• Stránka 1 z 1
FurienProblém
Dobrý den, Jmenuji se Max a mam tu takový problém, Před pár lety jsem si koupil Evipko na furien 1, A hrál jsem tam,A nyní po pár letech bych to chtěl zase hrát, Jenže už my to VŮBEC ale VŮBEC nejde, A je tu problém, Že když bych se to zase chtěl trénovat a učit se to znova, Protože mě to zase začlo bavit, Tak než to chci natrénovat apod. tak mě hned někdo zabije, Hrajou tam profesionálové který ma hned sejmou a já sotva udělám pár strafů, A tak se chci zeptat jestli by jste stím nechtěli něco udělat. Založit třeba server kde se dá trénovat na botech nebo udělat něco kde si server budu moct pronajmout a dát si tam boty abych mohol trénovat. Nebo další příklad třeba dát možnosst objednat si na furien peníze, třeba 1500Money za 100kč nebo tak.
Ale bych bych rád kdyby jste stím něco udělali, Nebot to mi je potom už to evip na ....... A ohledně toho objednání pěněz na furien za RealMoney, Si myslím že by to nebyl špatný nápad, Už asi 4lidi mi říkaly že Gamesites upadá a že má málo pěněz, Že jim nejspíše skrachuje web, servery apod. PRosím o odpověd. Případně mi napište zde na skype : mexxi956
Ale bych bych rád kdyby jste stím něco udělali, Nebot to mi je potom už to evip na ....... A ohledně toho objednání pěněz na furien za RealMoney, Si myslím že by to nebyl špatný nápad, Už asi 4lidi mi říkaly že Gamesites upadá a že má málo pěněz, Že jim nejspíše skrachuje web, servery apod. PRosím o odpověd. Případně mi napište zde na skype : mexxi956
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
FurienProblém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FurienProTblém
Tak ono existuje že dáš nějak map de_dust2
sv_aircelerate 100
sv_gravity
a různě si nastavíš boty popř tam nějak nafrcneš pluginy a hraješ vím že to jde
, ale toto moc neovládám
4 lidi z 15k, GS určitě se zruší když tu je asi 6 let od roku 2008
sv_aircelerate 100
sv_gravity
a různě si nastavíš boty popř tam nějak nafrcneš pluginy a hraješ vím že to jde

4 lidi z 15k, GS určitě se zruší když tu je asi 6 let od roku 2008
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Re: FurienProblém
Nový server určitě kvůli toho se dělat nebude, od toho máš singl jak psal nahoře hráč.
Jinak k tvému VIP, napiš na email [email protected] a dej tam svůj kód a oni ti pomůžou ..
Jinak k tvému VIP, napiš na email [email protected] a dej tam svůj kód a oni ti pomůžou ..
-
AwPGamer - Spamer
AwPGamer píše:Nový server určitě kvůli toho se dělat nebude, od toho máš singl jak psal nahoře hráč.
On nemá problém s VIP

Peniaze sa za normálne reálne peniaze kupovať nebudú.
Čo sa týka tvojho hlavného problému - skúsim niečo pohľadať a dám sem vedieť, ako som dopadol

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Poslali jste mě sem, jenže mi de na intru blbe net a tak to nemuzu hrat pres net, proto chci furiena jako je na serverech (stejnou verzi)
Mohli byste mi poslat odkaz ke ztažení? dík
kdo nechápe ať si precte tohle: ala-furiena-t77028.html
-
charlie012 - Amatér
charlie012 píše:Poslali jste mě sem, jenže mi de na intru blbe net a tak to nemuzu hrat pres net, proto chci furiena jako je na serverech (stejnou verzi)
No nevím ale s tímto modém si někdo dal práci a asi ti jentak nepošle komplet "server" s vlastníma pluginama a nastavením, jde o to že by si pak někdo mohl založit vlastní portál kde by byl naprosto stejný server a vlastník nemusel hnout ani prstem

Ale můžeš si zahrát singl se stejnou rychlostí jako je na serverech a gravitací viz tu:
cunik píše:sv_aircelerate 100
sv_gravity

[VIP] [EVIP]- Zombie mini 1
[VIP] [EVIP]- Furien 2
[VIP]- Capture the flag 3

Nevíš si s něčím rady, skus se ozvat, rád pomohu.
Steam: Funstorm
[VIP] [EVIP]- Furien 2
[VIP]- Capture the flag 3
Nevíš si s něčím rady, skus se ozvat, rád pomohu.
Steam: Funstorm

-
Funstorm - Zkušený
Max2013 píše:Dobrý den, Jmenuji se Max a mam tu takový problém, Před pár lety jsem si koupil Evipko na furien 1, A hrál jsem tam,A nyní po pár letech bych to chtěl zase hrát, Jenže už my to VŮBEC ale VŮBEC nejde, A je tu problém, Že když bych se to zase chtěl trénovat a učit se to znova, Protože mě to zase začlo bavit, Tak než to chci natrénovat apod. tak mě hned někdo zabije, Hrajou tam profesionálové který ma hned sejmou a já sotva udělám pár strafů, A tak se chci zeptat jestli by jste stím nechtěli něco udělat. Založit třeba server kde se dá trénovat na botech nebo udělat něco kde si server budu moct pronajmout a dát si tam boty abych mohol trénovat. Nebo další příklad třeba dát možnosst objednat si na furien peníze, třeba 1500Money za 100kč nebo tak.
No, nediv sa sa keď na server prídeš o 20:00. To máš 99.9% šancu, že sa tam nájdu minimálne 4/5, ktorý dajú každému na prdel...

-
N3mO - Mistr
Nikdo ti náš server plugin dávat nebude .. Dwandy si dal s tím hodně práce ..
Lock.
Lock.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1