• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Furien mix
Čau, byl bych rád, kdyby jste se koukli na moje video.
Díky všem, kteří se na něj kouknou.
https://www.youtube.com/watch?v=UccjbyI ... BVhSiOiz5w
Díky všem, kteří se na něj kouknou.
https://www.youtube.com/watch?v=UccjbyI ... BVhSiOiz5w
-
Imik - Pokročilý
Furien mix
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien mix
Pěkný
))....... Snaha v tom je vidět. Je vidět že někteři lidé opravdu umí hrát furien
(y)

asdasdas
-
cunik - Profesionál
Pěkný
Ale mě nepřekonáš 

-
AwPGamer - Spamer
No nevím, jestli toto mělo bejt fragmovie, pokud jo, tak bych tam určitě nedával ten čup + fullout, kde do furiena vystřílíš plnej zasobník a náhodou ho trefíš
-
Hoolder - Spamer
Jejda .. no, jak říká Hoolder ty si prostě čupneš a pustíš celý zásobník a modlíš se ať ho buď se štěstím trefíš a nebo že ti tam nějaký profík vletí ..
Takže pár rad na MovieMaking.
.. používej příkaz "hud_draw" - vypne ti HP, KILLS, CHAT, CROSSHAIR, RADARA prostě vše .. a jestli tam chceš mít vidět ty killy tak si vypni aspoň chat - "hud_saytext" a radar - "hideradar". Potom nedoporučuji při natáčení mít zapnutý kill efekt .. je to takové divné, ale každému se líbí něco jiného.
Poraď si s těma okrajema .. pokud upravuješ v Sony Vegasu tak ti pomůžu .. jsou dva způsoby .. první "Klikneš na video pravým tlačítkem od myši a klikni na "Properties" a odškrtni políčko "Maintain aspect ratio", druhý způsob .. klikni na video pravým tlačítkem od myši a klikni na "Video Event/PanCrop" tam nahoře máš takovou lištu kde je napsané "(Default)" .. tak to rozsklikni a zvol tam "16:9 Widescreen TV aspect ratio".
A poslední věc, na to točení si stáhni třeba NS Csko .. protože já osobně bych takhle do videa nedával svoje skiny, někomu se to nemusí líbit a to jde potom kvalita dolů.
.. používej příkaz "hud_draw" - vypne ti HP, KILLS, CHAT, CROSSHAIR, RADARA prostě vše .. a jestli tam chceš mít vidět ty killy tak si vypni aspoň chat - "hud_saytext" a radar - "hideradar". Potom nedoporučuji při natáčení mít zapnutý kill efekt .. je to takové divné, ale každému se líbí něco jiného.
Poraď si s těma okrajema .. pokud upravuješ v Sony Vegasu tak ti pomůžu .. jsou dva způsoby .. první "Klikneš na video pravým tlačítkem od myši a klikni na "Properties" a odškrtni políčko "Maintain aspect ratio", druhý způsob .. klikni na video pravým tlačítkem od myši a klikni na "Video Event/PanCrop" tam nahoře máš takovou lištu kde je napsané "(Default)" .. tak to rozsklikni a zvol tam "16:9 Widescreen TV aspect ratio".
A poslední věc, na to točení si stáhni třeba NS Csko .. protože já osobně bych takhle do videa nedával svoje skiny, někomu se to nemusí líbit a to jde potom kvalita dolů.
-
Kreedz - Kolemjdoucí
Pěkné ..
Je vidět že to umíš 

- RIGhTeR
- Amatér
Docela pěkný
Ale pokud bych mohl poradit ... předpokládám že podle intra děláš ve Vegasu(asi)...takže
: Koukni se na ty ořízlé hrany .. nastavíš to v Properties na celou šířku(pokud by jsi chtěl poradit stačí napsat soukromou zprávu). Pak když nahráváš takto nebylo by špatný vypnout chat.. kazí to dojem
hud_saytext. Jinak pecka.
PS: Jen tak mimo
...nejspíš bych tě sesekal
DD

PS: Jen tak mimo

-
McK02 - Pokročilý
McK02 píše:Docela pěknýAle pokud bych mohl poradit ... předpokládám že podle intra děláš ve Vegasu(asi)...takže
: Koukni se na ty ořízlé hrany .. nastavíš to v Properties na celou šířku(pokud by jsi chtěl poradit stačí napsat soukromou zprávu). Pak když nahráváš takto nebylo by špatný vypnout chat.. kazí to dojem
hud_saytext. Jinak pecka.
PS: Jen tak mimo...nejspíš bych tě sesekal
DD
Získáváš příspěvky? .. kdyby si si všiml tak všechno co si tady zmínil sem mu už napsal já, šestý příspěvek

-
Kreedz - Kolemjdoucí
Kreedz píše:Jejda .. no, jak říká Hoolder ty si prostě čupneš a pustíš celý zásobník a modlíš se ať ho buď se štěstím trefíš a nebo že ti tam nějaký profík vletí ..
Jinak ... ten první způsob se mi nějak nezdá ... když jsem začínal s Vegasem nikdy mi nestačilo odškrtnout jen Maitain Aspec Ratio. Ano ve Vegas prostředí mi to hodilo tak jak jsem chtěl, ale ve finále po renderu a uploadování na YT jsem to nikdy neměl jak jsem chtěl...Až když jsem pořádně nakoukl do nastavení před rendováním daného videa a tam si nastavil widescreen atd., jsem konečně dosáhl té kvality, kterou jsem chtěl

Když jsem se zbavil černých okrajů levá, pravá, měl jsem je zase dole a nahoře.
Video1(černé spodní a horní lajny): https://www.youtube.com/watch?v=AczlPdgJaVc
Video2(na celý obraz): https://www.youtube.com/watch?v=9ciB8dfu4JA
Myslím že jen ten první způsob nestačí. .-)

-
McK02 - Pokročilý
Pokud máš monitor ve tvaru čtverce tak to stačí.
Psal sem mu schválně dva způsoby, kdyby náhodou některý z nich nefungoval jak má.
Psal sem mu schválně dva způsoby, kdyby náhodou některý z nich nefungoval jak má.
-
Kreedz - Kolemjdoucí
Pekný video 

I <3 Furien

STEAM - http://steamcommunity.com/profiles/76561198093511730
Život je príliš krátky. Ak sa nezastavíš a nepozrieš na chvíľu okolo seba, mohol by si ho premeškať...

STEAM - http://steamcommunity.com/profiles/76561198093511730
Život je príliš krátky. Ak sa nezastavíš a nepozrieš na chvíľu okolo seba, mohol by si ho premeškať...

-
ErrKo - Pokročilý
AwPGamer píše:PěknýAle mě nepřekonáš
Tebe nikdy AwPGamere, ale však počkej na léto, budu mít novej Herní PC za 25k

To budou strafy

-
Imik - Pokročilý
Už se těším
někdy potom si tě najdu a dame 1 vs 1 

- Domdys