• Stránka 1 z 1
[Přijatý]Furien / Smoke
Dobrý den, chtěl bych si požádat o práva na furien serverech.
Môj nick v hre: Smoke;
Nick na fóre: F3Smoke
Profil na fóre: f3smoke-u41418.html
Vek: 17
Steam nick: Smoke#.
Steam ID: STEAM_0:159523201
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=729589
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): dostal jsem doposud jeden ban a to za prehoz když jsem sel pomoc do overu, ale admin to jaksi nepochopil a dal mi ban.. a pote mam jeden ban který je neopravneny
vysvetleni ---> https://ctrlv.cz/WakK
Niečo o sebe: Rozpíšte sa o sebe - Brej den, jmenuji se Tomáš a pocházím z Prostějova. Muj koníček je Fotbal, který hraji už devátým rokem.
Rád hraji CS 1.6 jenž je má nejoblíbenější hra. Sem tam se ale odreaguji i na jiných hrách.
Na serveru jsem maximálně aktivní, jiné mody totiž nehraji. Ohledně adminování, pravidla ovládám,
amx mod menu není nějak těžká věc a v případném problému mam kontakt na několik adminů s kterýma chodím i na tsko.
Netuším co víc říct, nerad se chlubím.
Prečo by som chcel na GS adminovať? Rád bych zde byl adminem, neboť tento portál hodně lidí nemá rádo,
a tak zde různým způsobem porušují nejrůznější pravidla. A v případě požádání abych šel udělat pořádek na
nějaký server se rád přizpůsobím a hned tam "skočím".
Na závěr bych chtěl dodat, že mám hotovou akademii. Děkuji..Smoke
Môj nick v hre: Smoke;
Nick na fóre: F3Smoke
Profil na fóre: f3smoke-u41418.html
Vek: 17
Steam nick: Smoke#.
Steam ID: STEAM_0:159523201
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=729589
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): dostal jsem doposud jeden ban a to za prehoz když jsem sel pomoc do overu, ale admin to jaksi nepochopil a dal mi ban.. a pote mam jeden ban který je neopravneny

Niečo o sebe: Rozpíšte sa o sebe - Brej den, jmenuji se Tomáš a pocházím z Prostějova. Muj koníček je Fotbal, který hraji už devátým rokem.
Rád hraji CS 1.6 jenž je má nejoblíbenější hra. Sem tam se ale odreaguji i na jiných hrách.
Na serveru jsem maximálně aktivní, jiné mody totiž nehraji. Ohledně adminování, pravidla ovládám,
amx mod menu není nějak těžká věc a v případném problému mam kontakt na několik adminů s kterýma chodím i na tsko.
Netuším co víc říct, nerad se chlubím.
Prečo by som chcel na GS adminovať? Rád bych zde byl adminem, neboť tento portál hodně lidí nemá rádo,
a tak zde různým způsobem porušují nejrůznější pravidla. A v případě požádání abych šel udělat pořádek na
nějaký server se rád přizpůsobím a hned tam "skočím".
Na závěr bych chtěl dodat, že mám hotovou akademii. Děkuji..Smoke
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. 

-
F3Smoke - Mistr
[Přijatý]Furien / Smoke
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien / Smoke
Uvidíme. Na steam si mě přidej a tam se dozvíš co dál.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: Furien / Smoke
Přijatý , vítej
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1