I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Furien1/Noblemar

Příspěvekod Leaders69 » 21 bře 2015, 18:52

Dobrý den, píši tuto stížnost na admina jménem Noblemar. Hráli jsme na serveru s několika lidma,když najednou přišel admin. Mnoho lidí kempilo a bylo na TXT. NELÍBÍ se mi jeho chováni na postu Šerifa/HLSA. Dle mého názoru tento člověk nemá se svým chováním, které by mělo být příkladem adminům a hráčům na této pozici dále setrvávat. Chová se neohleduplně a arogantně vůči hráčům samotným.

Zde dodávám screen naší krátké konverzace po které jsem dostal následně kick (Kicked by Console)
http://jook.cz/images/2015/03/21/bandic ... 28-260.jpg

Zde dodávám link na konverzaci admina z furienu
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... 831&page=1

Zde dodávám link na konverzaci admina z jailbreaku
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=7387

Apeluji na všechny zdravé rozumy, aby se podívali na jeho veškerou konverzaci tohoto admina, který je velmi špatným příkladem nám všem. ;)

Předem děkuji za prověření admina.
S pozdravem a přáním pěkného zbytku dne Ševík :)
Leaders69
Zkušený
Zkušený

Furien1/Noblemar

od Rumcajz » 21 bře 2015, 18:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furien1/Noblemar

Příspěvekod noblemar » 21 bře 2015, 19:06

Výpis z JB dal box se všemi zbraněmi neobdržel BAN, protože jsem špatným příkladem. (Řekl jsem mu, že je dement a upozornil ho na další mapě, ať si na to dává pozor).
Vani je low to každý ví.

seviku pise ti PM?.

Tak zmlkni a hleď si svého neučinil si tak obdržel si kick nejsem zvědavý na tvoje aktivity, když nevíš o co jde.

Podal si stížnost, kdyby si tak učinil hned a nepsal kraviny nedostal si kick. Zabanuju hráče, když mě nadává za grabnutí z txt, že jsem cu***** a stavíte se za něj? Další hráč mě psal pmky zabanuj anti chteat stejnak je to bot má odpověď ty si BOT.

Jak jsem psal dokazuje tato stížnost pouze tvou inteligenci a vyspělost jedince. Dostal si hafo banu, než sis uvědomil, že pravidla porušovat nemáš a chtěl by si mě školit a stěžovat si přijde mě to vtipný, furieny hraješ 2 roky a připadáš si na serveru jako bos (-.-). PS stáhni si HLTV a podívej se na to co jsem dělal na serveru, když si myslíš, že je něco špatně

Ode mě vše.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Leaders69 » 21 bře 2015, 19:35

Tato stížnost nebyla mířená na ten kick nýbrž na to, že se svým psaním poškozuješ a urážíš hráče. Jsi admin a měl by jsi se podle toho chovat né psát hráčům že jsou kidi a dementi.

Toť je vše doufám že někdo z vyšších pozic se na tento případ bude dívat stejně jako já. ;)
Leaders69
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod noblemar » 21 bře 2015, 19:52

Nebudu komentovat bludy tvé, zjevně se nudíš a ze sekundy si schopen udělat kund*. Zajdi za nerwiqem a podejte si ruce.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod AwPGamer » 21 bře 2015, 20:03

Administrátor se ti zde vyjádřil.
Mohl by trošku zmírnit slova zde na fórku.
Stížnost neoprávněna .. Lock.
AwPGamer
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy