Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Gamesites 2025

Příspěvekod forceMindFlay » 02 kvě 2025, 17:49

Pridem sa len zo zaujimavosti pozriet, ci ludia este stale riesia CS 1.6 v roku 2025 alebo sa hadaju ako klasicky v chate na fore....ale je tomu tak.

Pride mi maximalne absurdne, ze sa tu nachadza nejaky Akademik + alebo 15 rocny chlapec, ktory ma zaujem ziskat PRAVA na stroskotanom portali, ktory je mrtvy a hraje na nom menej hracov ako pocet ziakov v jednej triede na zakladnej skole.

Ja nerozumiem ako niektori BOTI, tzv. NPC ludia ziju svoj zivot, ale mam tu nejake zobrazenie takehoto bota a stroskotanca.

Napriklad taki hraci na Public, ktori maju 30 rokov, niektori maju 40. O vek predsa nejde, ale s vekom je aj vacsia pravdepodobnost, ze budu viest ine zivoty. A tie zivoty naozaj vedu ako dospeli ludia, ktori maju doma deti a zenu a namiesto toho, aby sa venovali detom a svojej manzelke, tak travia hodiny a hodiny na Public CS 1.6, kde sa spawnu, zoberu do ruky AK-47 a pif pif paf paf a maju z toho dopamin ako taky BOT. A ich manzelka na vsetko je zrejme sama ked jej muz toto vo svojom zivote robi.

Podme sa pozriet na skutocnost tychto absurdnych rozhodnuti a sposobov zivota. XY ludi tu ma cez 25 rokov a hadaju sa v chate, niektori si davaju zalezat na natacani DEMA v roku 2025 na Gamesites ked tu nehraje ani zivej nohy. Pozrel som si n-words-jb1-t266577.html a mal som dost. Ako jeden normalny clovek moze toto robit v roku 2025? Vycasuje demo, nahlasi hraca aby mohol mat PRAVA... pane boze... ja fakt nemam slov a nepoberam to mentalne ako moze byt niekto take NPC a clovek bez rozumu, aby sa snazil o prava na portali tomto.

Tento portal je mrtvy uz niekolko rokov. A kto za to moze Dwandy a jeho politika na tomto portali. Moze pisat kazdy kto chce, ale updaty trvali milion rokov, admini tu boli v nizkom veku. Zeny adminky mali protekciu, lebo taky Filip Mrkvicka mal erekciu len z toho, ze povedala "ahooooooooooj" a dostala server admina o par mesiacov...klasika.

Vlastne taka sekcia ako Jailbreak - preco sa tie pravidla neupravili do dnesneho dna? Komu sa chce ucit vsetky tieto vase hluposti co ste tam od vzniku portalu pridali? Preco neurobite z Jailbreaku mod, ktory bude hracov bavit a nebudu sikanovani adminmi, ktori vo svojom zivote sa naucili len pravidla JB a vedia ich ako otcenas...

Cely Jailbreak system bol zalozeny na tom, ze novy admin = nove pravidlo, ktore musel vymysliet.

Nie je tu uz pomaly co hrat, lebo zistili, ze im to uz nikto nehra a tak tu maju par serverov, ktore uz nikto nehraje a cez prazdniny to ani hrat uz nikto nebude.

VIP sa da kupit na cas, lebo zistili, ze potrebuju cash flow a to sa s VIP navzdy velmi neda riesit.

CS2 servers? Haha, tak to musia robit chudaci nadsenci gamesites, ktorych NIKTO neplati a nikdy platit nebude a robia to zadarmo. Namiesto toho, aby Dwandy vybral peniaze z vrecka a urobil team ludi, ktori sem prinesu nove CS2 server, tak radsej ako taky chudak to da robit ludom zadarmo. Nechutnost najvyssieho levelu.

Vlastne preco by to mal Dwandy robit, ked aj on vie, ze tento portal je DEAD a uz nikdy ALIVE nebude, pretoze je rok 2025, gamesites prinasa jedine CS 1.6, kde hraju uz len ludia, co nevedia co so svojim zivotom. Ako kto by mal zaujem hrat nejaky novacik takuto hru, kde su steny z papiera a predierujes 20 metrovu hrubu stenu?

