I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Furien/Dr.Smoke

Příspěvekod LuckONE » 06 čer 2018, 12:03 VIP

Serus borci, dostal som ban na 10 minut za nadávky male vraj až na to že som nič čo obsahuje nadávku nepovedal iba pravdu adminovi smokemu a dostal som ban. Len som mu povedal že nech sa neprehadzuje do overu...samozrejme robi si po svojom...ked som mu povedal aby ma dal CT dobre že nevyskočil s kože. Na servery bol jasný nepomer...ale admin mal v paži...hral dalej aj ked celý jeho tým každé kolo bol down. Následne sa dal nachvilku do spektu...a cca po 6min sa hodil ku mne aby si zahral. To je všetko. Prosím o vyriešenie.
Dôkaz
Adminova SID
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.

Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Vyriešené]Furien/Dr.Smoke

od Rumcajz » 06 čer 2018, 12:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furien/Dr.Smoke

Příspěvekod DEGOL5 » 06 čer 2018, 12:09

https://ctrlv.cz/Nqlp tady tvoje rypani které můžeš zkoušet na někoho jineho jasně sem ti řekl že davám auto a kam mě to da tam mě to dá, ty sis jel furt svoje a furt si měl kecy a schvalně si provokoval tak sem ti dal ban aby ses uklidnil protože už mě ty tvoje inteligentní připomínky opravdu nebaví, do spectu sem se dal protože sem šel natačet ten kemp.. :) takže příště když budeš dávat stížnost napiš aspon pravdu a nechovej se jak dítě.
Mít rád,je víc než milovat. William Shakespear.
DEGOL5
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod LuckONE » 06 čer 2018, 12:13 VIP

Celá mapu nič nerobíš s nepomerom...potom sa hodíš ku silnejším super...to môže potom každý...Pripadá mi to tak že na tom servery ani ten admin nebol/neni...Nie raz som ti písal že ma máš dať k vám...však si sa hral na hrdinu že to dáš ako nahle si prišiel na to že to sám neuhráš si sa nechal tie CT trapit a šiel do spektu udajne natáčal kemp...xd

LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod DEGOL5 » 06 čer 2018, 12:16

Řekl sem ti že tě nepřehodím, nikdo si na nic nehrál, možná tak ty sis tam hrál na inteligenta psal sem ti jak já at se uklidníš tak i hráči nikdo problem neměl jenom ty, každý si hral v klidu jen mi občas někdo řekl že tam kempi tak sem je poslayoval pobanoval a hralo se dal v pohodě a v pořádku a nikdo si nestěžoval jenom ty jsi měl problém a hral sis na pana důležitého :) a už se tu nebudu vyjadřovat a počkáme si až přijde někdo s vyšších..
DEGOL5
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod LuckONE » 06 čer 2018, 12:21 VIP

DEGOL5 píše:Řekl sem ti že tě nepřehodím, nikdo si na nic nehrál, možná tak ty sis tam hrál na inteligenta psal sem ti jak já at se uklidníš tak i hráči nikdo problem neměl jenom ty, každý si hral v klidu jen mi občas někdo řekl že tam kempi tak sem je poslayoval pobanoval a hralo se dal v pohodě a v pořádku a nikdo si nestěžoval jenom ty jsi měl problém a hral sis na pana důležitého :) a už se tu nebudu vyjadřovat a počkáme si až přijde někdo s vyšších..

No a s akého dôvodu? že som ťahal druhý team? alebo ako? hm? sam by si s Welyofom neuhral a aj to tak bolo. Ale ty si sa rozhodol hrať tak že to nebudeš riešit...iný admini by niečo také nenechali a minimaláne by 1-2 hráčov prehodili. Stiahnem demo vyčasujem to podľa seba. ;) a počkáme na vyšších.

LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Izmael » 06 čer 2018, 16:28 VIP

Smoke, popiš mi, jak jsi postupoval.
Jako správný admin jsi mu určitě nenapálil hned ban a neignoroval jsi ho předtím.
Děkuji.

e.Izma: Nikdo jiný se vyjadřovat nebude.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod DEGOL5 » 06 čer 2018, 22:48

Takže řekl at ho přehodim napsal jsem že je jelikož sem uznal za vhodné po jednom kole co začli hrat všichni že neni třeba, za druhe sem se hodil do spectu protože sem šel dat ban jednomu kemperovi a pak jsem zmačkl M a dal jsem autovyběr [po dalším kole jsem se hodil do slabšího teamu.. tady mistr začal valit ty svoje hlouposti i přes to že sem mu řekl at se uklidni a neprovokuje a neřekl sem mu to já psali mu to tam i hráči stále si jel svoje tak jsem mu dal ban na 10 minut aby se uklidnil.
DEGOL5
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod DEGOL5 » 06 čer 2018, 22:53

oprava.. " napsal jsem mu at si nechá své blbé kecy pro sebe za co se tedy omlouvám jako admin by jsem se měl vyjádřit jinak chyba na mé straně.. -- > 018-06-06 12:56:57 lakvans davam auto vyber tak se klidni než dostaneš ban. zde upozorněn
DEGOL5
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod LuckONE » 07 čer 2018, 07:24 VIP

DEGOL5 píše:Takže řekl at ho přehodim napsal jsem že je jelikož sem uznal za vhodné po jednom kole co začli hrat všichni že neni třeba, za druhe sem se hodil do spectu protože sem šel dat ban jednomu kemperovi a pak jsem zmačkl M a dal jsem autovyběr [po dalším kole jsem se hodil do slabšího teamu.. tady mistr začal valit ty svoje hlouposti i přes to že sem mu řekl at se uklidni a neprovokuje a neřekl sem mu to já psali mu to tam i hráči stále si jel svoje tak jsem mu dal ban na 10 minut aby se uklidnil.

Po jednom kole?? Tak ty si si dobre fetol celu mapu čo si bol na servery si mal uplne v paži nejaký nepomer...to ze ct boli do 40sek všetky mrtve si mal tak isto neriešil. Bolo afk 5 hráčov a ty si ako admin im nedal kick zo servera...zbytočné zaberali slot na servery...a stoho bol aj ten nepomer...nechám prečo sa tu znažíš hrať na dobrého...dal si mi len slovné upozornenie...ked som ti tak vadil kde bol kick? Hm? Ja viem že sa pravda na servery nesie ťažko ale bohužiaľ...

LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod DEGOL5 » 07 čer 2018, 07:54

Upozornil sem tě slovne nebudu te kickovat kdyz sem te upozornil slovně, ano byly afk.jedno kolo a dalsi kolo hrali... taky jsem navic jen hráč a kdyz je tam 20+ lidi tak se prober chtel bych videt jak by si to dal ty sam vykickovat pul serveru pobanovat kemp a ignorovat takove jako jsi ty :)
DEGOL5
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod LuckONE » 07 čer 2018, 08:08 VIP

1kolo afk? Co prosím ? To nemyslíš vážne...viem že si hráč viem aj to že ako admin niesi stroj ale ked som sa ponukol aby si ma prehpdil tak si sa zahral na hrdinu čo nepotrebuje pomoc...určite lepšie ako ty...možno som admin nebol nejako dlho...ale viem ako to na furiene chodí...a viem si tam spravit kľud...no nič inak sa to asi nevysvetli...dodám HLTV zo.serveru.

LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod eXtr3mer » 07 čer 2018, 08:47

LuckONE píše:dodám HLTV zo.serveru.

Počkáme na to demo...
Admin si zatiaľ premyslí svoju verziu, keďže z chatlogu je jasné, že ho pár hráčov na over aj afk upozorňovalo. Zvyšok sťažnosti bude posúdený podľa dema. Vopred však vravím, že útočiť a poučovať admina pred plným serverom nie je tá správna cesta... ;)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod DEGOL5 » 07 čer 2018, 08:55

