• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Furien-CFG
Dobrý večer,
Chci se zeptat zda nemáte někdo na prodej nebo na darování nějaký furien config aby se mi zlepšila hra .
Jsem schopen zaplatit: 15 € / 400 Kč
A pak se chci zeptat jak se dělají nějaké ty strafy popřípadě nějaké vychytávky nebo config zda na to je bych koupil.
S pozdravem, Mr.GruffiK
Chci se zeptat zda nemáte někdo na prodej nebo na darování nějaký furien config aby se mi zlepšila hra .
Jsem schopen zaplatit: 15 € / 400 Kč
A pak se chci zeptat jak se dělají nějaké ty strafy popřípadě nějaké vychytávky nebo config zda na to je bych koupil.
S pozdravem, Mr.GruffiK
-
GruffiK - Kolemjdoucí
[vyriešené] Furien-CFG
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien-CFG
Ahoj, veškeré ty "ZÁZRAČNÉ" cfg jsou výmysl.
Většinou to je jen kopa scriptů
.
Bohatě stačí když si do svého Configu vložíš
gl_vsync 0
fps_override 1
fps_max 900
A strafy tě nikdo nenaučí, na to si každý musí příjít sám.
Ale tohle video by to mohlo pomoct >>Pro video klikni zde >>
Takže ti radím, nevyhazuj peníze za nějáké zbytečné configy
Většinou to je jen kopa scriptů

gl_vsync 0
fps_override 1
fps_max 900
Takže ti radím, nevyhazuj peníze za nějáké zbytečné configy

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
LoveYou píše:Ahoj, veškeré ty "ZÁZRAČNÉ" cfg jsou výmysl.
Většinou to je jen kopa scriptů.
gl_vsync 0
fps_override 1
fps_max 900
Takže ti radím, nevyhazuj peníze za nějáké zbytečné configy![]()
Nemyslím si že Cfg je výmysel,ani že v CFG je kopa scriptov.
Btw strafy sa naučíš jedine sám a ak chceš tak môžem ti zadarmo poslať moje CFG na rozbeh-----(Cfg by SySTeM;.)-----
-
ratatas - Zkušený
Ano CFG sú len výmysel, to že je niečo "cfg na knife", "cfg na aim" a podobné somariny tak to vôbec nie je pravda. Žiadny príkaz ti nepridá aim, žiadny príkaz ti nepomôže aby si sekal z väčšej vzdialenosti. Väčšinou sú to len príkazy na "oddialenie" tvojho noža a tým pádom sa ti to zdá, že sekáš na väčšiu diaľku. Ani neexistuje "furien cfg", ktorý za teba strafuje
(existuje = script)
Ak naozaj niečo pomôže tak je to script a to je zakázané a nikto ti ich tu nebude dávať. CFG je proste základné nastavenie CS, bindy, nastavenia grafiky, fps, ping a rôzne príkazy na "lepšie" hranie ale nie v tom slova zmysle v akom narážaš. Myslím tým napríklad to, že keď zoberieš zbraň zo zeme, nedá sa ti do ruky a podobne.
Ešte raz ti poviem, žiadny príkaz ti nezlepší nijaký skill. Akurát ti "spríjemní hranie" zasa v inom slova zmysle.
Ak si chceš taký config kúpiť (zascriptovaný) tak si kúp, ale tu nie.
Ako písal kolega vyššie, na furien bohato stačí zvýšiť fps aby sa ti lepšie rozbiehalo a to je tak celé. Nauč sa strafy a postačí ti 100 fps.
lock

Ak naozaj niečo pomôže tak je to script a to je zakázané a nikto ti ich tu nebude dávať. CFG je proste základné nastavenie CS, bindy, nastavenia grafiky, fps, ping a rôzne príkazy na "lepšie" hranie ale nie v tom slova zmysle v akom narážaš. Myslím tým napríklad to, že keď zoberieš zbraň zo zeme, nedá sa ti do ruky a podobne.
Ešte raz ti poviem, žiadny príkaz ti nezlepší nijaký skill. Akurát ti "spríjemní hranie" zasa v inom slova zmysle.
Ak si chceš taký config kúpiť (zascriptovaný) tak si kúp, ale tu nie.
Ako písal kolega vyššie, na furien bohato stačí zvýšiť fps aby sa ti lepšie rozbiehalo a to je tak celé. Nauč sa strafy a postačí ti 100 fps.
lock
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1