Neviem co viac dodat....neviem co je horsie. Ci ti ludia, ktori su tzv. NPC / BOT, co maju 40 rokov doma rodinu a gemblia CS 1.6 alebo je horsi Dwandy, ktore tento portal nechat zdochnut alebo je horsi ten Akademik, ktory tiez nevie co so svojim zivotom...akoze

Sorrac, ale nestravili ste nejako vela hodin na slniecku ak to mam napisat slusne a nepreplo Vam v tych hlavach? JE rok 2025 a vy tu riesite nejake hadky na fore v chate s blokovanim / FREE KILLU a spamujete aby dosiel admin riesit FK...pane boze.

Ja ked si predstavim, ze niekto rychlo uteka na FORUM zobrat admina o pomoc s cheaterom alebo FK, tak mi je az do smiechu...myslite si, ze bude zaujimat niekoho ze dostane BAN na portali, kde hraje menej ludi ako je pocet cestujucich v jednom vagone osobneho vlaku?

Myslite si, ze bude niekoho trapit ked si pride zacheatovat a dostane BAN?

Ved kebyze clovek chce Vam tu urobi taky armageddon s cheatovanim a DIP a vsetko mozne, ze by ste to mohli zavriet zajtra.

Nechcete sa teda zamysliet nad tym, ze tu mate pomaly 25-40 rokov a zijete svoj zivot tak, ze kaslete na svoje rodiny / priatelov, popripade ani nechodite niektori vecer VON sa prejst ani nic, len gemblite a davate prikazy SIMONA na stroskotanom Jailbreaku? Zobudte sa uz konecne a zamyslite sa nad svojim zivotom, lebo toto fakt nie je vtipne ani na smiech, to je na zaplakanie, ale na take zaplakanie, ze by ste pokojne nazbierali plne vedro slz.
forceMindFlay
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Gamesites 2025

od Rumcajz » 02 kvě 2025, 17:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Gamesites 2025

Příspěvekod instagrams » 02 kvě 2025, 21:32

Zdravim ťa,

tvoje posolstvo nás síce pobavilo, ale zároveň si zaslúží reakciu, lebo si očividne prišiel len s cieľom kopať do niečoho, čomu nerozumieš - a ešte to aj nazývaš „záujmom”.

Gamesites a CS 1.6 žijú. Nie preto, že by sme sa snažili udržať mŕtvolu pri živote, ale preto, že tu stále je komunita, ktorá si to chce zahrať. Nostalgia, komunitné väzby, hobby - každý máme niečo, čím vypneme od každodenného stereotypu. Ty si si zjavne zvolil ventiláciu cez hate.

Čo sa týka tých, čo majú 30+ a hrajú - vieš, dospelosť neznamená, že musíš celý deň čumieť na účty, plienky alebo pokazený kotol. Áno, niektorí z nás majú deti, prácu, zodpovednosť… a práve preto si raz za čas ideme zastrieľať. Je to forma relaxu, nie životný neúspech. Rovnako ako niekto pozerá Netflix, niekto si čítá, niekto chodí na ryby.

A to, že niekto ma záujem o vedenie komunity (či už má 15 alebo 50 rokov), je niečo, čo by sa malo skôr rešpektovať. Nie je to „absurdné”, je to práve znak toho, že niekomu ešte záleží. A nie každý potrebuje robiť veľké veci, aby mal zmysluplný deň. Niektorí chcú jednoducho len držať pri živote niečo, čo im kedysi veľa dalo.

Takže ak si len prišiel sa pozrieť - pozrel si sa. A teraz môžeš buď konštruktívne prispieť, alebo ísť ďalej. Ale kydať na niečo len preto, že si z toho vyrástol ty, ešte neznamená, že to nemá hodnotu pre iných.

A ešte si nezabudol rýpnuť aj do ľudí, ktorí si dávajú námahu s nahrávaním déma a nahlasovaním porušení pravidiel. Vraj je to „absurdné”, „NPC správanie” a „bez rozumu”. No dobre..

Vieš, keď niekto investuje svoj čas do moderovania serveru, nahráva demo, vyčíta pravidlá, sleduje správanie hráčov a nahlasuje - to nie je prejav „mentálnej biedy”. To je záujem o poriadok. O komunitu. O férovosť. A keď si niekto rozhodne získať práva a venovať ich správe, nie je to preto, že nemá život. Práve naopak - má charakter a vôľu robiť niečo pre druhých bez nároku na odmenu.
Ako si zmienil príspevok - Meli? Jedna z mála, ktorá sa dlhodobo snaží o to, aby sa tu vôbec niečo dialo - turnaje. A áno, možno robí chyby, každý robí. Ale kým ty sa vysmievaš z niekoho, kto reálne niečo robí, tak ty… si tu len prišiel napísať výsmešný monológ ako kabaretný cynik, ktorý sám nič nepriniesol. A to, úprimne, nie je ani nové, ani zaujímavé.

Áno, je rok 2025. A stále sa tu nájdu ľudia, ktorí si najdu čas na JB, alebo záujem o práva. Nie preto, že nevedia, čo so životom, ale preto, že im záleží - na hrách, na komunite, na ľuďoch, ktorí tu trávia čas. A ak to ty nedokážeš pochopiť, neznamená to, že sú ostatní „NPC”. Možno si len ty zabudol, čo to znamená byť súčasťou niečoho, aj keď je to „len hra”.

Nie každý musí sedieť doma s Excelom a čakať, kým ho život rozdrví váhou „dospelosti”. Niekto si prosto pustí Csko, Jb, nahrá demo, napíše report, pobaví sa na voicechate, a večer ide spať s pocitom, že sa aspoň niekde cítil ako súčasť niečoho.

A teraz si to ešte zakončil ako správny chalan - vraj je všetko mŕtve, Dwandy je zloduch, admini sú banda nekompetentných detí a ženy dostávajú práva len za „ahooooj”. Skvelé, máme tu ďalšieho chalana so zlou analýzou, ktorý prišiel raz za desaťročie a presne vie, kde je chyba.

Vieš čo? Áno, nie všetko na Gamesites bolo vždy ideálne. Updaty boli pomalé, niektorí admini neskúsení, niekto dostal práva možno rýchlejšie, než by mal. Ale každý portál mal svoje chyby - lenže rozdiel medzi tebou a komunitou tu je ten, že my sme napriek tomu ostali a niečo robili. Nie pre Dwandyho, nie pre ego, ale preto, že sme tu vyrástli, zabavili sa, spoznali kamarátov, našli niektorí aj vzťahy. A to, že sa niekomu nepáči model VIP alebo pravidlá Jailbreaku? Tak sa to riešilo. Rieši. Aj sa riešiť bude - nie výkrikmi ako tvoj, ale návrhmi, ktoré niekto spracuje a zavedie.

To, že niekto v roku 2025 ešte hrá CS 1.6, nie je dôkazom úpadku. Je to dôkaz toho, že niečo malo a má hodnotu. Nie každý musí hned prejsť na CS2, nie každý má chuť byť „trendy hráč” a tlačiť na to, čo je nové len preto, že je nové. A áno, niektoré veci tu bežia zadarmo. Na dobrovoľnosti. Vieš, čo to znamená? Že sú tu ešte ľudia, ktorí niečo robia, aj keď z toho nič nemajú. Vážna vec, čo?

A k tomu záveru, kde moralizuješ o tom, ako tu ľudia „zabúdajú žiť”, lebo si idú pustiť CSko namiesto prechádzky? Vieš čo je smutnejšie než tridsiatnik, čo si večer zapne hru? Presne ten moment, keď niekto ako ty strávi večer tým, že napíše hatepost o tom, ako niekto iný žije svoj život zle.

Takže vďaka za názor, ale tu si narazil na komunitu, ktorá si už dávno zvykla, že sa jej niekto smeje. Rozdiel je, že my si napriek tomu zahráme, pobavíme sa, navzájom sa podržíme - a keď bude treba, dáme demo a vyriešime aj toho, kto si myslí, že sa cez „stenu” nedá strieľať.

A nezabudni - keď už tak rád píšeš, možno skús radšej blog. Tam ti aj možno zatlieskajú..

S pozdravom instagrams.

