• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Furien #1 / ja /smART
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: ja
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: smART
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1831853547
[=] Zabanovana IP: 85.237.234.225
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
AimBot určite nemám a dostal som za neho BAN. Keď mi dal admin zase BAN za to, ako strieľam s Dual Elites, tak na to stačí mať programovateľnú myš (jednoducho som si naprogramoval takmer bezdelayový dvojklik s potlačením spätného respondu). Keď je to proti pravidlám tak to dajte vedieť... A keď to bolo fakt za AB tak je to hlúposť.
nie som VIP
[=] Dostal jsi trest od admina: ja
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: smART
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1831853547
[=] Zabanovana IP: 85.237.234.225
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
AimBot určite nemám a dostal som za neho BAN. Keď mi dal admin zase BAN za to, ako strieľam s Dual Elites, tak na to stačí mať programovateľnú myš (jednoducho som si naprogramoval takmer bezdelayový dvojklik s potlačením spätného respondu). Keď je to proti pravidlám tak to dajte vedieť... A keď to bolo fakt za AB tak je to hlúposť.
nie som VIP
-
WarMachine - Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Furien #1 / ja /smART
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien #1 / ja /smART
Ahoj, zas mam v niečom prsty ja
, ale k veci banoval som podľa toho dema : http://leteckaposta.cz/634154265
- To či máš a akú máš myš ja vedieť nemôžem (ak to je reason tak sa predom ospravedlňujem)
- Hrači tiež písali, že niečo máš a kedže si NS hráč treba sa mať na pozore (a nebol som tam sam ako admin
)
Demo kuknite buď cele (su to len 3 kola) alebo koniec na B Plante ked bol plant a ostavalo asi 8 sek do vybuchu.
Ak som konal nesprávne, ospravedlňujem sa !

- To či máš a akú máš myš ja vedieť nemôžem (ak to je reason tak sa predom ospravedlňujem)
- Hrači tiež písali, že niečo máš a kedže si NS hráč treba sa mať na pozore (a nebol som tam sam ako admin

Demo kuknite buď cele (su to len 3 kola) alebo koniec na B Plante ked bol plant a ostavalo asi 8 sek do vybuchu.
Ak som konal nesprávne, ospravedlňujem sa !

-
spEExX - Kazatelův učeň
Za toto mi musíte nechať BAN, niečo som dosral v kóde zase... Vidím ako to skáče hore-dole (keď si všimnete tak vždy vertikálne). Po pravde som sa hral s redukovaním nadnášania striel (keď chcete tak s recoilom) pri stlačení MOUSE1... Myslel som, že som to všetko dal potom preč, lebo to bola úplná chujovina (s prepáčením). Žiadny advance to z môjho pohľadu pri strieľaní neposkytuje, ale to je myslím jedno. Len ma kus štve, že si tam teraz všetci myslia, že som mal AB.
Locknite to kľudne.
Locknite to kľudne.
-
WarMachine - Kolemjdoucí
A to, že to nie je AB môžete vidieť, že to trasie aj keď strieľam a nikto tam nie je... btw to obmedzenie nadnášania som robil (ak sa dobre pamätám) až po určitom čase držania M1 a v intervale aký som mal na dvojkliku (+nejaké ladenie - dvojklik nebol v rovnakom intervale ako skutočná firerate). A keď si vlastne dobre pamätám, taksom robil backup do pamäte myšky, lebo mi začalo vypínať myši pri konfigurácii ktorú používam na CS (a v starom som mal asi ešte ten nevydarený norecoil). Viem, že Vás to asi nezaujíma ale mrzí ma čo sa stalo a taktiež ma mrzí tento príspevok a zabíjanie vášho času. Это все.
Pekný zvyšok dňa
Pekný zvyšok dňa

-
WarMachine - Kolemjdoucí
Za toto mi musíte nechať BAN, niečo som dosral v kóde zase... Vidím ako to skáče hore-dole (keď si všimnete tak vždy vertikálne). Po pravde som sa hral s redukovaním nadnášania striel (keď chcete tak s recoilom) pri stlačení MOUSE1...
Toto mi stačí abych se na demo ani dívat nemusel, to jsou ty scripty z internetu , nijak dokonalý .
Unban jedině za VIP - chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1