I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

GALNTNI JELEN/JAILBREAK 2

Příspěvekod JohNik » 30 pro 2015, 13:21

1.Admin menom GALNTNI JELEN mi dal neoprávneny ban,asi zato že som si ho dovolil nahlasiť.Simon dal prikaz choďte do boxu na čiaru a tam pustite klávesnicu.Moj 1kill bol keď stal hrač na zadnej stene takže nesplnil simonov príkaz.Ďalšie moje dve zabitia boli FK,to si aj sám priznam.Po 1. ako ste videli viacej hračov tam do nich strielalo takže asi niečo nieje z kostolnym poriadkom že som nebol sám a ostatní tiež zle počuli príkaz.Po 2.za to kolo som zabil 3hráčov pričom jednemu som nedal FK.A po 3.darmo že som Adminovi pisal aj povedal ze ja som len tych zabil a tomu som nedal fk,ale ajtak som dostal ban,a to len za včerajšok si myslim.Tym som dál áno bola to moja chyba a tym hračom sa ospravedlnujem.Dufam že mi aspon zrušite ban a admin nech ma pekne sviatky.Ďakujem za skorú odpoveď.
1.kill:9min,12sek.
2.fk:9min,18sek.
3.2fk:9min,20sek.
2.http://leteckaposta.cz/390322921
JohNik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

GALNTNI JELEN/JAILBREAK 2

od Rumcajz » 30 pro 2015, 13:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: GALNTNI JELEN/JAILBREAK 2

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 30 pro 2015, 13:47

Neposlouchali jste příkazy Simona. Zabíjeli hráče kteří kill mít neměli. Místo srdceryvné omluvy si se začal vymlouvat že blablabla.
Nebudu zjišťovat kdo koho zabil. Dostali ban všichni kteří chtěli zabít všechny hráče, mezi nimiž jsi byl i ty.
Ano, už včera si dostal ban za to že dáváš FK a hádáš se s adminama.
Omluvil ses, tak můžeš doufat že když tady už nebudeš psát blbosti, někdo ti ban zkrátí.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod JohNik » 30 pro 2015, 13:55

Každy sa môže zmyliť,nik neni dokonali,ale keď polka viac ako polka ct nepočula príkaz tak asi nebudem banovať všetkych.A keby daš ban z FK neriešim,ale dal si za MFK ktory sa vôbec nestal,tak ako treba to trošku brať ako neopravneny ban +dalši čo tam zabijal dalši MFK ale zabil len 1 či dvoch.GS ma pohode adminov tak im to nekaz aspoň.
JohNik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 01 led 2016, 19:39

Nabudúce rešpektuj upozornenie admina a nechaj sa poučiť, aby sa to neopakovalo. Ban vypršal...
Sťažnosť neoprávnená,
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy