Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[vyreseno]Gamecites.cz -Dust 2 only 1/johnybr/Hrebecek

Příspěvekod Hrebecek » 23 úno 2015, 20:29

Dobrý den,
snažím se zde uplatnit svá práva, ale evidentně budu potahován za jakýkoliv nedostatek. Tudíž poslední pokus a jsem opětovně pln emocí, jak si zde podáváte lidi, kteří ani nevědí jak zapnout cheaty, natož nějaké mít!

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem johnybr.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Hrebecek
[AMXBans] Duvod : ' [DC]Cheating [Multihack] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 466950001 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] ========================================

CO se stalo netuším, protože mě nikdo (alespon co jsem si vsimal) na nic neupozornil a na nic se neptal. Druhý den jsem se pokousel pripojit a již viz výše...BAN?!?

Nejsem VIP hráč.

Děkuji za vyřízení, očekával jsem více ochoty k lidem, kteří jednají poctivě. :roll:
Hrebecek
Amatér
Amatér

[vyreseno]Gamecites.cz -Dust 2 only 1/johnybr/Hrebecek

od Rumcajz » 23 úno 2015, 20:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Gamecites.cz -Dust 2 only 1/johnybr/Hrebecek

Příspěvekod cokohodotoho » 23 úno 2015, 20:56

Myslíš že ťa bude niekto upozorňovať na cheating? Počkaj na demo od admina.
Obrázek
cokohodotoho
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Hrebecek » 23 úno 2015, 21:53

Cekam, už nějaký ten den. Jen netuším na co, vživotě jsem cheat, krom doom1 ? (co si tak vybavuju, protože jsme zkoušeli co to cheat je:-))) nepoužil!
Hrebecek
Amatér
Amatér

Příspěvekod freeky » 24 úno 2015, 21:06

Admin byl kontaktován, ale momentálně je offline. Zkusme počkat na jeho vyjádření.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
freeky
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Hrebecek » 24 úno 2015, 21:12

No já stále čekám a píšu... Leč pořád nechápu na co, ale tak rád se pobavím... Jsem zvědav na ten multihack XDD
Hrebecek
Amatér
Amatér

Příspěvekod johnybr » 25 úno 2015, 12:25

Demo zde -> http://leteckaposta.cz/721811109

na server som bol privolaný z tím, že máš wallhack .... reason je zlý netreba si ho všímať malo tam byť wallhack lebo to sem tam trhlo presne na cross ......
časy doplním zajtra lebo dnes mi neostáva čas na kukanie dema ........
johnybr
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Hrebecek » 25 úno 2015, 21:05

Jakej wallhack??? Tak to prosím někoho kdo rozezna když zakleknu a držím..od wallhack - to bych ho musel mít už několik let!!! V tom případě ke komu mám přijet a ukázat jak hraju? klidně dovezu celý PC, protože tohle mě vážně baví!!! V čem si vůbec pustím to "video dokazující mě cheatování"?
Hrebecek
Amatér
Amatér

Příspěvekod Hrebecek » 25 úno 2015, 21:13

Tak toto mě vytočilo opravdu do nebes!!! Já kterej nepoužívám cheatz na žadnou hru... ve 32 s dětma na klíně si zapínám cheaty... Dobrej GOL, prosím johnybr, mohu Vám zakoupit brýle?

mohl by mi pak někdo prozradit kde mám zapnuté cheaty? a jak to video rozjedu - zkusím pohledat. Sic nevím co tam jako mám vidět, protože tak hraju co CS je a pořád stejně...držím a střílím - slyším...střílím.. a jestli mi chce někdo tvrdit, že vidím za roh, tak mu doporučuji dobrou zvukovku a sluchátka od 5 tis vejš...

To prosím rovnou napište má WH již několik let!! PS: toto už tu jednou bylo a myslím, že mě zkoumalo dost lidí!
Hrebecek
Amatér
Amatér

Příspěvekod Hrebecek » 25 úno 2015, 21:41

tak video uz jsem spustil..i se nasel...po dvou minutach me prestalo bavit jak jsem levej, tak to teda prosim kde ze mam ty cheaty? Hraju porad stejne!!
Hrebecek
Amatér
Amatér

Příspěvekod Hrebecek » 25 úno 2015, 21:42

A prosím česky..sem tam trhlo na croos??
Hrebecek
Amatér
Amatér

Příspěvekod johnybr » 26 úno 2015, 10:13

slubené časy (+/- par sekúnd sú podané dole ale pekne to vidno) :arrow:
89:50 zbadá T na schodoch a namieri si
91:50
92:01 o T napravo vie ale zrazu zamieri na B
94:50 o T pred longom vie ....
97:20 prefire
100:00 o T už zase vie a čaká ako na mys
102:15
103:17 myslim dalši jasný prefire
103:52 2 flashe dostane+ smog na mide (toto pochopím, že 16 bit) ale čaká na vybiehajúce Tčko
105:25 T mieri na schody a keď je na dosah HE hodí ho, následne skočí dole a beží mid ako agent sa tvári že nevie o T na mide a potom si zamieri (zvuk žiaden.....)
109:22 najkrajší čas čo môže byť na T spawne s awp je Tečko a ani vykuknuť nemusí a snaží sa ho diernut
114:50 tu mu to ešte aj skoči na hlavu T
119:50 bezi long kukne za bednu napravo a zbada ze T bezia schody a uz sa vracia na A

