• Stránka 1 z 1
[Zrušen] [Akademik] -FuXurY- ] --------CTF 1
Nick v hre: -FuXurY-
Nick na fóru: Nomalyyzuk
Odkaz na profil: ucp.php
Vek: 15
SID: VALVE_0:0:1236037898
Sekcia kde chcem Akademika: CTF 1
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... yer=191218
Proč chci Akademika: Bol som už raz Akademikom na CTF 2 ale aj keď som si išiel zahrať na CTF 1 kde hrá vetšina hráčov ako na CTF 2 zistil som že je tam omnoho viac cheaterov tak by to chcel hlavne preto aby som pomohol adminom s cheatermi a hlavne serveru a portalu Gamesites.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Viem každý robí chyby aj ja keď som bol malý spravil som ich veľa tež som používal cheaty ale snažím sa to odčiniť tým že ich budem nahlasovať.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS: ANO bol som a zobrali my ho kvôli mojej aktivite a teraz hrávam CSKO znovu aktívnejšie.
A-Tým veľmi pekne Ďakujem za pozitívne ale aj negatívne odpovede

Nick na fóru: Nomalyyzuk
Odkaz na profil: ucp.php
Vek: 15
SID: VALVE_0:0:1236037898
Sekcia kde chcem Akademika: CTF 1
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... yer=191218
Proč chci Akademika: Bol som už raz Akademikom na CTF 2 ale aj keď som si išiel zahrať na CTF 1 kde hrá vetšina hráčov ako na CTF 2 zistil som že je tam omnoho viac cheaterov tak by to chcel hlavne preto aby som pomohol adminom s cheatermi a hlavne serveru a portalu Gamesites.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Viem každý robí chyby aj ja keď som bol malý spravil som ich veľa tež som používal cheaty ale snažím sa to odčiniť tým že ich budem nahlasovať.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS: ANO bol som a zobrali my ho kvôli mojej aktivite a teraz hrávam CSKO znovu aktívnejšie.
A-Tým veľmi pekne Ďakujem za pozitívne ale aj negatívne odpovede

Exist ways or reasons... Choose
-
Nomalyyzuk - Amatér
[Zrušen] [Akademik] -FuXurY- ] --------CTF 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1