• Stránka 1 z 1
[Z]Furien servers / AnoNymQo.
Přeji pěkný den chtěl bych si požádat o admin práva na Furien serverech.
Nick ve hře : AnoNymQo.
Nick na fóru : AnonymQo
Profil na fóru : anonymqo-u61435.html
Věk : 18
Steam nick : AnoNymQo.
Steam ID : STEAM_0:0:126123238
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=356797
Nějaké bany anebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ano dostal jsem několik banů za to jak jsem býval neurvalý a dělal jsem zbrklé rozhodnutí, ale to už se vše změnilo a snažím se všelijak ctít pravidla. (případné vysvětlení banu pouze HLSA a vyšším, děkuji za pochopení)
Něco o sobě : Ahoj jmenuji se Dominik a je mi 18 let , pocházím z Moravskoslezského kraje a jsem Zámečník , moje záliby : Hokej , DownHill a Lyžování a přes léto in-line brusle.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Chtěl bych ukázat že se dá změnit tak jako jsem ze polepšil já a chtěl bych zmírnit nadávky a neustále Cheaty na Serveru , kempení apod....
Děkuji za přečtení a doufám že i nějaké kladné ohlasy po tolika letech.
Nick ve hře : AnoNymQo.
Nick na fóru : AnonymQo
Profil na fóru : anonymqo-u61435.html
Věk : 18
Steam nick : AnoNymQo.
Steam ID : STEAM_0:0:126123238
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=356797
Nějaké bany anebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ano dostal jsem několik banů za to jak jsem býval neurvalý a dělal jsem zbrklé rozhodnutí, ale to už se vše změnilo a snažím se všelijak ctít pravidla. (případné vysvětlení banu pouze HLSA a vyšším, děkuji za pochopení)
Něco o sobě : Ahoj jmenuji se Dominik a je mi 18 let , pocházím z Moravskoslezského kraje a jsem Zámečník , moje záliby : Hokej , DownHill a Lyžování a přes léto in-line brusle.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Chtěl bych ukázat že se dá změnit tak jako jsem ze polepšil já a chtěl bych zmírnit nadávky a neustále Cheaty na Serveru , kempení apod....
Děkuji za přečtení a doufám že i nějaké kladné ohlasy po tolika letech.
-
AnonymQo - Amatér
[Z]Furien servers / AnoNymQo.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien servers / AnoNymQo.
Byli jsme domluveni nějak ne ? Místo toho si netrpělivej a podáš si žádost i když víš, že dál nepůjdeš.
Měl si dobrou šanci, teďka jak ocas budeš čekat minimálně 2 měsíce, zamítnuto.
Novou žádost můžeš podat na nový rok.
Měl si dobrou šanci, teďka jak ocas budeš čekat minimálně 2 měsíce, zamítnuto.
Novou žádost můžeš podat na nový rok.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Z]Furien servers / AnoNymQo.
Ano nějak jsme domluveni byly ale já to nechápu jsou tady taky admini co nedali ani jedno nahlášení a maji práva , a já jsem nahlašoval tobě jsem to posílal + se snažím nahlašovat pořád, ale ty jsi svoje slovo nedodržel psal jsem ti něco málo i o moji minulosti ale ty jsi to očividně nepochopil že bych taky chtěl konečně dostat taky šanci jsou tu i admini co měli horší minulost jak já a nic dostali šanci a já jsem se polepšil a šanci jsem nemohl dostat??? Promiň ale vůči mně jsi nejednal férově domluva je domluva, ale dodržení domluvy je druhá část a tu jsi ty neakceptoval.
Prostě není spravedlivost vůči mně a možná i některým dalším, psal jsem už i extreamerovi jak to vidí s moji žádosti a říkal že jsem se polepšil a doufal jsem že se mi ozve on a né ty
díky za pochopení
Prostě není spravedlivost vůči mně a možná i některým dalším, psal jsem už i extreamerovi jak to vidí s moji žádosti a říkal že jsem se polepšil a doufal jsem že se mi ozve on a né ty
díky za pochopení
-
AnonymQo - Amatér
Re: [Z]Furien servers / AnoNymQo.
Co řekne groos, to platí nedostaneš práva do 11.11. na admin cup. Radši si je kup !
MC EventMaster
ex.CS 1.6 Admin
ex.CS:GO Admin
ex.MC Admin
ex.CS 1.6 Admin
ex.CS:GO Admin
ex.MC Admin
-
iMilan - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1