I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Gamesites Player / Jail braik #1

Příspěvekod fitzuliny » 26 dub 2016, 19:44

Hráli jsme mapu snow a já byl u CT , simon dal příkaz běžte v čupě do boxu ... Ale přičemž dal zákazy skákat,boxovat,čupět atd .. Naneštěstí pro mě jsem to nepostřehl a zabil jsem tím pádem 3 hráče ... Element / Admin / a nějakou zebřičku .. I hned jak jsem si to uvědomil jsem se nejmín 4x omluvil Elementovi za FK ;) ;) a došlo by i na tebe s omluvou , kdybych si tě našel v konzoli .. v tu chvíli jsem nevěděl komu jsem dal FK .. more bylo to neumyslné .. stačilo mě chytnout do grabu a zeptat se mě za , co jsem zabíjel a né psát mi do chatu za . co jsem ti dal FK , když jsem to sám v tu chvíli nevěděl .

- ban oprávněný , jen tě o něco poprosím pro příště nebud tak ukvapený a vyslechni si , co má člověk na srdci .. omluvil , bych se každému zvlášt a předešel , bych zbytečnému banu .. Díky za přečtení a přeju příjemný zbytek večera ..
fitzuliny
Amatér
Amatér

Gamesites Player / Jail braik #1

od Rumcajz » 26 dub 2016, 19:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Gamesites Player / Jail braik #1

Příspěvekod PEto » 27 dub 2016, 16:54

to vsetko je pekne. ono nemozes nejako riesit, ci je hrac admin abo nie. dal si fks pytali sme sa ta preco, ty si to ignoroval.

ono je lepsie, ked si si neni uplne isty radsej nezabijat a nenahravat zbytocne fragy ...

a nechapem preco sa stazujes na opravneny ban ...
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: Gamesites Player / Jail braik #1

Příspěvekod fitzuliny » 28 dub 2016, 13:22

Stěžuju si proto , že dává zbytečně unáhlený bany . Nikoho jsem neignoroval jen jsem sám nevěděl , co se děje . Jak už jsem říkal všem , bych se patřičně omluvil , kdybych měl prostor se alespon obhájit . Ono , když ti dotoho kecá 5 lidí v mikrofonu a do toho ti borcí spamujou FK , FK , FK v chatu tak ani nemáš možnost se nějak obhájit a objasnit proč jsem je zabil ... Jde mi o to , aby příště nebyl ukvapenej a vyslechl si i druhou stranu , co má na srdci to je vše . Můžeš lock . Děkuji a přeju příjemný zbytek dne .
fitzuliny
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy