• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Furien / Zlin wich / Kofolka<Vyjádření hráče
Takže opět dobrý den.
Jelikož jste mě ani nenechali se k tomu vyjádřit zakládám další téma.
Mé odpovědi na adminovy časové domněnky že šlo o WH.
4:50 - Náhodou jsem zrovna trefil Tčko schované ve vodě v tunelu ale toho jsem si v té rychlosti nevšiml avšak můžete vidět na DEMU v čas 4:55:11 probliknout VIP Furiena na zdi toho jsem si samozřejmě všiml tak jsem začal po něm střílet, následný granát byl abych ho odhalil.
5:15 - v 5:20 můžete vidět T jak rychle proběhne tak jsem tam okamžitě začal pálit to že tam zrovna stálo schované T je jen náhoda.
6:20-6:30 - Jde o nejbližší cestu mezi T a CT spawnem a na tom mostě je nejvyšší šance že se tam nějáký nováček schová proto ta otočka v polovině abych ho vylákal a následný granát pro odhalení, to že jsem těsně proběhl kolem něj a on nezautočil jsem vážně nemohl vědět.
8:27 - Jakmile jsem slyšel to CT za mnou střílet, okamžitě jsem se otočil a rozhlížel se ale když jsem viděl že jen se snaží někoho najít tak jsem pokračoval v cestě. Při nárazu na to T můžete vidět jak cuknu myší,protože jsem se zlekl a střílel uplně mimo.
Nenechám si vzít VIPm jenom kvůli domněnkám. Toto je jen shoda náhod, které se dějí pořád.
Přeji hezký den.
Odkaz na demo: http://leteckaposta.cz/594724323
ADmin :neRoOo
Jelikož jste mě ani nenechali se k tomu vyjádřit zakládám další téma.
Mé odpovědi na adminovy časové domněnky že šlo o WH.
4:50 - Náhodou jsem zrovna trefil Tčko schované ve vodě v tunelu ale toho jsem si v té rychlosti nevšiml avšak můžete vidět na DEMU v čas 4:55:11 probliknout VIP Furiena na zdi toho jsem si samozřejmě všiml tak jsem začal po něm střílet, následný granát byl abych ho odhalil.
5:15 - v 5:20 můžete vidět T jak rychle proběhne tak jsem tam okamžitě začal pálit to že tam zrovna stálo schované T je jen náhoda.
6:20-6:30 - Jde o nejbližší cestu mezi T a CT spawnem a na tom mostě je nejvyšší šance že se tam nějáký nováček schová proto ta otočka v polovině abych ho vylákal a následný granát pro odhalení, to že jsem těsně proběhl kolem něj a on nezautočil jsem vážně nemohl vědět.
8:27 - Jakmile jsem slyšel to CT za mnou střílet, okamžitě jsem se otočil a rozhlížel se ale když jsem viděl že jen se snaží někoho najít tak jsem pokračoval v cestě. Při nárazu na to T můžete vidět jak cuknu myší,protože jsem se zlekl a střílel uplně mimo.
Nenechám si vzít VIPm jenom kvůli domněnkám. Toto je jen shoda náhod, které se dějí pořád.
Přeji hezký den.
Odkaz na demo: http://leteckaposta.cz/594724323
ADmin :neRoOo
-
Kofolka025 - Kolemjdoucí
[vyřešeno]Furien / Zlin wich / Kofolka<Vyjádření hráče
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien / Zlin wich / Kofolka<Vyjádření hráče
To se tu nenajde ani jeden normální člověk, který se na to trochu detailněji podívá??
-
Kofolka025 - Kolemjdoucí
Samozrejme mas narok na opatovne preskumania dema. Musis byt vsak trpezlivy, kym dane demo zhliadnu dalsi furien chh. Dovtedy sa vyvaruj zbytocnemu spamu.

-
jamsY - Profesionál
Prepáčte že sa vyjadrujem, ale po prezretí dema môj názor je že ban je neoprávnený... na deme žiadne WH neni...
Takže pokiaľ sa nemílim dostaneš asi UB..
S pozdravom ElephanT.
Takže pokiaľ sa nemílim dostaneš asi UB..

S pozdravom ElephanT.
Furien Admin
Real Muthaphukkin G's
Real Muthaphukkin G's
-
ElephanTy - Kazatelův učeň
jamsY píše:Samozrejme mas narok na opatovne preskumania dema. Musis byt vsak trpezlivy, kym dane demo zhliadnu dalsi furien chh. Dovtedy sa vyvaruj zbytocnemu spamu.
Prominte, ale toto chování nepochopím třeba kdyby mě v té hře admin kontaktoval a promluvil si se mnou jako člověk a ne hned okamžitě zabanovat permanentně bez diskuse. Bohužel bez tohoto "zbytečného spamu" bych se asi spravedlnosti nedočkal.
A jestli se můžu zeptat kdy si dané demo shlédnou další furien CHH?
-
Kofolka025 - Kolemjdoucí
Myslel som tym aby si ignoroval prispevky ostatnych uzivatelov. Demo vlozim do chh sekcie, dvaja furien chh uz demo skontrolovali tak ho musia teraz prezred iny furien chh a to moze chvilku trvat. Viac sa tu aj tak nevyriesi, topik zamknem, aby to nevznikol zbytocny spam. Nasledny verdikt dodaju chh. Ak by si mal este nejaky dotaz pis do pm.

-
jamsY - Profesionál
Re: [Caka sa na chh]Furien / Zlin wich / Kofolka<Vyjádření h
Na demo jsem koukal já s AwPGamerem a už jsem demo poslal dalším 2 Furien CHH. Takže vyčkej na verdikt. Kdyby si cheatoval, tak je kravina, aby tě admin upozornil aby si necheatoval.
-
HeRoY - Mistr
Re: [Caka sa na chh]Furien / Zlin wich / Kofolka<Vyjádření h
Na demo se podívali další 2 Furien CHH a usoudili, že demo je nedostačující. Tímto se chci omluvit za nás 3, kteří jsme ti způsobili zbytečné problémy. Máš UB.
-
HeRoY - Mistr
• Stránka 1 z 1