• Stránka 1 z 1
Gamesites Discord
Ahoj,
dneska jsem se dozvěděl že Gamesites má vlastní discord, ale bohužel je mrtvý a "odfláklý", což je dle mého chyba, protože preferuji DC a myslím si, že i ostatní budou rádi že by se to předělalo. Proto bych navrhoval předělávku discordu, protože to je škoda takto ho nechat "umřít". Osobně bych byl rád, kdyby se toho někdo ujmul (Klidně i já, ale radši to nechám na nějakém velkém profíkovi
) - (Přidat voice roomky, přidat sekce (jb, aim, jump, ttt, atd..), role, atd..)
- Samozřejmě je to jen návrh, takže mě nemusíte ukamenovat

dneska jsem se dozvěděl že Gamesites má vlastní discord, ale bohužel je mrtvý a "odfláklý", což je dle mého chyba, protože preferuji DC a myslím si, že i ostatní budou rádi že by se to předělalo. Proto bych navrhoval předělávku discordu, protože to je škoda takto ho nechat "umřít". Osobně bych byl rád, kdyby se toho někdo ujmul (Klidně i já, ale radši to nechám na nějakém velkém profíkovi

- Samozřejmě je to jen návrh, takže mě nemusíte ukamenovat

DISCORD • Basten#3365
TEAMSPEAK 3 • Basten
TEAMSPEAK 3 • Basten
-
Bast1kk - Zkušený
Gamesites Discord
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gamesites Discord
Bast1kk píše:Ahoj,
dneska jsem se dozvěděl že Gamesites má vlastní discord, ale bohužel je mrtvý a "odfláklý", což je dle mého chyba, protože preferuji DC a myslím si, že i ostatní budou rádi že by se to předělalo. Proto bych navrhoval předělávku discordu, protože to je škoda takto ho nechat "umřít". Osobně bych byl rád, kdyby se toho někdo ujmul (Klidně i já, ale radši to nechám na nějakém velkém profíkovi) - (Přidat voice roomky, přidat sekce (jb, aim, jump, ttt, atd..), role, atd..)
- Samozřejmě je to jen návrh, takže mě nemusíte ukamenovat![]()
+1
Ale vytvořit a nastavit discord server na takhle velký herní portál není záležitost na 1. hodinu

-
Lacht4n3k - Amatér
• Stránka 1 z 1