Instagram: @gamesites.czsk
instagrams
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod forceMindFlay » 02 kvě 2025, 22:35

Krasne napisany text. Tak si tu pekne hrajte dalej, pobozkajte sa aj sa chytte tam dole nech vam je lepsie a spominajte na minulost a na komunitu a robte tu veci zadarmo. Dwandy sa vam jedine tak vsetkym len smeje a ma vas uplne v riti doslovne a vy mu tu robite poskokov.....ste banda naivnych ludi, ktori nevidia realitu ale ziju v oaze a periferii zivota, kde je vzdy potrebne nieco robit prosocialne a zadarmo.

To ze ste tu mali nejake spomienky apod...o tom pisem.....zijete v minulosti a stale zijete v kruhoch a rozpravkach "ako raz bolo na gamesites dobre hralo tu 2000 ludi" ale hraje tu uz 40 momentalne a tieto cisla sa slphat dalej diametralne odlisne nebudu.

Ale zite si dalej v naivite a tom ruzovom okienku ako nieco tu raz pride nove. Update na jailbreak - ziaden normalny, zbrane neboli pridane od doby ci prislo koleso stastia....to je kolko rokov? Asi takuto ma buducnost
forceMindFlay
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod UsatyVtacik » 03 kvě 2025, 05:36 VIP

Moja mama je ťažšia než tvoja
Obrázek
UsatyVtacik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Humi9086xp » 03 kvě 2025, 08:50

Tento příspěvek mi připadá suchý, proto přidám recept na gulášek

Logo Prima Fresh
Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Hledejte pořad nebo téma

Témata
Recepty
Články
TV Program
Časopis
Recepty z TV
Speciál: Chřest
Těhotnej kuchař
Sledujte prima+
Přihlášení
Sledujte nás
Prima Fresh

Prima Fresh
Recepty
Recepty
Tereza Boušková
Pin it
Hovězí guláš – tradiční recept na oblíbenou českou klasiku
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Zdroj: Tereza Sychrová FOODLOVER.CZ

132x

Teď chci připravovat jídlo (zabrání ztmavnutí obrazovky)
Plný talíř voňavého guláše, k tomu kousek chleba a půllitr piva – už se vám sbíhají sliny? :)

4 porce
120 minut
česká

Suroviny
hovězí maso (např. kližka) 800 g
cibule (pokrájená) 500 g
česnek 2 stroužky
sladká paprika 1 lžíce
majoránka cca 1 lžíce
kmín cca 1 lžička
bobkový list 1 ks
sůl
pepř
hladká mouka 2 lžíce
máslo (nebo olej) 2 lžíce
Připravte výborný hovězí guláš podle návodného videoreceptu

Postup přípravy
Začněte cibulí, oloupejte ji a nasekejte nadrobno. Cibuli pomalu opékejte na oleji, až je opravdu hodně tmavá, protože potom guláši dodává dobrou barvu.
Přidejte na kostky nakrájené maso a taktéž ho dobře opečte, zasypejte sladkou paprikou, osolte, opepřete, přidejte kmín, bobkový list a zalijte vodou – kostky musí být potopené asi ze 2/3.
Maso duste až do změknutí, je potřeba hlídat, aby se nezačalo připalovat a postupně ho podlévejte. Dušení bude trvat asi 2 hodiny.
Připravte si jíšku. Na másle nebo oleji osmahněte 2 lžíce mouky, až je hezky hnědá a voní. Do horkého guláše zamíchejte horkou jíšku a vše provařte asi 10 minut. Pak guláš dosolte, opepřete, přidejte utřený česnek a majoránkou. Dochucení je na vás, jestli máte raději výraznější nebo jemnější omáčku.

Hovězí guláš

Nemáte zač :*
Humi9086xp
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod forceMindFlay » 03 kvě 2025, 10:41

Vy ste chori ludia a mali by ste navstivit odbornika. Alebo lepsi napad, povedzte svojim rodicom co robite vo svojom zivote aj ti, ktori maju doma deti a zenu a hraju vecer csko namiesto toho, aby sa venovali manzelke alebo detom a povedzte SVOJIM rodicom, ze

"Mami ja hrajem cs 1.6, kaslem na zenu a deti, mna bavi strielat zo zbrane v hre ktora ma 20 rokov"

"Otci verim, ze si na mna hrdy, robim akademika PLUS na portali a natacam ludi ako porusuju pravidla na jednej hre kde su vazni a policajti"

"Mamka ja som administratorka na portali a ja riesim stroskotancov, na ktorych mi tak zalezi aby poctivo dodrziavali pravidla, si na mna hrdaaa?"

