaujímajú.

"Správaj sa k iným ľuďom tak, ako chceš aby sa oni správali k tebe"

e.Love zbytečně se k tomu vracíte. Obrázek
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
d0unt
Spamer Veterán