• Stránka 1 z 1
Furien 11
Zdravím, chtěl jsem napsat o tom jak někteří hráči spamujou, že někdo má cheaty apod...
Rozhodně to není pravde podle mě jsou furien servery fakt super, ale admini by se tam měly zastavovat častěji!
Nejde o žádné radění A - teamu určitě víte co děláte jen, že můžete zabanovat někoho jen kvůli toho, že někdo dá screen jak někdo napíše, že má hacky. To není důvod lidé to píší jen, aby ty dědi stichli úplně to samé se mi stalo na Knife serveru aspoň myslím napsal jsem že mám KB (ironicky) a za týden jsem měl ban na vždy Důvod distance hack!
(měl jsem CFG obyčejné!)
Prosím adminy chtějte velké důkazy o tom co se na serveru stalo než dáte ban a choďte na servery prosím, když tam je cheater necháte ho a když tam jen někdo něco písne hned má ban na týden! (to se stává na knife server 4)
Rozhodně to není pravde podle mě jsou furien servery fakt super, ale admini by se tam měly zastavovat častěji!
Nejde o žádné radění A - teamu určitě víte co děláte jen, že můžete zabanovat někoho jen kvůli toho, že někdo dá screen jak někdo napíše, že má hacky. To není důvod lidé to píší jen, aby ty dědi stichli úplně to samé se mi stalo na Knife serveru aspoň myslím napsal jsem že mám KB (ironicky) a za týden jsem měl ban na vždy Důvod distance hack!
(měl jsem CFG obyčejné!)
Prosím adminy chtějte velké důkazy o tom co se na serveru stalo než dáte ban a choďte na servery prosím, když tam je cheater necháte ho a když tam jen někdo něco písne hned má ban na týden! (to se stává na knife server 4)
- telmeek
- Kolemjdoucí
Re: Furien 11
Adminů je méně než bývalo (Co jsem se dozvěděl má se to změnit..). Adminům můžeš pomoct i ty. To že napíšeš že máš KB a pak ti dá někdo perma určitě není jen tak. Jestli se ti to nelíbí podej si UB. Pokud to tak někdo na K4 dělá je to nejspíš špatně a můžeš podat stížnost (Ale musíš mít důkaz.). K tomu aby tam chodili mohu jen říct je to, že stačí někomu napsat na Steam/Forko a nebo přijď na TS3. Já admin nejsem takže nevím jak to doopravdy je, ale vsadím se, že tohle by ti napsali i ostatní.

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
Re: Furien 11
Přesně jak psal Unicron, já bych opakoval jen jeho slova. Jediné co k tomu doplním je LOCK.
-
HeRoY - Mistr
• Stránka 1 z 1