A mozem pokracovat
forceMindFlay
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod instagrams » 03 kvě 2025, 10:58

To, že niekto trávi svoj voľný čas hraním hier alebo správou herného servera, ešte neznamená, že zanedbáva rodinu alebo potrebuje odborníka. Každý má svoje hobby - niekto sleduje futbal, iný hrá šach, ďalší CSko. Ak to niekoho baví a neubližuje tým iným, je to úplne v poriadku. Namiesto osočovania by možno pomohlo viac rešpektu k odlišným záľubám.

Aha, takže keď sa nič nemení, je server „mŕtvy” a keď sa niečo zmení, „pos*rieme sa z toho”, lebo to nie je dostatočne revolučné? :D

Čo čakáš, že by update prišiel s Battle Passom za 20€?
Hráme hru, čo má 20 rokov, spamätaj sa…
instagrams
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Humi9086xp » 03 kvě 2025, 11:30

Já třeba nemůžu mít děti skrz moje neurologické nemoce a ženu taktéž skrz mou povahu.
U CSKA chilluju protože jsem celý den mezi lidma a chci si odpočinout u hry kterou hraju od dětství.
Tak si nech tvoje kliky háky a picovani do všech :facepalm:
Humi9086xp
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod forceMindFlay » 03 kvě 2025, 12:47

Co cakam? Ze pridu nove zbrane do menu? pridu novinky do ct menu? NOVE MODY?

Preto to je mrtve, lebo nie su ziadne updaty...

90% ludi co tu ma deti a zeny zanedbava svoje rodiny. Pisal som s XY ludmi a vidim ich hrat dakedy od 6 vecer do 10:30 vecer...toto asi nie je v poriadku.
forceMindFlay
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Anth » 03 kvě 2025, 19:13 VIP

Strasne mam rad chytre lidi jako je ten, kdo napsal tento prispevek, narazis na to, ze lidi hrajou hru? Je to stejny argument jako kdyz reknes, ze hraci Slitheria uz xy let v kuse ovladaji hada, jako ten ze hraci ETS uz xy let ridi kamion. Narazis na to, ze lidi prosedi u GS misto u rodiny? Pred 13 lety tomu bylo jinak? Ty asi u rodiny tez moc nesedis kdyz mas potrebu starat se do druhych. Zbytecne zaspamovany minichat clovekem, ktery umi jen kritizovat a sam v zivote nic vlastniho nedokazal.

PS: Taky bych updaty do mrtve hry nedelal. :)
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod forceMindFlay » 03 kvě 2025, 19:39

:D a ty si co dokazal? co si ty v zivote dokazal? dalsi stroskotanec
forceMindFlay
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Anth » 03 kvě 2025, 19:49 VIP

Nemam naladu ani kapacitu odpovidat hloupemu cloveku, bez se radeji venovat rodine misto toho brblani tady.
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod forceMindFlay » 04 kvě 2025, 09:31

Hlupy clovek...to posudzujes podla coho? Jaj ty trapko, porovnavas ludi, ale nedokazes napisat co si dokazal. Si myslis, ze si nicis zivot na cs 1.6 na Gamesites, ze si niekto viac? Si obycajna nula
forceMindFlay
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXiii » 04 kvě 2025, 13:48 VIP

:roll: :roll:
eXiii
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod odyseenko » 06 kvě 2025, 10:29 VIP

toto je lepšie, ako nejaká telenovela :D

nezabudnite! nesmiete hrať a ventilovať sa v hre! musíte ísť z práce rovno do krčmy, prísť domov pod obraz boží, zbiť ženu a deti a ísť spať! lebo ty ty ty fuj fuj fuj že máš nad 30, ženu a deti a hraješ hry! fujky! že sa nehanbíte! toto je predsa npc a detské, aby sa dospeláci ventilovali tým ,že postrieľajú pár enemy!
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Další

Zpět na Volná debata