• Stránka 1 z 1
Furien 1
Nazdar Heroy, viem že máš na starosti naberanie nových adminov na furieny, ale mohol by si radšej skontrolovať aktivitu existujúcich adminov... hlavne v tomto prípade na F1 kde som chytil znova po pol roku chuť zahrať si tam. Niekedy si prídem zahrať na server na niekoľko hodín, ale taký bordel ako tam je teraz tam nikdy nebol. Tak obrovský počet cheaterov (a hlavne takých čo to neskrývajú ale vedia že tam admini neexistujú) tam ešte nikdy nebol. Aktívny admini? Kavik? Keď je na serveri tak si len hrá nič nerieši, ešte som ho nevidel ísť do spectu a zabanovať cheatera (bez urážky) Drzden? Sám na to nestačí a sám tam celý deň nemôže byť. Kde máš zvyšok admin teamu? To je všetko čo chodí na F1?
Neber to ako útok na tvoju osobu, skôr radu. Porušenie pravidiel je neúčinné keďźe sa banuje obdeň-dva... Ako 6 mesiacov dozadu tam bol stále aktívny admin, Rezident, Sunny, Ja, Ty, Vrabec, Extremer, Palec, Frost, Zzaru ... Chcelo by to obmeniť admin team, alebo spraviť nábor inak to nebude mať zmysel chodiť tam pre veľa hráćov a hlavne nových ktorý sú potencionálny kupci VIP. benni
Neber to ako útok na tvoju osobu, skôr radu. Porušenie pravidiel je neúčinné keďźe sa banuje obdeň-dva... Ako 6 mesiacov dozadu tam bol stále aktívny admin, Rezident, Sunny, Ja, Ty, Vrabec, Extremer, Palec, Frost, Zzaru ... Chcelo by to obmeniť admin team, alebo spraviť nábor inak to nebude mať zmysel chodiť tam pre veľa hráćov a hlavne nových ktorý sú potencionálny kupci VIP. benni
-
benni - Zkušený
Re: Furien 1
S aktivitou adminů stebou plně souhlasím ale většina adminů je bud venku a nebo někde na táboře či dovolený ...
-
BEHIND - Zkušený
Re: Furien 1
Mám v plánu na jejich aktivitu kouknout.
-
HeRoY - Mistr
• Stránka 1 z 1