• Stránka 1 z 1
Futbal
Ahoj Gamesites
Chcel by som sa Vás spýtať , či by ste nemali záujem spraviť mód Futbal. Je to sranda mód , podla mňa by to chytilo hráčov. Princíp je jednoduchý , T v. CT futbalový zápas.. Každý hráč má možnosť vylepšovať 4 schopnosti.. / Silu , rýchlosť , šprint , život /. Hrá sa určitý časový limit , potom sa menia strany/tými. Neviem či sa tomu vôbec ujde test server , ale naozaj si myslím , že to je sranda a treba to aspoň skúsiť
Pre lepšiu predstavu sem dám aspoň nejaký záchytný bod
http://youtu.be/TrQf5HPR9Hw
Vopred ďakujem za vyjadrenie

Chcel by som sa Vás spýtať , či by ste nemali záujem spraviť mód Futbal. Je to sranda mód , podla mňa by to chytilo hráčov. Princíp je jednoduchý , T v. CT futbalový zápas.. Každý hráč má možnosť vylepšovať 4 schopnosti.. / Silu , rýchlosť , šprint , život /. Hrá sa určitý časový limit , potom sa menia strany/tými. Neviem či sa tomu vôbec ujde test server , ale naozaj si myslím , že to je sranda a treba to aspoň skúsiť

Pre lepšiu predstavu sem dám aspoň nejaký záchytný bod

Vopred ďakujem za vyjadrenie

Ahoj. Nekukaj tu príspevky ale makaj na JB 
GOD BLESS ME !

GOD BLESS ME !
-
Aaru - Amatér
Re: Futbal
Vylepšovanie schopností sa dá každým levelom
level získate za určitý počet experience
tie získate za strelené góly / asistencie , killy s loptou alebo knifom.. Je to ho veľmi málo , ja viem
je to len taký nápad o pol druhej v noci ak pozeráte čas
Tento mód je ale určite výnimočný a ak by sa toho niekto ujal tak by to získalo popularitu , podľa môjho názoru
.

GOD BLESS ME !

GOD BLESS ME !
-
Aaru - Amatér
Re: Futbal
Keď som raz slepý , tak som raz slepý .. Pardon

GOD BLESS ME !

GOD BLESS ME !
-