časov ta má pekných toľko, niektoré sa dajú rozoznať podľa zvuku ale na niektorých vidno pekne všetko čo potrebuje hráč !!!
johnybr
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Hrebecek » 26 úno 2015, 14:33

Můžete mi vysvětlit co je na tom divného??? Používáte při hrách sluchátka? JDOU SLYSET KDYZ BEZI..a CEKAM VZDY JAKO MYS!!! Protože vždycky (v 80% bezim long hodim flash a cekam..a mirim - když nic bud bezim z5 A..stred...B, dle mapy kde nejvic chcipaji CT, protože! v 90% hraju jen za CT). PROBOHA když to někdo hraje několik let, tak je to porad to same!

CO JE TO PREFIRE??
Zatím jsem klidny a to ze flash leti= leti od T - otocim se..leti druhy..otocim se....pak z5 a cekam na toho kdo to hazi NE???
16 bit vazně nemam - alespoň myslím
Tak tohle už je ale hODNE MIMO:

109:22 najkrajší čas čo môže byť na T spawne s awp je Tečko a ani vykuknuť nemusí a snaží sa ho diernut // VZDYCKY TAM KEMPI NEJAKEJ T..BUD U BEDNY, nebo SPAWN - koukni se jak hraju!!!!

114:50 tu mu to ešte aj skoči na hlavu T // ZE by LUCK, spojeny se zkusenosti???

119:50 bezi long kukne za bednu napravo a zbada ze T bezia schody a uz sa vracia na A \\ vždycky to tak delam!!! bezim dlouha, hodim flash, cumnu bednu a když slysim jak T jen probihaji (znamena bezi ze spawn stred - největší pravdepodobnost ze jdou ZASE A, KDE TO CT NEUMI BRANIT KDYZ UZ PONEKOLIKATE PUSTI T NA PLANT ACKA) - co mam asi delat sednout za bednu na dlouhe a nechat je polozit A...

Ani jsem to video neviděl a už jen dle toho co zde píšete značí, že opravdu nevíte co píšete. S prominutím ať si myslí kdo chce co chce, TOHLE JE OUT!!

Pak stále pořád opakuji, ke komu v Praze mám přijet s PC..stoletou mous a scluchátkama, klidně u něj vysedím celý den u CS a sám uzná, že takto hraju pořád.

Kdybych měl WH, tak T nepolozi!!!

ZADAM NEKOHO KDE ROZEZNA WH!!
Hrebecek
Amatér
Amatér

Příspěvekod Hrebecek » 26 úno 2015, 14:48

jak jsem většinou klidný člověk, tak jste mě tímto opravdu tak rozproudil krev... Splést se..beru, ale OZNACOVAT NEKOHO KDO NEMEL CHEATY ANI NA PC, natož je zapnout, to mě vážně (s prominutím) s...e. Ti co dávají hlavy přes celou mapu a ve skoku, to se nic neděje, ale ten to hraje poctivě... a jen proto, že se nějakému adminovi nezdá, že hraje dle zkušeností a SLUCHU, to je HUMUS velebnosti!

PS: jen aby bylo logicke, stačí zapnout mapu a kouknout na uhel, kde většinou stojí T a pak jen odhadovat, zapnout jinou mapu (srv) kde ukazují při zásahu % a má to člověk jakš tak odhadnuté kde děrovat. pak se stačí jen s někým domluvit at jde k T...vy CT a zkoušíte, takto ( a jistě je to všem známo) se dá docela dobře naučit děrovat!

Pak jen stačí dobrá sluchátka a pokud T nejdou jako mous, tak je krásně slyšíte!
PS: pak mi vysvětlete, proč teda když vím, že jsou na srv přítomni admini, proč bych zapínal cheaty a opětovně vypnul,..zapnul. Dle vašich výčtů času bych asi nedělal nic jiného!!
Hrebecek
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 26 úno 2015, 15:13

:roll: :roll: :roll:

Vyjadrenie admina s demom aj časmi k nemu tu je...

Aby sa predišlo ďalšiemu spamu, zamykám. CHH si to potom odomkne s konečným verdiktom.
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [čaká na CHH]Gamecites.cz -Dust 2 only 1/johnybr/Hrebece

Příspěvekod eXtr3mer » 28 úno 2015, 13:17

Máš dočasný unban, kým sa vyjadria CHH. Ak bude demo čisté unban ti ostane, ak nie bude znovu obnovený.

Ospravedlňujeme sa za túto dlhú čakaciu dobu, náš CHH team má momentálne mnoho práce.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Další

Zpět na Unban Žádost