• Stránka 1 z 1
[vyriešené] gamesites (HNS)
Dobrý den, mám takovou potíž a byl bych rád za každou radu 
Normálně hraju klasik HNS od gamesites a po kolme/až dvou mě to kickne za " https://ctrlv.cz/MH53 " děje se to pouze a jen na tento server nechápem to tak kdykoli kdo stím má/měl zkušenosti byl bych rád zapomoc
verze Steam

Normálně hraju klasik HNS od gamesites a po kolme/až dvou mě to kickne za " https://ctrlv.cz/MH53 " děje se to pouze a jen na tento server nechápem to tak kdykoli kdo stím má/měl zkušenosti byl bych rád zapomoc
verze Steam
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
[vyriešené] gamesites (HNS)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: gamesites (HNS)
Zřejmě máš vyšší hodnotu fps než server povoluje. Já jednou na knifech jsem si dal 300 fps a taky mě to kickovalo. Tak jsem restartoval CS a nechal jsem povolenou hranici 131 fps, -> problém byl pryč.
-
Ghast - Sponzor
Právě že ja mam všude 100.5 fps a ked dám (fps_max 99 a fps_override 1) abych jako nemel tech 0.5 + tak mě to hodí 20 fps a to nejde hrát.
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
jejdik píše:Právě že ja mam všude 100.5 fps a ked dám (fps_max 99 a fps_override 1) abych jako nemel tech 0.5 + tak mě to hodí 20 fps a to nejde hrát.
Hod si do konzole tohle :
-cl_updaterate 102
-cl_cmdrate 90
Pokud to pomůže, a nezáleží na override to je jen proto aby jsi mohl jít nad 100 fps.
A na knifech nevím no, občas tam zapnu pár stovek / tísic fps ale skoro vůbec mě to nekickovalo

-
Taygete - Mistr Yoda
Pokud to pomůže, a nezáleží na override to je jen proto aby jsi mohl jít nad 100 fps.
A na knifech nevím no, občas tam zapnu pár stovek / tísic fps ale skoro vůbec mě to nekickovalo
OK díky zkusím snad víš co říkáš
A k tomu knifu proto si dáš aspoň killy jako minule s 700fps cca
Diky jejda

OK díky zkusím snad víš co říkáš

A k tomu knifu proto si dáš aspoň killy jako minule s 700fps cca

Diky jejda
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
Hns je jediny server, ktery te vykopne za obchazeni fps locku. Knife servery nekdy v budoucnu doufejme budou delat totez.
Je uplne jedno, kolik mas nastaveno, jde o to, ze se serveru nepodarilo ti vnutit jeho nastaveni. Tzn. resenim je cl_filterstuffcmd 0.
Je uplne jedno, kolik mas nastaveno, jde o to, ze se serveru nepodarilo ti vnutit jeho nastaveni. Tzn. resenim je cl_filterstuffcmd 0.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Tenhle příkaz jsem taky objevil jo na chvíli to pomůže ale pak mi to zase lockne na 100.5 fps opět, ale už to nebudu asi moc řešit dnes jsem tam byl celou mapu a nic a pak nové kolo na nové mape a hned kick.
PS "zaleží asi na mapě a počtu hráču jestli je full nebo ne"
PS "zaleží asi na mapě a počtu hráču jestli je full nebo ne"
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
• Stránka 1 z 1