Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

Furieny a jejich "super" upgrady...

Příspěvekod F0LP3 » 25 úno 2014, 16:06

Zdravím...

Já tu mám "menší" připomínku k těm změnám na furienech...
Fakt jsem 2 dny nechtěl být sprostej, ale tohle sakra nejde. Větší blbost tam fakt přidána být nemohla.. Jako s Nesmrtkou jen na 4 sekundy souhlasím, se slevněním Famase na 60$ souhlasím, ale ty sleepguny místo FUN kol.. To je největší blbost, která sem mohla být přidána, obzvlášť když na některých furienech je to ještě "podělané" tak, že je FUN kolo a do toho mě ještě oslepují sleepguny.. A taky to, že těch sleepgun je až móóc.. Jako když to každé kolo dostanou 2 lidi, když jsou v teamu dohromady jen 4 lidi? To jako vážně? Neřeknu, když to každé druhé nebo třetí kolo dostane 1 člověk, ale tolik? To celé kolo mám černou obrazovku a v chatu jen vidím: "Hráč [blablabla] oslepil hráče [blablabla]" Tak to fakt nejde... Já s tímhle zásadně nesouhlasím, fakt nevím, jak jste na toto vůbec přišli..:D Já bych to leda dal tak, že každé 3. kolo sleep/slow gunu dostane 1 hráč.. Protože na mě fakt létají 4 furieni se sleepgunou a já pak jen čtu chat, jak mě všichni 4 oslepují.. Já bych tohle fakt nezanedbával, předem děkuji za odpověď..

(A jestli mě HeroYi pořád nemáš rád, tak to zkus v odpovědích nějak zatajit. :D )
F0LP3
Amatér
Amatér

Furieny a jejich "super" upgrady...

od Rumcajz » 25 úno 2014, 16:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furieny a jejich "super" upgrady...

Příspěvekod HeRoY » 25 úno 2014, 16:10

new/#viewtopic.php?f=597&t=41461
PS: Ani nevím kdo jsi, jedině že by si mi to připomněl v PM.
HeRoY
Mistr
Mistr

Re: Furieny a jejich "super" upgrady...

Příspěvekod eXtr3mer » 25 úno 2014, 16:36

Na sleepguny a slowguny sú určité percentá, že ich dostaneš. Niektorí hráči majú šťastie a dostávajú ich pravidelne. Je to iba náhoda. MY s tým nič neurobíme. To percento je dosť nízke a viac ho už znižovať netreba.
FUN kolo sa neskôr zruší na všetkých serveroch. A vieš čia je to vina, že sa to ruší? Hráčov... pretože nevedia hrať normálne a sú takí sebeckí, že kvôli pár dolárom kempia celé FUNko.

Nesmrteľnosť sa obmedzila, aby sa na servery mohlo vôbec hrať. Keď na teba nabehnú dvaja furieni s SK a zapnú nesmrteľnosť, nemáte šancu.
Famas sme zlacneli, pretože sa vôbec nekupoval ;)

Toto sú základné odpovede k updatu. Ak ešte niečo potrebuješ napíš mi PM ;)

P.S. Po čase si na nový update zvyknete a po pár rokoch, pri novom väčšom update sa takáto situácia zopakuje :)

lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Furien Servery