• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Furien - Smoke / + nahlásenie cheatera
1.) Furien 4 / Smoke
2.) Večer som skočil na F4 kde som asi 15 minút hral a bol tam jeden cheater. Začal som ďalej hrať ale zároveň som ho aj pozeral či je vôbec zapnutý. Zrazu cca o 5 min sa na server napojil Admin Smoke ktorý to vôbec neriešil, nevšímal si hru išiel si svoje. Keď som bol 100% istý, že je zapnutý napísal som Adminovi PMku. Proste niečo v takom zmysle, že Tebe vôbec nevadí že tu máš cheatera ? A on, že kto ? Napísal som mu nick a on nič. Začal som mu písať na Steam, áno viem reagoval som podráždene lenže ma hnevalo že za tie kolá mi vôbec neodpísal a že to dáko nerieši. Screen chatu - https://ctrlv.cz/Hpak . Napísal som mu v PMke nick aj že má multi hack a neriešil to vôbec. Šiel do spektu a napísal mi že nič nemá a kašlal na to. Písal som mu ešte PMky, že bude v HLTV nech mu dá BAN. Ešte pred tým som mu napísal nech sa spametá nech to rieši a on mi dá kick za to čo je pravda.
3.) Týmto chcem len oboznámiť HLSAčka čo robí respektíve nerobí Smoke na serveroch. Chcem len aby si dali HLSAčka na Adminov pozor. A nech Admin robí to čo má na tých serveroch kedže je Admin a nech rieši Cheaterov a ostatné prehrešky. Mohol som to dať aj do PP, ale načo keď bol na servery prítomný Admin ? Nechcem túto sťažnosť znova hrotiť, ide mi len o princíp namysleného Admina, ktorý si myslí, že keď má práva je Boh a bude si ma kickovať za to, že mu napíšem sa spametaj a rieš to
4.) Pod jedno môžete zabanovať toho cheatera
Nick - Ev!L. *mrmo*
SID - VALVE_0:0:891361605
Screen SID - https://ctrlv.cz/GsP1
Dôkaz - Netočil som ho na servery nato tam bol Admin ale vyčasujem Vám HLTV demo
23:07:13
24:31:67
28:39:00
http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites - 05. 03. 21:04 de_duzt2
Chcem aby Admin Smoke zmenil prístup k hráčom keď niečo od neho chcú a aby sa začal zaujímať viac o pravidlá ako len o strafy a BGS atď.
e. by Sendy : Mrmo je DIP hráč.
2.) Večer som skočil na F4 kde som asi 15 minút hral a bol tam jeden cheater. Začal som ďalej hrať ale zároveň som ho aj pozeral či je vôbec zapnutý. Zrazu cca o 5 min sa na server napojil Admin Smoke ktorý to vôbec neriešil, nevšímal si hru išiel si svoje. Keď som bol 100% istý, že je zapnutý napísal som Adminovi PMku. Proste niečo v takom zmysle, že Tebe vôbec nevadí že tu máš cheatera ? A on, že kto ? Napísal som mu nick a on nič. Začal som mu písať na Steam, áno viem reagoval som podráždene lenže ma hnevalo že za tie kolá mi vôbec neodpísal a že to dáko nerieši. Screen chatu - https://ctrlv.cz/Hpak . Napísal som mu v PMke nick aj že má multi hack a neriešil to vôbec. Šiel do spektu a napísal mi že nič nemá a kašlal na to. Písal som mu ešte PMky, že bude v HLTV nech mu dá BAN. Ešte pred tým som mu napísal nech sa spametá nech to rieši a on mi dá kick za to čo je pravda.
3.) Týmto chcem len oboznámiť HLSAčka čo robí respektíve nerobí Smoke na serveroch. Chcem len aby si dali HLSAčka na Adminov pozor. A nech Admin robí to čo má na tých serveroch kedže je Admin a nech rieši Cheaterov a ostatné prehrešky. Mohol som to dať aj do PP, ale načo keď bol na servery prítomný Admin ? Nechcem túto sťažnosť znova hrotiť, ide mi len o princíp namysleného Admina, ktorý si myslí, že keď má práva je Boh a bude si ma kickovať za to, že mu napíšem sa spametaj a rieš to
4.) Pod jedno môžete zabanovať toho cheatera

Nick - Ev!L. *mrmo*
SID - VALVE_0:0:891361605
Screen SID - https://ctrlv.cz/GsP1
Dôkaz - Netočil som ho na servery nato tam bol Admin ale vyčasujem Vám HLTV demo
23:07:13
24:31:67
28:39:00
http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites - 05. 03. 21:04 de_duzt2
Chcem aby Admin Smoke zmenil prístup k hráčom keď niečo od neho chcú a aby sa začal zaujímať viac o pravidlá ako len o strafy a BGS atď.
e. by Sendy : Mrmo je DIP hráč.
-
TrEgL1GeM - Mistr
[Vyřešeno]Furien - Smoke / + nahlásenie cheatera
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien - Smoke / + nahlásenie cheatera
Nebudu se vyjadřovat kam nemám..
-
Leaders69 - Zkušený
Si fakt že mě děláš už prdel ne?! já že jsem namyšlený admin?
DDD napíšeš mi pmku "má multi" žádnej Nick jsi mi nepsal ještě jsem se tě na serveru ptal kdo? Neodepsal jsi, potom mi začneš nadávat na Steam a psát podobný věci viz screen myslíš že jsi normální?! pak mi začneš psát co mám a nemám delat, co ses můj otec? Abys mi říkal co mám a nemám delat ?! Myslíš si že jsi jedinej kdo mi píše a že mám čas jen na tebe? já myslím že ne!! ten kick byl za to co jsi mi napsal "vzpamatuj se" poté jsem šel do spectu díval jsem se na něj + - 5kol nic jsem na něm nevidel, nedělal nic zvlastniho, co by mě zaujalo ani po dobu c jsem hrál mi nepřišel zapnuty. Já že si neplní své povinnosti a dělám bůh ví co?! Woow.

Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. 

-
F3Smoke - Mistr
Ještě dodám že tobě může být úplně jedno jak si já hraju ne?! i kdybych si tam měl chodit po mapě v ducku tak tobě to může být totálně víš kde!
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. 

-
F3Smoke - Mistr
Tvrzení proti tvrzení, místo důkazu jsi sem dodal nějakou konverzaci ze steamu která mi je k ničemu.
Admin se ti k tomu vyjádřil, dle jeho slov i hráče spectoval takže nevím proč si stěžuješ.
Stížnost neoprávněná
Admin se ti k tomu vyjádřil, dle jeho slov i hráče spectoval takže nevím proč si stěžuješ.
Stížnost neoprávněná
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno]Furien - Smoke / + nahlásenie cheatera
Spectovať ho mohol, lenže nič neurobil. Chapeš GrooS, keby sa pozrieš na to demo z HLTV máš tam odomňa časy a má cheaty. Jeden akademik mi napísal, že je DIP tak ho aspoň mohol kickovať, aby sa dalo hrať. Smoke a tebe som napísal PMku s nickom
takže pohoda
.

-
TrEgL1GeM - Mistr
Re: [Vyřešeno]Furien - Smoke / + nahlásenie cheatera
Ešte len niečo dodám tam ako píšeš, že mne to môže byť jedno ako hráš. No keby hráš tak ako píšeš porušuješ pravidlá
Aspoň vidieť, aký si super Admin.
Nemám k to mu viac čo dodať
. Dôkaz svedčí tak či tak ako tam napísal Sendy. Je DIP hráč a preto sa mal o to postarať aspoň kickom, slay atď. Taktiež nechápem ako môžeš byť Admin keď nevieš rozoznať cheaty
Pozri si to demo a uvidíš čo robil na servery. To je všetko. 

-
TrEgL1GeM - Mistr
• Stránka 1 z 1