I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

GallsoN/Furien1

Příspěvekod Huaweijenej » 03 bře 2016, 18:24

1) Zdravim, chtel bych si stezovat na admina GallsoN na furien 1.. Jde o to ze tento admin se neustale kazde kolo prepojuje k FURIENUM.. Muze se prehodit, ale v pripade ze je over nebo nejaky jiny duvod, ale ne snad kazde kolo aby si vydelal na rege.. tak prosim o prosetreni

2) Dukaz bohuzel nemam, protoze se to tak natocit neda.. Ale urcite mate logy a nebo zkusim najit nejake HLTV jestli tam pujde tab..

+ Admin to v hlave nema v poradku.. Protoze je to admin a napise mi ze nenapadne schovavam to WH a nebo ze mam WH a take blbosti..

Byl jsem adminem na BB/ZM a CS:GO BB/ZM a vim, ze takhle by se admin fakt nemel chovat

// JeffCzechGS ..

PS : Nelockujte to hned ze nemam dukaz, nejake logy existujou a dalo by se to prokazat.. Tak snad Zeshi si das zalezet ..
Huaweijenej
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

GallsoN/Furien1

od Rumcajz » 03 bře 2016, 18:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: GallsoN/Furien1

Příspěvekod RaiNiiiik » 03 bře 2016, 18:35

Prehodím sa aby som dorovnal hru.. a keď je over tak to rozhádžem a myslím že tomu overu ja tak velmi nepomôžem kedže som lempl.

To že som tu napísal že máš wh .. a čo ? banovať ta nemôžem lebo nemám dôkaz tak to tu neviem prečo vyťahuješ.
Radšej umriem s AIDsom, ako s plným vajcom...

Admin
All Furien
All CTF
RaiNiiiik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Huaweijenej » 03 bře 2016, 18:42

:DDD Tak ty si ze me delas fakt srandu ne? To dorovnavas hru kazde kolo? :D aha xdd .. Nemas dukaz no, tak v chatu places ze jake mam WH

PS : Ted se mi mstis ze mi davas bany ze oprav si ping? vtipne.. Vem si priklad z admina Reze.. dela snad neco? Hraje si svoji hru kdyz nekdo dela bordel zakroci.. ne jak ty, do vseho se seres a vse poseres, az se naucis chovat a naucis hrat.. tak pak neco muzes psat a ne se furt prehazovat k furienum jak decko
Huaweijenej
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Huaweijenej » 03 bře 2016, 18:44

Jinak jako admin, by si mohl vedet ze WH na furieny nefunguje :) Kdyz furien je neviditelny, tak WH ti je k hovnu.. To znam, protoze admin jsem uz byl
Huaweijenej
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod RaiNiiiik » 03 bře 2016, 18:54

Ano wh nefunguje na furiene .. preto už toľko hráčou dostalo ban za wh že pane mudrlante.
Radšej umriem s AIDsom, ako s plným vajcom...

Admin
All Furien
All CTF
RaiNiiiik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Huaweijenej » 03 bře 2016, 19:04

Ban za WH dostali bud proto, protoze jak byli furieni tak hrali a videli pres zdi CT a nebo kdyz hrajou za CT tak se divaji kde ten FURIEN zastavi a tam ho zabijou, jinak jak stoji nejde pres WH videt

A neresime tu moje udajne "WH" resime tu, ze se reconectujes.. Jak bude cas, najdu to HLTV a dodam ho kdyztak sem
Huaweijenej
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Zesh » 03 bře 2016, 19:49 VIP

Jeff tu nebude písať blbosti. Dodaj demo z hltv s časmi.
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Huaweijenej » 03 bře 2016, 20:26

Demo : http://hltv.fakaheda.eu/20441-160303180 ... c2.dem.zip

Casy :
cas - 6:50 .. drz tab a divej se, prehodil se a najednou byl u furienu a hral dale a dale..
v case 7:35 napsal chleba co ten recconect, a pritom recconect je povoleny
V case 12:00 prohrali za furieny a na dalsi kolo je zase furienem..
V case 14:19 zas prohrali za furieny a zase opet je furien (Nahoda) ?
V case 16:34 jsem se ho zeptal zda se bude furt prehazovat a on napsal nechaj tak, ze to nepochopime..
V case 18:54 vyhrali a meli byt CT a nahodou je GallsoN CT (asi mu nevysel prehoz)
Tak a to je vse, kdybych mu nic nenapsal, tak to urcite dela dale.. ale uz jsem dal na neho stiznost a napsal jsem mu to ve hre.. tak uz toho prestal :)

Doufam ze to staci, protoze je jasne ze se prehazuje
Huaweijenej
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Zesh » 03 bře 2016, 20:59 VIP

Sťažnosť oprávnená.

Admin zrušený.

LOCK
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda