I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Furien - Smoke / + nahlásenie cheatera

Příspěvekod TrEgL1GeM » 05 bře 2017, 22:46

1.) Furien 4 / Smoke

2.) Večer som skočil na F4 kde som asi 15 minút hral a bol tam jeden cheater. Začal som ďalej hrať ale zároveň som ho aj pozeral či je vôbec zapnutý. Zrazu cca o 5 min sa na server napojil Admin Smoke ktorý to vôbec neriešil, nevšímal si hru išiel si svoje. Keď som bol 100% istý, že je zapnutý napísal som Adminovi PMku. Proste niečo v takom zmysle, že Tebe vôbec nevadí že tu máš cheatera ? A on, že kto ? Napísal som mu nick a on nič. Začal som mu písať na Steam, áno viem reagoval som podráždene lenže ma hnevalo že za tie kolá mi vôbec neodpísal a že to dáko nerieši. Screen chatu - https://ctrlv.cz/Hpak . Napísal som mu v PMke nick aj že má multi hack a neriešil to vôbec. Šiel do spektu a napísal mi že nič nemá a kašlal na to. Písal som mu ešte PMky, že bude v HLTV nech mu dá BAN. Ešte pred tým som mu napísal nech sa spametá nech to rieši a on mi dá kick za to čo je pravda.

3.) Týmto chcem len oboznámiť HLSAčka čo robí respektíve nerobí Smoke na serveroch. Chcem len aby si dali HLSAčka na Adminov pozor. A nech Admin robí to čo má na tých serveroch kedže je Admin a nech rieši Cheaterov a ostatné prehrešky. Mohol som to dať aj do PP, ale načo keď bol na servery prítomný Admin ? Nechcem túto sťažnosť znova hrotiť, ide mi len o princíp namysleného Admina, ktorý si myslí, že keď má práva je Boh a bude si ma kickovať za to, že mu napíšem sa spametaj a rieš to

4.) Pod jedno môžete zabanovať toho cheatera :)
Nick - Ev!L. *mrmo*
SID - VALVE_0:0:891361605
Screen SID - https://ctrlv.cz/GsP1
Dôkaz - Netočil som ho na servery nato tam bol Admin ale vyčasujem Vám HLTV demo
23:07:13
24:31:67
28:39:00
http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites - 05. 03. 21:04 de_duzt2

Chcem aby Admin Smoke zmenil prístup k hráčom keď niečo od neho chcú a aby sa začal zaujímať viac o pravidlá ako len o strafy a BGS atď.

e. by Sendy : Mrmo je DIP hráč.
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

[Vyřešeno]Furien - Smoke / + nahlásenie cheatera

od Rumcajz » 05 bře 2017, 22:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furien - Smoke / + nahlásenie cheatera

Příspěvekod Leaders69 » 05 bře 2017, 22:52

Nebudu se vyjadřovat kam nemám..
Leaders69
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod F3Smoke » 06 bře 2017, 01:13

Si fakt že mě děláš už prdel ne?! já že jsem namyšlený admin? :DDDD napíšeš mi pmku "má multi" žádnej Nick jsi mi nepsal ještě jsem se tě na serveru ptal kdo? Neodepsal jsi, potom mi začneš nadávat na Steam a psát podobný věci viz screen myslíš že jsi normální?! pak mi začneš psát co mám a nemám delat, co ses můj otec? Abys mi říkal co mám a nemám delat ?! Myslíš si že jsi jedinej kdo mi píše a že mám čas jen na tebe? já myslím že ne!! ten kick byl za to co jsi mi napsal "vzpamatuj se" poté jsem šel do spectu díval jsem se na něj + - 5kol nic jsem na něm nevidel, nedělal nic zvlastniho, co by mě zaujalo ani po dobu c jsem hrál mi nepřišel zapnuty. Já že si neplní své povinnosti a dělám bůh ví co?! Woow.
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. ;)
F3Smoke
Mistr
Mistr

Příspěvekod F3Smoke » 06 bře 2017, 01:17

Ještě dodám že tobě může být úplně jedno jak si já hraju ne?! i kdybych si tam měl chodit po mapě v ducku tak tobě to může být totálně víš kde!
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. ;)
F3Smoke
Mistr
Mistr

Příspěvekod GrooS » 07 bře 2017, 14:16 VIP

Tvrzení proti tvrzení, místo důkazu jsi sem dodal nějakou konverzaci ze steamu která mi je k ničemu.
Admin se ti k tomu vyjádřil, dle jeho slov i hráče spectoval takže nevím proč si stěžuješ.
Stížnost neoprávněná
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno]Furien - Smoke / + nahlásenie cheatera

Příspěvekod TrEgL1GeM » 07 bře 2017, 14:53

Spectovať ho mohol, lenže nič neurobil. Chapeš GrooS, keby sa pozrieš na to demo z HLTV máš tam odomňa časy a má cheaty. Jeden akademik mi napísal, že je DIP tak ho aspoň mohol kickovať, aby sa dalo hrať. Smoke a tebe som napísal PMku s nickom :) takže pohoda :) .
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Re: [Vyřešeno]Furien - Smoke / + nahlásenie cheatera

Příspěvekod TrEgL1GeM » 07 bře 2017, 15:04

Ešte len niečo dodám tam ako píšeš, že mne to môže byť jedno ako hráš. No keby hráš tak ako píšeš porušuješ pravidlá :) Aspoň vidieť, aký si super Admin. :) Nemám k to mu viac čo dodať :) . Dôkaz svedčí tak či tak ako tam napísal Sendy. Je DIP hráč a preto sa mal o to postarať aspoň kickom, slay atď. Taktiež nechápem ako môžeš byť Admin keď nevieš rozoznať cheaty :) Pozri si to demo a uvidíš čo robil na servery. To je všetko. ;)
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Zpět na Stížnosti na Adminy