• Stránka 1 z 1
[*P] fy_laserlab
Název mapy: fy_laserlab
Mód: fy/fight yard
Autor: micina228
Vlastní textury/modely/sprity/obloha/zvuky: nie vsetko co som daval som pouzival zo zlozky valve alebo cstrike v csku
Popis mapy: mapa sa odohrava v laserovom laboratoriu , obidva tímy sa spawnuju v miestnosti oddelenej dverami , uprostred mapy je laboratorium s generatorom lasermi pocitacmi a aj pracovnikmi , do laboratoria sa da vojst 4 dverami z toho 2 su na tlacitka a 2 sa otvaraju pismenom E a da sa tam vojst aj cez ventilacnu sachtu , na mape su dokopy 3 ventilacne sachty
Link ke stažení: https://uloz.to/!KoWOqf3H3zS1/fy-laserlab-rar
Screeny: https://uloz.to/!Mqd1yGcZ5BWc/fylaserscreen-rar
Mód: fy/fight yard
Autor: micina228
Vlastní textury/modely/sprity/obloha/zvuky: nie vsetko co som daval som pouzival zo zlozky valve alebo cstrike v csku
Popis mapy: mapa sa odohrava v laserovom laboratoriu , obidva tímy sa spawnuju v miestnosti oddelenej dverami , uprostred mapy je laboratorium s generatorom lasermi pocitacmi a aj pracovnikmi , do laboratoria sa da vojst 4 dverami z toho 2 su na tlacitka a 2 sa otvaraju pismenom E a da sa tam vojst aj cez ventilacnu sachtu , na mape su dokopy 3 ventilacne sachty
Link ke stažení: https://uloz.to/!KoWOqf3H3zS1/fy-laserlab-rar
Screeny: https://uloz.to/!Mqd1yGcZ5BWc/fylaserscreen-rar
-
micina228 - Kolemjdoucí
[*P] fy_laserlab
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [*P] fy_laserlab
Klady:
- zvuky (tlačítka, servery, dveře, paprsek...)
- civilisté (zaměstnanci Black Mesa?)
- prostředí
- mapa se neseká
- laser
- ostatní detaily (bedny, zábradlí, granát v otevřené bedně... )
- zakulacené rohy zdí (z textur jsem ale chytil rakovinu)
Zápory:
- velikost mapy, dokonce jde vidět skybox přes zdi, když stojíš daleko
- použití textur ohledně jejich aplikaci na brush (jsou strašně rozmazané a někde nezarovnané - na většině místech)
- podivné rozměry (nespletl si fy_ s rats_ mapami?) s tím, že počítače, bedny apod. mají rozměry v poho (díky těm obrovským zdem máš roztahané hnusné textury). Klasická chodba je vysoká 128hu - stejně, jako textura zdí (tvoje zdi jsou ale velké jako panelák
).
- ventilace podivně svítí (nejspíš bug)
Když jsem mapu poprvé spustil, tak jsem se divil, kolik detailů ta mapa má. Nečekal jsem, že tlačítka a dveře budou vydávat zvuky, které se fakt k tomu hodí (většina začátečníků ani neví, že se to dá nastavit v editoru
). Prostředek mapy s laserem se ti dost povedl. Taky jsem se divil (v tom nepříliš dobrém smyslu), jak moc je ta mapa obrovská. Rozměry a textury jsou u této mapy velký problém. Ne, že bych neměl rád Half-Life textury, jde o to, že jsou velké a roztahané (k vůli nepřirozeně velkým brushům). Jinak se jedná o pěknou mapu a jde vidět, že si jí nějaký ten čas věnoval.
Takže až opravíš již zmíněné problémy (velikost mapy teda asi moc neopravíš
), tak to bude ještě lepší mapa. Zmenši tlačítka (u nich změň boční texturu), světla, tloušťku dveří a snížit strop u postranních chodeb apod.
PS: Nedodávej k .bsp zdrojové soubory nebo ti to někdo může ukrást..
- zvuky (tlačítka, servery, dveře, paprsek...)
- civilisté (zaměstnanci Black Mesa?)
- prostředí
- mapa se neseká
- laser
- ostatní detaily (bedny, zábradlí, granát v otevřené bedně... )
- zakulacené rohy zdí (z textur jsem ale chytil rakovinu)
Zápory:
- velikost mapy, dokonce jde vidět skybox přes zdi, když stojíš daleko
- použití textur ohledně jejich aplikaci na brush (jsou strašně rozmazané a někde nezarovnané - na většině místech)
- podivné rozměry (nespletl si fy_ s rats_ mapami?) s tím, že počítače, bedny apod. mají rozměry v poho (díky těm obrovským zdem máš roztahané hnusné textury). Klasická chodba je vysoká 128hu - stejně, jako textura zdí (tvoje zdi jsou ale velké jako panelák

- ventilace podivně svítí (nejspíš bug)
Když jsem mapu poprvé spustil, tak jsem se divil, kolik detailů ta mapa má. Nečekal jsem, že tlačítka a dveře budou vydávat zvuky, které se fakt k tomu hodí (většina začátečníků ani neví, že se to dá nastavit v editoru

Takže až opravíš již zmíněné problémy (velikost mapy teda asi moc neopravíš

PS: Nedodávej k .bsp zdrojové soubory nebo ti to někdo může ukrást..

-
stargate - Drbna
Re: [*P] fy_laserlab
diky za recenziu , ked budem mat cas tak mozem tie problemy skusit opravit lebo zmensit steny moc problem pre mna neni
-
micina228 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1