Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Furien###1

Příspěvekod blazonKoo » 10 čer 2019, 19:22 VIP

Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch.

NICK V HRE: jcob

NICK NA FÓRE: blazonKoo

PROFIL NA FÓRE: blazonkoo-u35446.html

VEK: 17

STEAM NICK: jcobeast

STEAM ID: STEAM_0:1:108780322

HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=22530

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno, samozrejme tam niečo nájdete, to tu nejdem obhajovať ani prekrúcať ako každý. Proste to som ja, občas mám nervy, občas nie, no každému sa stane, že mu do toho chatu niečo vypadne. Snažím sa to zlepšiť a myslím, že ako admin by som si také niečo určite nedovolil. Okrem problémov kvôli chatu tam určite nič nieje, pravidla poznám.

Niečo o sebe: Ahoj, volám sa Jakub. Navštevujem školu mechanik počítačových sietí. Na Gamesites.cz hrávam už zopár rokov, čo si môžete všimnúť už len z profilu tu na stránke. Vždy ma bavilo nejako pomáhať tomu serveru na ktorom hrávam. Mal som Akademika na JailBreaku a na Furiene. Žiaľ, nikdy som ich nedokončil z dôvodu nedostatku času kvôli škole, športu a pod.
No momentálne trávim viac času na PC, čo možno teraz cez leto ani nebude tak vidieť, ale to si myslím že každý je cez leto o niečo menej na PC. Žiadam o práva pre to, že denno denne je na serveri strašne veľa ľudí ktorí porušujú pravidlá a nič sa s tým nerobí. Možno pár z nich dostane upozornenie, kick alebo ban, no ja vidím x ďaľších hráčov ktorých nepostihla žiadna "odmena" za ich porušenie pravidiel. Alebo na druhú stranu, denno denne vidím adminov ktorý šikanujú hráčov a fakt za každú menšiu blbosť ktorá možno ani nieje v pravidlách kickujú, banujú. Samozrejme chcel by som byť niekde medzi, vzorným, plniacim si svoje povinnosti a dôhladným adminom.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Ako som už vyššie uviedol, dopomôcť serveru k lepšiemu chodeniu, tak ako aj trochu pozdvihnúť oblúbenosť slova "ADMIN" medzi hráčmi

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
blazonKoo
Zkušený
Zkušený

[Z]Furien###1

od Rumcajz » 10 čer 2019, 19:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furien###1

Příspěvekod GrooS » 10 čer 2019, 19:25 VIP