• Stránka 1 z 1
furien1 QwaterGeM a lorexis
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: QwaterGeM
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [Nevhodný nick]
[=] Zabanovany nickname: GRCO
[=] Zabanovane ID: VALVExxxxxx
[=] Zabanovana IP: xxxxx
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites
Dal mi ban do hry za to že som si dal za nick že : lorexis lama decko , lebo lorexis mi dal ban na2 dni na chat .
Chat tu riešiť nejdem lebo to by som aj tak neviriešil lebo zbytočnost riadna ked si admin musi honiť ego takto .
vadi mi ten ban do hry ktory je uplne od veci
[=] Dostal jsi trest od admina: QwaterGeM
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [Nevhodný nick]
[=] Zabanovany nickname: GRCO
[=] Zabanovane ID: VALVExxxxxx
[=] Zabanovana IP: xxxxx
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites
Dal mi ban do hry za to že som si dal za nick že : lorexis lama decko , lebo lorexis mi dal ban na2 dni na chat .
Chat tu riešiť nejdem lebo to by som aj tak neviriešil lebo zbytočnost riadna ked si admin musi honiť ego takto .
vadi mi ten ban do hry ktory je uplne od veci
Ked piješ ako frajer , grcaj ako pan !!
-
GRCO - Zkušený
furien1 QwaterGeM a lorexis
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: furien1 QwaterGeM a lorexis
Pokud se adminovi za své chování omluvíš, je možnost zkrácení banu. V opačném případě budeš muset čekat na jeho vypršení.
Stížnost se zamítá.
Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ospravdlnujem sa oby dvom adminom za moje hnusne chovanie . Nabuduce si račej zahriznem do jazyka a nebudem pisať nevhodne veci do chatu . Prepačte
-
GRCO - Zkušený
GRCO.... Ban na chat si dostal oprávněný, jsi velmi problémový hráč a stále v kuse nadáváš, jak do pošty, tak do chatu, ban na 10 min ti určitě nestačí, proto jsem zvolil ban na 2 dny !!!
-
Lorexis - Amatér
Problemovi ? už nie . Byvalo to horišie to si priznam . A nechem to račej riešiť to čo bolo . Nerad riešim minulosť. Hanibim sa za nu
-
GRCO - Zkušený
Zdravím Grco
Teba poznám až veľmi dobre a všetci dobre vieme, že si dosť problémový hráč. V minulosti si odo mňa obdržal pomerne dosť banov za svoje nevhodné chovanie, provokovanie, narážanie sa do AT atp. Nezdá sa mi, že by si sa nejak s tých banov poučil...stále pokračuješ vo svojom drzom, arogantnom správaní. Už by si si konečne mohol uvedomiť, že takýmto správaním reprezentuješ sám seba a zbytočne si kazíš svoje meno vo virtuálnom svete. Uvedom si, že nikto na tvoje "výlevy" v hrách není zvedavý. Tak sa skús trošku viac kontrolovať a neprovokovať, nenarážať sa do hráčov/adminov.
Ja pevne verím, že si sa poučil s tých kopec banov a už sa budeš správať ako človek.
Pokiaľ to dokážeš nebudeš mať žiadne problémy/komplikácie s adminmi a budeš môcť kľudne hrať.
Pokiaľ sa naďalej budeš správať ako hovado, tak nečakaj od nás pohľadnicu na Vianoce....ale naopak budeš dostávať dlhšie a dlhšie bany a nebudeš môcť hrať vôbec. Možno, že skončíš už aj s permicou.
Tak sa drž chlape a správaj sa už konečne primerane svojmu veku.

Teba poznám až veľmi dobre a všetci dobre vieme, že si dosť problémový hráč. V minulosti si odo mňa obdržal pomerne dosť banov za svoje nevhodné chovanie, provokovanie, narážanie sa do AT atp. Nezdá sa mi, že by si sa nejak s tých banov poučil...stále pokračuješ vo svojom drzom, arogantnom správaní. Už by si si konečne mohol uvedomiť, že takýmto správaním reprezentuješ sám seba a zbytočne si kazíš svoje meno vo virtuálnom svete. Uvedom si, že nikto na tvoje "výlevy" v hrách není zvedavý. Tak sa skús trošku viac kontrolovať a neprovokovať, nenarážať sa do hráčov/adminov.
Ja pevne verím, že si sa poučil s tých kopec banov a už sa budeš správať ako človek.
Pokiaľ to dokážeš nebudeš mať žiadne problémy/komplikácie s adminmi a budeš môcť kľudne hrať.
Pokiaľ sa naďalej budeš správať ako hovado, tak nečakaj od nás pohľadnicu na Vianoce....ale naopak budeš dostávať dlhšie a dlhšie bany a nebudeš môcť hrať vôbec. Možno, že skončíš už aj s permicou.
Tak sa drž chlape a správaj sa už konečne primerane svojmu veku.

10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
-
d0unt - Spamer Veterán
ahoj dount 
Ano je to pravda co si tu vsetko napisal .
A ano uz som sa uvedomil a zmenil som svoje spravanie , uz ma nebavi dostavat bany .
Uz nebudem provokovat , nadavat a robit kraviny .
dik dount

Ano je to pravda co si tu vsetko napisal .
A ano uz som sa uvedomil a zmenil som svoje spravanie , uz ma nebavi dostavat bany .
Uz nebudem provokovat , nadavat a robit kraviny .

-
GRCO - Zkušený
• Stránka 1 z 1