Vim jen ze me.upozornoval tady luck jestli i ostatni to netusim jelikož občas musim odskocit od notasu na což se ohled nebere takze každopádně za tohle trest beru ale za to ze si ty dostal ban určitě ne dostal si ho právem.
DEGOL5
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod LuckONE » 07 čer 2018, 09:10 VIP

demo
Chcem len dodať že niesom typ hráča čo sa stará adminovi do roboti ale toto ma fakt na tom servery nasralo kedy ma odmietol prehodit...ked som mu napísal pravdu, tak mi dal ban.
časy:
3:52:49 začiatok kola už sa pomaly ale isto robí nepomer.
5:46:29 začiatok kolo zasa sme vyhrali a už to je nepomer
6:35:31 vyhrate už ďalšie kolo.
6:49:50 3 hráči prvý krát afk, nepomer 7:10, admin to necháva zatiaľ tak nič nerobí.
7:01:91 ďalšie kolo taktiež vyhraté, zmena teamov.
7:05:83 začiatok ďalšieho kola - 7:10:48 už sú afk štyria hráči. Admin furt stým nič nerobí.
7:44:63 ďalšie kolo vyhrate pre môj team, začiatok nasledujuceho kola.
7:55:27 furt sú afk 4 CT nepomer pre CT. Admin stále to nejak nerieši.
8:20:91 - zasa vyhraté kolo...nepomer na strane teamu kde je admin Dr.Smooke
8:30:37 nové kolo, afk traja hrači...admin ich furt nekickne...ale prečo?
8:59:58 zasa sme vyhrali kolo, čo signalizuje že druhý team je v nevyhode(nepomer)
9:04:90 začiatok ďalšieho kola CT team v nepomere. afk dvaja hráči...niektorý na spawne kempia.
9:32:28 vyhraté ďalšie kolo, zmena teamov.
9:40:28 opať afk 4 hráči...admina Dr.Smooka to vobec nesere. Namiesto toho aby tých hračov vykickoval ich furt necháva na servery zaberať slot+umierať.
10:26:70 celkom odveci SGS do kopca od hráča FF7 NumeLung až do času 10:33:68(GS Skript)
10:51:80 opať sme vyhrali kolo.
10:55:48 začiatok kola zasa sú afk dvaja hráči.
11:23:17 sa admin Dr.Smooke prehodil do spektu teraz to je 7v7
12:06:86 CT opúšťaju CT spawn až na 2 afk hráčov, Dr. smooke neriešil celé kolo vôbec nič
12:42:56 CT opať opuštajú CT spawn až na troch AFK hráčov, a jedného hráča ktorému sa zo spawnu moc nechce. Opať celé kolo Admin Dr.Smooke nič nerobil. Či už stými hráčmi čo sú afk, alebo stým čo tam skakal ako opica na spawne.
13:04:62 vyhraté kolo opať pre nás...prehodenie teamov.
13:09:40 - Dr.Smooke nejakého hráča upozornoval čo robí na spawne čo signalizuje že admin bol celý čas pri pc a nič nespravil.
13:15:64 zasa traja hráči AFK
13:35:93 Opať nezmyslené a veľmi dlhé gs od hráč FF7 NumeLung až do času 13:40:54...(GS skript)
13:41:86 nezmyslené SGS bez akého koľvek snaženia...ale to si nejak ADMIN Dr.Smooke nevšííma.
14:03:06 vyhráte opať kolo, nasleduje zmena teamov. Admin DR.Smooke šiel do teamu k silnejším aby si dal nejaké fragy...veľmi smutné. (takto to vidím ja, a neuverím ti nejaku vyhovorku že dávaš auto vyber ved by ťa to nedalo ku silnejším ty inteligent :) ale naopak ku slabším)
15:28:31 zasa afk nejaký 2 hráči. Ale Admin Dr.Smooke nerieši, v tomto čase som mu aj písal to čo je vidno na tom screane, a zato som aj dostal ban.
15:32:58 dostal som ban na chat za to že som mu napísal len pravdu že sa prehodil do teamu ktorý je silnejší...namiesto toho mohol isť k CT alebo tam mohol prehodit niekoho...ale tak to on nevnimal.
Ďalej už časovať nejdem myslím si že tu toho je dosť na to aby ste si všimli kto ma pravdu.
Spozdravom LuckONE
Ďakujem za vyriešenie!

LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod DEGOL5 » 07 čer 2018, 12:24

Ze upozornim neznamena ze sem furt u pc mam doma dve male sestry které me obcas otravuji
DEGOL5
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy