• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Gamesites Player / JB1 / Nadržovanie
1. Nick hráče: Gamesites Player
2. SteamID hráče: VALVE_0:0:1239356296 Screen SID
3. Datum a čas: 17.8.2016 medzi 10 a 11 hodinou rannou
4. Popis situace: Hráč ako Simon nás poslal do klietky. Dal reakciu, pri ktorej bol posledný hráč Voobysek. Simon to jasne videl, no aj tak sa rozhodol to ignorovať a dal ďalšiu reakciu, pri ktorej som dostal kill. Keď som sa následne pýtal prečo mňa zabil a Voobyska nie, nereagoval.
5. Důkaz: Demo čas: 17:05
2. SteamID hráče: VALVE_0:0:1239356296 Screen SID
3. Datum a čas: 17.8.2016 medzi 10 a 11 hodinou rannou
4. Popis situace: Hráč ako Simon nás poslal do klietky. Dal reakciu, pri ktorej bol posledný hráč Voobysek. Simon to jasne videl, no aj tak sa rozhodol to ignorovať a dal ďalšiu reakciu, pri ktorej som dostal kill. Keď som sa následne pýtal prečo mňa zabil a Voobyska nie, nereagoval.
5. Důkaz: Demo čas: 17:05

-
MessWithTheBest - Zkušený
[Vyriešené]Gamesites Player / JB1 / Nadržovanie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gamesites Player / JB1 / Nadržovanie
Je ťažké posúdiť či simon videl alebo nevidel kto skočil posledný. Z pohľadu hráča (teba) to vždy vyzerá inak ako z pohľadu simona.
V tejto situácii simon konal správne - nevedel určiť kto skočil posledný tak dal novu reakciu v ktorej to už posúdiť vedel.
v každom prípade ďakujeme za nahlásenie.
V tejto situácii simon konal správne - nevedel určiť kto skočil posledný tak dal novu reakciu v ktorej to už posúdiť vedel.
v každom prípade ďakujeme za nahlásenie.

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál
• Stránka 1 z 1