• Stránka 1 z 1
[V] Gamesites.cz Mirage_Dust2 EXXTRA !knife
STEAM_1:0:619283224
NICK ×F0x0r×
https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... 0x0r%C3%97
Dostal jsem ban za to že jsem dal hlavu do smoku prostě lucky a hned jsem dostal permu.
Mam na mem 3 učtě na kterem jsem dostal ban 60 hodin z toho na mem hlavním učtu mam LVL 10 na faceitu a cca 5k hodin
NICK ×F0x0r×
https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... 0x0r%C3%97
Dostal jsem ban za to že jsem dal hlavu do smoku prostě lucky a hned jsem dostal permu.
Mam na mem 3 učtě na kterem jsem dostal ban 60 hodin z toho na mem hlavním učtu mam LVL 10 na faceitu a cca 5k hodin
-
foxor - Kolemjdoucí
[V] Gamesites.cz Mirage_Dust2 EXXTRA !knife
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gamesites.cz Mirage_Dust2 EXXTRA !knife
Poprosil bych když už o videjka s dukazem že ten wallhack mam děkuji
-
foxor - Kolemjdoucí
Čaves,
zde jsou časy dema co jsem točil já: demo
02:12 - od téhle doby co jsi mu napsal, že si čekuješ pozičky, tak potom co tam nikdo nechodil sis je nečekoval i když tam mohl vždy někdo být.
05:58 - tady je ten začátek co sis přestal čekovat ty pozičky ale hlavně, že jsi mu psal, že si je čekuješ a pak je nečekuješ idk..
06:58 - zvláštní, že nešel vidět ale možno jsem jen Slepák Obecný.
08:57 - střelil si vedle něho a dal hlavu? A vůbec, že tak přímo do smoku míříš.. co když ti mohl přijít podél zdi např? Zde si už dostal ten ban, protože prostě co ti k tomu mám víc říct.. přišlo mi to dost dost divné.
Zde jsou ještě 2 časy z dema celé mapy: demo
34:56
37:16 - zde mi malinko přijde jakoby jsi věděl, že tam jsem.
Ten, kdo se na to bude dívat, tak si možná dej tu půl hodinku na promrknutí toho dema z celé mapy.
No abych se k tomu ještě vyjádřil takto. Přišlo mi na tebe cca 4 reporty.. nebudu zmiňovat hráče i když si je už možno moc nepamatuji. To jak jsi hrál, tak někdy bych neřekl, že máš WH nebo něco ale když se tak do toho zaboříš, tak to i docela vypadá, že i když si se to snažil někdy schovat, tak víš kde se enemy nachází. Každopádně jak jsi napsal -> Mam na mem 3 učtě na kterem jsem dostal ban 60 hodin z toho na mem hlavním učtu mam LVL 10 na faceitu a cca 5k hodin. Měl bych na tebe pár otázek.
1. proč 3 acc?
2. proč jsi na něm dostal ban?
3. když máš na hlavním acc LVL 10 FCT a 5K hodin.. proč jsi to rovnou neposlal do té žádosti?
Z těch 3 otázek mně nejvíc zajímají ty tvoje acc a hlavně ten main LVL 10 FCT 5k hodin. Jestli to budeš posílat, tak tě prosím.. nehledej acc někoho jiného ale dej mi rovnou ty tvoje
To asi bude už všechno a uvidíme co bude dál.
zde jsou časy dema co jsem točil já: demo
02:12 - od téhle doby co jsi mu napsal, že si čekuješ pozičky, tak potom co tam nikdo nechodil sis je nečekoval i když tam mohl vždy někdo být.
05:58 - tady je ten začátek co sis přestal čekovat ty pozičky ale hlavně, že jsi mu psal, že si je čekuješ a pak je nečekuješ idk..
06:58 - zvláštní, že nešel vidět ale možno jsem jen Slepák Obecný.
08:57 - střelil si vedle něho a dal hlavu? A vůbec, že tak přímo do smoku míříš.. co když ti mohl přijít podél zdi např? Zde si už dostal ten ban, protože prostě co ti k tomu mám víc říct.. přišlo mi to dost dost divné.
Zde jsou ještě 2 časy z dema celé mapy: demo
34:56
37:16 - zde mi malinko přijde jakoby jsi věděl, že tam jsem.
Ten, kdo se na to bude dívat, tak si možná dej tu půl hodinku na promrknutí toho dema z celé mapy.
No abych se k tomu ještě vyjádřil takto. Přišlo mi na tebe cca 4 reporty.. nebudu zmiňovat hráče i když si je už možno moc nepamatuji. To jak jsi hrál, tak někdy bych neřekl, že máš WH nebo něco ale když se tak do toho zaboříš, tak to i docela vypadá, že i když si se to snažil někdy schovat, tak víš kde se enemy nachází. Každopádně jak jsi napsal -> Mam na mem 3 učtě na kterem jsem dostal ban 60 hodin z toho na mem hlavním učtu mam LVL 10 na faceitu a cca 5k hodin. Měl bych na tebe pár otázek.
1. proč 3 acc?
2. proč jsi na něm dostal ban?
3. když máš na hlavním acc LVL 10 FCT a 5K hodin.. proč jsi to rovnou neposlal do té žádosti?
Z těch 3 otázek mně nejvíc zajímají ty tvoje acc a hlavně ten main LVL 10 FCT 5k hodin. Jestli to budeš posílat, tak tě prosím.. nehledej acc někoho jiného ale dej mi rovnou ty tvoje

To asi bude už všechno a uvidíme co bude dál.
-
FROZENNko - Zkušený
Demo mi nejde stahnout takže nemužu říct že cheatuju což necheatuju :/ a to že dam lucky shot neznamena insta perma snad ?
-
foxor - Kolemjdoucí
prosím i ostatni lide se vyjadřete fakt prosím vím že to je neopravněný ban
-
foxor - Kolemjdoucí
Pokud vám nepůjde demo z letecké pošty, tak jsem to hodil ještě sem
-
FROZENNko - Zkušený
Nevím z jakeho duvodu ale demo mi nejde spustit
-
foxor - Kolemjdoucí
Takže si ti nemužu vyjadřit ale mužu ti nabidnout že mi na tyden mužeš dat unban a když uvidíš hodně podezřele play což nemužu vidět že mě spectuješ a dyštak mužeš kouknout na demo když mi daš znovu permu tak si koupím unban 

-
foxor - Kolemjdoucí
foxor píše:Takže si ti nemužu vyjadřit ale mužu ti nabidnout že mi na tyden mužeš dat unban a když uvidíš hodně podezřele play což nemužu vidět že mě spectuješ a dyštak mužeš kouknout na demo když mi daš znovu permu tak si koupím unban
Bude to takhle, demo bude hozeno a následně prozkoumáno naší CheatHunter sekcí.. pokud to bude déle trvat dostaneš dočasný UB a pokud naše Chh sekce řekne, že na demu jsou cheaty - ban se ti obnoví.
Vyhni se zbytečnému spamu, někdo z Chh ti sem hodí případně dočasný ub a pak verdikt.

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
Po domluvě s chh jsem ti nahodil Dočasný ub.
Pokud se prokáže, že jsi cheatoval, tak se ti ban opět obnoví.
Přeji hezký zbytek dne.
Pokud se prokáže, že jsi cheatoval, tak se ti ban opět obnoví.
Přeji hezký zbytek dne.

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
Re: [V řešení] Gamesites.cz Mirage_Dust2 EXXTRA !knife
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
-
KondomfromCTF - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1