• Stránka 1 z 1
Furien update
Zdravíčko,
Mohu se zeptat jestli je někde napsáno o jaké změny se přesně jedná?
Vím to že máš nějakou šanci aby ti Sleep/Slow spadla. (Ale spadne jen jendnomu hráči nebo je tam i šance, že i více).
Pak jsem slyšel, že se s nesmrtelností stalo. Já ani nevím na jak dlouho byla ta předchozí :D
Jsou tam tedy ještě nějaké takovéhle změny ?
Btw. Nešlo by udělat aby ta Slow guna nebral žádnej dmg. Stalo se mi, že jsem byl full a hráč mě dvakrát trefil Slowem a bylo po mně. :) Jinak ten update celkem jde. Takže Good Job!
Mohu se zeptat jestli je někde napsáno o jaké změny se přesně jedná?
Vím to že máš nějakou šanci aby ti Sleep/Slow spadla. (Ale spadne jen jendnomu hráči nebo je tam i šance, že i více).
Pak jsem slyšel, že se s nesmrtelností stalo. Já ani nevím na jak dlouho byla ta předchozí :D
Jsou tam tedy ještě nějaké takovéhle změny ?
Btw. Nešlo by udělat aby ta Slow guna nebral žádnej dmg. Stalo se mi, že jsem byl full a hráč mě dvakrát trefil Slowem a bylo po mně. :) Jinak ten update celkem jde. Takže Good Job!

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
Furien update
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien update
Sance na ziskani Sleepgun/Slowguny je 5%, s nesmrtelnosti je to tak ze misto 15HP ubira 25HP. Byly zrusena FUN kola. S tim DGM pochybuju, protoze je to jedina zbran, krome knifu, proti nesmrtce.
Popripade me Noblemar doplni.
Popripade me Noblemar doplni.
-
HeRoY - Mistr
Ahojte prepacte, že sa tu vyjadrujem, ale ked už ste dali ten nezmyselný "update" tak spravte aby sa tie slow guny a sleep guny dali vyhodit dík...
STEAM_0:1:420607
-
AirTOmEK - Pokročilý
AirTOmEK píše:Ahojte prepacte, že sa tu vyjadrujem, ale ked už ste dali ten nezmyselný "update" tak spravte aby sa tie slow guny a sleep guny dali vyhodit dík...
update byl hlavně k vůli nesmrtelnosti, na kterou jste tu všichni nadávali. Už se vám to zase nelíbí? Och, jak jsem překvapený ....
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Update je dokonalý... skončili momenty že si deti kúpili SK, nesmrťku a vždy sa vrhli do dverý, alebo na úzke miesta do 5-tich a vyzabíjali to tam... Sleepgun a slowgun sťažili Furien na skvelú úroveň, teraz to je o schopnostiach o premýšlaní a poznornom hraní.
Update Dokonalý !!!
Update Dokonalý !!!
-
benni - Zkušený
Dwandy píše:AirTOmEK píše:Ahojte prepacte, že sa tu vyjadrujem, ale ked už ste dali ten nezmyselný "update" tak spravte aby sa tie slow guny a sleep guny dali vyhodit dík...
update byl hlavně k vůli nesmrtelnosti, na kterou jste tu všichni nadávali. Už se vám to zase nelíbí? Och, jak jsem překvapený ....
Och kdyby tak admini odpovidali na co se jich ptaj a ne na nesmysly.. S tou nesmrtkou tu vsichni souhlasi hadam tu jsou stiznosti na slow a sleep gun.
Ziva David forever in my heart
Vždy se postav za to co je správné i kdyby si tam měl stát sám.
Nikdy nevěř člověku jehož důvěra se dá koupit.
Ziva David can't live without it
Vždy se postav za to co je správné i kdyby si tam měl stát sám.
Nikdy nevěř člověku jehož důvěra se dá koupit.
Ziva David can't live without it
-
Kono - Amatér
Není to hotovo ještě lock.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1