• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] FurtiveCZ Je Koště
Název tématu JB6 FurtiveCZ
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198362713395/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
1. Vzal jsem si simona, rekl jsem pujdete na caru budete doplnuvat k cele 1 a dal jsem otazku o přežití Furtive mel kecy.
2. Do chatu jsem napsal KOŠTĚ Dostal jsem za to kick ani nevím proc kdyz to nebylo na neho. Tak jsem se pripojil na server napsal jsem KOŠTĚ znova a dostal jsem MOVE 10 MIN. poprosil bych aby ste Furtiva zrusili. DEKUJU ZA POCHOPENI
3. .hrala se atrakce švihadlo on mi řekl at hlídám simona a ještě měl "napiču" mikrofon nějaky. Skákal jsem si se zbraní a Admin me grepnul a presunul do T nevim z jakeho duvodu.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://leteckaposta.cz/342537148
časovaní dema: 27:00 do 28:23 1. Problém, 3 Problém 37:13 37:21.
Dekuju. s Pozdravem KOŠTĚ.
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198362713395/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
1. Vzal jsem si simona, rekl jsem pujdete na caru budete doplnuvat k cele 1 a dal jsem otazku o přežití Furtive mel kecy.
2. Do chatu jsem napsal KOŠTĚ Dostal jsem za to kick ani nevím proc kdyz to nebylo na neho. Tak jsem se pripojil na server napsal jsem KOŠTĚ znova a dostal jsem MOVE 10 MIN. poprosil bych aby ste Furtiva zrusili. DEKUJU ZA POCHOPENI
3. .hrala se atrakce švihadlo on mi řekl at hlídám simona a ještě měl "napiču" mikrofon nějaky. Skákal jsem si se zbraní a Admin me grepnul a presunul do T nevim z jakeho duvodu.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://leteckaposta.cz/342537148
časovaní dema: 27:00 do 28:23 1. Problém, 3 Problém 37:13 37:21.
Dekuju. s Pozdravem KOŠTĚ.
♡ GOD♡
TryHard Is GOD♡

VIP Člen
-
TryHARD1478963 - Pokročilý
[Vyřešeno] FurtiveCZ Je Koště
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FurtiveCZ Je Koště
Ahoj TryHard, na servery som vtedy bol. Na servery neustále provokuješ Furtiva že Furtive je Koště aj s Prasom, dostaneš ban, a ešte máš tu drzosť sa prísť sťažováť na admina?
Snaď adminom nebude vadiť že som sa sem vyjadril.

- aaaaaaaaaaa
- Kolemjdoucí
aaaaaaaaaaa píše:Ahoj TryHard, na servery som vtedy bol. Na servery neustále provokuješ Furtiva že Furtive je Koště aj s Prasom, dostaneš ban, a ešte máš tu drzosť sa prísť sťažováť na admina?
podívej se na stížnosti na něho, 3 za sebou, asi nic moc že
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys
[/url]
-
PraseciRypacek - Zkušený
1. problém: Nechápu kde je problém, upozorňoval jsem na to, ty jdeš do CT a dáš takovouhle otázku, můžeš být rád, jen za ty "kecy".
2. problém: To samé, za to si můžeš sám, když si hloupý.
3.problém: Skáčeš si tam s nožem na branku, si vulgární a divíš se za přehoz? (Ano, mikrofon mi z nějakého důvodu trochu lupal, ale bylo mě slyšet dobře.)
Shrnutí: Ty a Prase neustále provokujete, chováte se jak idio** a pak se divíte, že dostanete trest a tvoříte takové nesmyslné stížnosti.
Z mé strany byl přehoz, kick i ban oprávněný.
2. problém: To samé, za to si můžeš sám, když si hloupý.
3.problém: Skáčeš si tam s nožem na branku, si vulgární a divíš se za přehoz? (Ano, mikrofon mi z nějakého důvodu trochu lupal, ale bylo mě slyšet dobře.)
Shrnutí: Ty a Prase neustále provokujete, chováte se jak idio** a pak se divíte, že dostanete trest a tvoříte takové nesmyslné stížnosti.
Z mé strany byl přehoz, kick i ban oprávněný.

-
FurtiveCz - Zkušený
Ako to myslíš skákal som si zo zbranou? Na mieste alebo si si skákál okolo svyhadlo alebo ako?
KOSTE si napsal prvý krát..... A ked ta kicknul si to napísal znova to je jedno že to nebolo smerované na neho provokoval si.... Ten kick bola vystraha aby si to nepisal. Mozno sa mylim neni si v A-tyme len som sa vyjadril
KOSTE si napsal prvý krát..... A ked ta kicknul si to napísal znova to je jedno že to nebolo smerované na neho provokoval si.... Ten kick bola vystraha aby si to nepisal. Mozno sa mylim neni si v A-tyme len som sa vyjadril

-
Fluxicek - Amatér
Já jsem teda idi*t jak říkáš, ty jsi koště 

kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys
[/url]
-
PraseciRypacek - Zkušený
Zamknuto kvůli spamu. Později dodám já nebo někdo kompetentní verdikt.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
2) Koště samo o sobě jako slovo nadávka není. Pokud jej ale používáš záměrně a opakovaně, dá se to považovat za provokaci. Vzhledem k tvému chování bych se nedivil, kdybys to používal pravidelně. Navíc, pokud se ti admin ozve s tím, abys ho tak neoslovoval, tak to prostě dělat nebudeš.
Jelikož už Furtive není admin, beru vše ostatní za vyřešené. Pokud máte někdo dotazy, můžete mi je poslat do PM.
Vyřešeno
Jelikož už Furtive není admin, beru vše ostatní za vyřešené. Pokud máte někdo dotazy, můžete mi je poslat do PM.
Vyřešeno
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1