Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Furien 11 Panteista E|ectr0^ Teginek : )

Příspěvekod Tegino1 » 29 zář 2014, 12:55

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Panteista.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 44 minutes and 57 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : E|ectr0^ Teginek : )
[AMXBans] Duvod : ' Nadavky [Na Admina] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 2060806843 '
[AMXBans] Tva IP : ' 212.80.67.131 '
[AMXBans] ========================================

No začalo to tím že admin se přehodil do overu a začal to oduvodňovat že jich bylo miň sice jcih bylo miň o 1 ale i tak vyhravali a on se přehodil tak jsem mu napsal par set krat že koko. koko. koko. ale ne žadnou uražku na jeho osobu ani naražku pod pojmem koko. muže byt třeba kokos je mi jasné že se začnete zastava jej a že ub nebude ale myslím si že když napišu todle a dostanu ban na den že to je přehnana reakce admina :)...Ještě menší připominka admin na té mapě kde jsem dostal ban zabanoval 1 hrače co vubec nekempil ale dal mu ban a borec co kempil tam hraje furt...Díky

Ano jsem vip i evip hráč na několika serverech
Tegino1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Furien 11 Panteista E|ectr0^ Teginek : )

od Rumcajz » 29 zář 2014, 12:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furien 11 Panteista E|ectr0^ Teginek : )

Příspěvekod Ondrys10 » 29 zář 2014, 13:04

Když se tohle přihodilo na serveru jsem byl taky, Tegi žádné urážky nepsal padlo jen slovo koko. koko. koko. tohle není urážka ani nadávka na admina takže si myslím že ban je bezdůvodný.

By: Ondrys10
Ondrys10
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Relaxer » 29 zář 2014, 13:07

Ahoj, ja som ten Panteista...
Pekne si situáciu prekresluješ...
1. Ja som išiel do overu ? robíš si srandu ? Veď prehrávali a bolo ich o 2 menej...
2. Ten kemp ? Na mape dustyaztec kempil po prvý krýt v katoch , tak som mu dal slay s písomným upozornením, následne kempil v katoch pri moste v rohu, tak dostal ban.
3. Každý admin čo hráva na F11 vie , že si jedno obyčajné zakomplexované dieťa bez kamošov čo sa vyťahuje na servery a robí so seba veľkého frajera, stačí si pozrieť už len tvoj chat záznam. Nadával si mi do koko. (to, že tam dáš bodku neznamená , že to nie je nadávka, kto si kde počul ?) , dal som ti kick... následne si sa zase pripojil a spamoval "pante ty si mega koko., ty koko."...
Ty ma nebudeš urážať na F11 som neustále, snažím sa tam udržiavať poriadok a ty budeš vyskakovať ?
Nepoznáš ma, tak ma neposudzuj a doporučujem ti zamyslieť sa nad svojím arogantným správanim, ktoré je mimochodom úplne trápne... ;)
Btw
Screeny s jeho urážaním: http://leteckaposta.cz/266563825
Relaxer
Mistr
Mistr

Příspěvekod Tegino1 » 29 zář 2014, 13:12

Ty jo asi mě moc dobře znáš když píšeš že jsem zakomplexovaný ale to je v pořádku :) nikdy nevidím důkaz z přimou uražkou na tebe jen neuplne slovo ktere muže byt doplněno jakym kolikv pismenem :)...Ehmm nevím kdo furt sedí za tím PC sam si to napsal jsem tma furt nevím kdo tu nema přatele a leči si své komplexy na hře :) no vlastně vím si to ty :)
Tegino1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 29 zář 2014, 13:14

Poprosím aby ste sa vyvarovali vzájomným urážkam. Vyjadrenie admina tu je aj s dôkazmi o bane.
Ako opatrenie proti spamu dávam lock, HLSA Furienu sem už hodí iba celkový verdikt.
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod HeRoY » 29 zář 2014, 13:55

Ban zkrácen na hodinu. Žádné nadávky na admina na screenech nebyly, admin bude poučen. Teges, Teges všichni víme co si tím myslel a taky si známá firma. Proto jsem ti nechal hodinový ban.
HeRoY
Mistr
Mistr

Zpět na Unban Žádost