I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Monitoring] Gamesites.cz/F4

Příspěvekod SendyPlankton » 10 pro 2015, 20:51 VIP

Popis:
Začala mapa de_dustyaztec (pro hráče, co si rádi zariskují v texturách) jeden tam kempil. Tak sem šel do spectu, že si celou tu mapu ohlídám a jako akademik budu plnit svou povinnost.
Pak mi tento Admin [Monitoring] Gamesites.cz (Bronco) začal psát do pošty že ve spectu nemám co dělat. Říkal sem mu ať ,i dá ban. Jen mě kickoval. Já si chtěl jen dělat svou práci akademika a vyscreenovat si ty dané hráče, co chodili po texturách.
Když sem jednou brouzdal v PP furien sekci, viděl sem nahlášení bug do spectu. Admin angel5 se tam vyjádřil, že se to nebanuje.
Takže bych poprosil vyjádření admina Bronca a následně rozhodnutí vyšších.

Důkazy: Bohužel nemám, protože sem si myslel, že se někdo za toho admina vydává.
Kód: Vybrat vše
https://steamcommunity.com/id/laozyn/

EX - Cs 1,6 Admin
EX - Furien CHH
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Monitoring] Gamesites.cz/F4

od Rumcajz » 10 pro 2015, 20:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [Monitoring] Gamesites.cz/F4

Příspěvekod Bronco2 » 10 pro 2015, 20:59

Takže ahoj,
jednoduše když jsem tě viděl ve spectu, tak jsem ti napsal ať jdeš zpátky do hry, ale ty jsi si pořád mlel svou, tak jsem tě kickl poté jsi se znovu připojil do spectu tak jsem ti napsal jestli se tam budeš přehazovat tak dostaneš ban, to jsem se zmýlil zato se omlouvám, ale i po 2. co jsem tě kickl jsi se připojil a začal jsi psát že si budeš stěžovat, že tam být můžeš že i když byli v tvé přítomnosti admini a ty jsi byl ve spectu, že jim to nevadilo.
Toť vše.
Bronco2
Drbna
Drbna

Příspěvekod LoveYou » 10 pro 2015, 20:59 VIP

Ve spectu nemáš co dělat, není znepřístupněný pro srandu králíků. Navíc když je na serveru admin, a napíše ti, že tam nemáš co dělat, tak proč se s ním hádáš?
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod SendyPlankton » 10 pro 2015, 21:04 VIP

Dobrý přiznávám, poslechnout sem ho měl. Ale měl sem taky špatný ping, tak chodím do spectu, než se to uklidní protože se stím hrát nedá. A když už tam sem, tak projíždím hráče, jestli náhodou neporušují pravidla.

Pokud admin žádá omluvu, tak se omlouvám za svou tvrdohlavost, protože sem si myslel (ze začátku) že si na něj někdo hraje. Po tom druhým kicku (ten už sem si zasloužil) sem si to měl uvědomit. Chyba z mojí strany.

EX - Cs 1,6 Admin
EX - Furien CHH
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod SendyPlankton » 10 pro 2015, 21:10 VIP

A bronco pro příště. Dej si normální nick a když už tak někomu začneš psát, dej najevo aspoň v tom nicku, že si admin, protože to já nepoznám a myslel sem že jde o někoho, kdo se vydává za admina.

EX - Cs 1,6 Admin
EX - Furien CHH
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Jadberg » 10 pro 2015, 21:32

Na server si jdeš zahrát ne tam čekat než ti spadne ping ve spectu, akorát tím zbytečně držíš místo hráčům, kteří si chtějí zahrát na serveru. Když už ti admin napíše, že se máš zapojit do hry, tak se tam buď zapojíš nebo se odpojíš a nebo mu napíšeš rozumnej důvod proč v tom spectu jsi např. "Ahoj, jsem ve spectu protože točím demo, jelikož si myslím, že ten a ten má wh,ab apod". Pak nevidím důvod, aby tě admin ze spectu vyhazoval.
Stížnost zamítám, lock.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod Zesh » 11 pro 2015, 10:57 VIP

PanFerko píše:A bronco pro příště. Dej si normální nick a když už tak někomu začneš psát, dej najevo aspoň v tom nicku, že si admin, protože to já nepoznám a myslel sem že jde o někoho, kdo se vydává za admina.

V pošte vypisuje, že je admin. V specte nemáš robiť, i keď sa snažíš natočiť hráčov, ktorí porušujú pravidlá. Na servery bol prítomný admin, čiže si mu mohol slušne napísať do PM, pozri tohto hráča, myslím si, že niečo má a pod. Do spectu sa bugovať nebudete, nie je to zakázané iba tak.

LOCK
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Stížnosti na Adminy