• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Gambl JB
Nick ve hře: Gambl
Nick na fóru: Gambl
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 18
Steam ID: VALVE_0:0:1810258470
Sekce, kde chcete akademika: JB
HlS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=30965
Proč bych chtěl být akademikem? Pomáhám hráčum osvětlit jak to na JB funguje, upozorňuji na menší, větší chybu pokud jí hráč udělá ať už hraje za T/CT.
O co mi nejde? Nejde mi hlavně o to jen nahlašovat, pokud se něco bude dít rovnou se ozvu adminovi pokud bude nějaký problém s hráči ať už na web nebo steam. CS 1.6 dokoupím.
Prohřešky? Ano 1x ban za FK. Zapoměl sem nahlásit VD a odpojil sem to ze serveru. Adminovi to bylo vysvětleno.
Čím bych byl prospěšný? Pomáhám lidem s chladnou hlavou, ale pak se najde provokatér tak s ním poklábosím a většinou se uklidní a nebo ho takzvaně pošlu ať mě nahlásí do PP a pak už ty jejich neadekvátní reakce neřeším.
Nick na fóru: Gambl
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 18
Steam ID: VALVE_0:0:1810258470
Sekce, kde chcete akademika: JB
HlS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=30965
Proč bych chtěl být akademikem? Pomáhám hráčum osvětlit jak to na JB funguje, upozorňuji na menší, větší chybu pokud jí hráč udělá ať už hraje za T/CT.
O co mi nejde? Nejde mi hlavně o to jen nahlašovat, pokud se něco bude dít rovnou se ozvu adminovi pokud bude nějaký problém s hráči ať už na web nebo steam. CS 1.6 dokoupím.
Prohřešky? Ano 1x ban za FK. Zapoměl sem nahlásit VD a odpojil sem to ze serveru. Adminovi to bylo vysvětleno.
Čím bych byl prospěšný? Pomáhám lidem s chladnou hlavou, ale pak se najde provokatér tak s ním poklábosím a většinou se uklidní a nebo ho takzvaně pošlu ať mě nahlásí do PP a pak už ty jejich neadekvátní reakce neřeším.
- Gambl
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Gambl JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gambl JB
Ahoj nahlašuj do PP, kup origo hru a hraj na steamu, chovej se slušně a za měsíc to můžeš zkusit znovu. Zamítnuto

-
Lucinka013 - Správce Akademie
• Stránka 1 z 1