Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

FurienProblém

Příspěvekod Mexxis » 02 úno 2015, 14:50 VIP

Dobrý den, Jmenuji se Max a mam tu takový problém, Před pár lety jsem si koupil Evipko na furien 1, A hrál jsem tam,A nyní po pár letech bych to chtěl zase hrát, Jenže už my to VŮBEC ale VŮBEC nejde, A je tu problém, Že když bych se to zase chtěl trénovat a učit se to znova, Protože mě to zase začlo bavit, Tak než to chci natrénovat apod. tak mě hned někdo zabije, Hrajou tam profesionálové který ma hned sejmou a já sotva udělám pár strafů, A tak se chci zeptat jestli by jste stím nechtěli něco udělat. Založit třeba server kde se dá trénovat na botech nebo udělat něco kde si server budu moct pronajmout a dát si tam boty abych mohol trénovat. Nebo další příklad třeba dát možnosst objednat si na furien peníze, třeba 1500Money za 100kč nebo tak.

Ale bych bych rád kdyby jste stím něco udělali, Nebot to mi je potom už to evip na ....... A ohledně toho objednání pěněz na furien za RealMoney, Si myslím že by to nebyl špatný nápad, Už asi 4lidi mi říkaly že Gamesites upadá a že má málo pěněz, Že jim nejspíše skrachuje web, servery apod. PRosím o odpověd. Případně mi napište zde na skype : mexxi956
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

FurienProblém

od Rumcajz » 02 úno 2015, 14:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: FurienProTblém

Příspěvekod cunik » 03 úno 2015, 05:32 VIP

Tak ono existuje že dáš nějak map de_dust2
sv_aircelerate 100
sv_gravity
a různě si nastavíš boty popř tam nějak nafrcneš pluginy a hraješ vím že to jde :-), ale toto moc neovládám
4 lidi z 15k, GS určitě se zruší když tu je asi 6 let od roku 2008
asdasdas
cunik
Profesionál
Profesionál

Re: FurienProblém

Příspěvekod AwPGamer » 03 úno 2015, 17:19

Nový server určitě kvůli toho se dělat nebude, od toho máš singl jak psal nahoře hráč.
Jinak k tvému VIP, napiš na email [email protected] a dej tam svůj kód a oni ti pomůžou ..
AwPGamer
Spamer
Spamer

Příspěvekod eXtr3mer » 04 úno 2015, 17:04

AwPGamer píše:Nový server určitě kvůli toho se dělat nebude, od toho máš singl jak psal nahoře hráč.
Jinak k tvému VIP, napiš na email [email protected] a dej tam svůj kód a oni ti pomůžou ..

On nemá problém s VIP :D Jeho problém je strata skillu, pre dlhodobú neaktivitu.

Peniaze sa za normálne reálne peniaze kupovať nebudú.
Čo sa týka tvojho hlavného problému - skúsim niečo pohľadať a dám sem vedieť, ako som dopadol ;)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod charlie012 » 04 úno 2015, 18:14

Poslali jste mě sem, jenže mi de na intru blbe net a tak to nemuzu hrat pres net, proto chci furiena jako je na serverech (stejnou verzi)
Mohli byste mi poslat odkaz ke ztažení? dík
kdo nechápe ať si precte tohle: ala-furiena-t77028.html
charlie012
Amatér
Amatér

Příspěvekod Funstorm » 04 úno 2015, 21:20

charlie012 píše:Poslali jste mě sem, jenže mi de na intru blbe net a tak to nemuzu hrat pres net, proto chci furiena jako je na serverech (stejnou verzi)
Mohli byste mi poslat odkaz ke ztažení? dík
kdo nechápe ať si precte tohle: ala-furiena-t77028.html

No nevím ale s tímto modém si někdo dal práci a asi ti jentak nepošle komplet "server" s vlastníma pluginama a nastavením, jde o to že by si pak někdo mohl založit vlastní portál kde by byl naprosto stejný server a vlastník nemusel hnout ani prstem :)
Ale můžeš si zahrát singl se stejnou rychlostí jako je na serverech a gravitací viz tu:
cunik píše:sv_aircelerate 100
sv_gravity
:)
[VIP] [EVIP]- Zombie mini 1
[VIP] [EVIP]- Furien 2
[VIP]- Capture the flag 3
Obrázek
Nevíš si s něčím rady, skus se ozvat, rád pomohu.
Steam: Funstorm :P
Funstorm
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod N3mO » 05 úno 2015, 06:36

Max2013 píše:Dobrý den, Jmenuji se Max a mam tu takový problém, Před pár lety jsem si koupil Evipko na furien 1, A hrál jsem tam,A nyní po pár letech bych to chtěl zase hrát, Jenže už my to VŮBEC ale VŮBEC nejde, A je tu problém, Že když bych se to zase chtěl trénovat a učit se to znova, Protože mě to zase začlo bavit, Tak než to chci natrénovat apod. tak mě hned někdo zabije, Hrajou tam profesionálové který ma hned sejmou a já sotva udělám pár strafů, A tak se chci zeptat jestli by jste stím nechtěli něco udělat. Založit třeba server kde se dá trénovat na botech nebo udělat něco kde si server budu moct pronajmout a dát si tam boty abych mohol trénovat. Nebo další příklad třeba dát možnosst objednat si na furien peníze, třeba 1500Money za 100kč nebo tak.

Ale bych bych rád kdyby jste stím něco udělali, Nebot to mi je potom už to evip na ....... A ohledně toho objednání pěněz na furien za RealMoney, Si myslím že by to nebyl špatný nápad, Už asi 4lidi mi říkaly že Gamesites upadá a že má málo pěněz, Že jim nejspíše skrachuje web, servery apod. PRosím o odpověd. Případně mi napište zde na skype : mexxi956

No, nediv sa sa keď na server prídeš o 20:00. To máš 99.9% šancu, že sa tam nájdu minimálne 4/5, ktorý dajú každému na prdel...:) Keď chceš trénovať strafy atď, tak choď na server ráno.. To sa tam málokedy taký hráč ukáže.
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod AwPGamer » 05 úno 2015, 10:40

Nikdo ti náš server plugin dávat nebude .. Dwandy si dal s tím hodně práce ..
Lock.
AwPGamer
Spamer
Spamer

Zpět na Furien Servery