• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Gamesites. ....
neviem kam to mám písať a absolutne ma to ani nezaujima.. chcem sa vyjadriť k tomu vášmu minecraftu a teamspeaku .... takže admin Martin nejaký zo survivalu ........ rád banuješ ? najprv sa kickuje a potom sa banuje + bol na serveri admin ktory ma ani neupozornil ani ma nekickol ani nebanoval... a ty si bol na serveri tiež s vanishom ..mal si upozorniť a nie dávať ban PO TOM čo to niekto screenne a dá na forum a ty mi dáš hned ban ? za jedno jedine slovo a to je "kokot" ked sa niekto spýta hráča či je kokot ked sa portne na resku a začne ničiť niečo čo v reske bohužiaľ nieje a začne robiť bordel a potom odpisuje jak debil a jedine čo sa ho spýta banovaný že či je kokot tak mu dáš ban ? a upozorniť? nič ? kick ? nič ? ešte že hráči čo hrajú na survivale majú tak rozumovo 12 rokov lebo admin team je úplne dementný každý sa každému pchá do riti za vyššími právami a ikonkami ... božeee IKONKY ? váš celoživotný úspech sú ikonky na TS.. ste králi ! a teamspeak ? slávny raper PEKLO ? alebo Dosty a iní noliferi ... Jak môžu niekomu povedať že je nolifer ked 20 krát za deň napíšu že je Gather do verejneho chatu a o menení avatarov ani nevravím .. (mimochodom nikoho ten trapny gather nezaujima, píšte si to na steame a nie všetkym keď sú na TS aj ľudia ktorý nehrajú na GS len tam volajú alebo píšu alebo hraju celkom niečo ine a CSKO ich N E T R Á P I ... a vôbec ich netrápi nejaky hlúpy gather a milion krát im "cinká" TS pretože nejaky čurák zas napísal že bude gather alebo schôdza DJ .... píšte si to na fórum aspon by ste si sledovali aktivitu .. si púšťate doma pesničky ktoré počuje aj pár ľudí z ts a tvárite sa jak najväčší frajeri ..jak môže niekto taký povedať mne že som nolifer? pozrite sa na seba všetci čo toto vravíte niekomu inému a niekto kto má CS admin nemá žiadne ine práva na ts a niekto druhý ma tiež len CS admin ale má prístup všade kde sa dá a všetky možne práva ? hlavne že máte milion ikoniek všetci a navzajom sa podliezate každý každému....... Máte tu napiču systém, milion bugov adminov a ľudí s právami z ktorých väčšina * nepíšem, že všetci * to všetko len zneužíva a povyšuje sa nad všetkých hráčov na ktoromkolvek serveri pretože všade to je rovnaké a aj na TS.... admin by mal isť prikladom a nie toto čo robí veľká väčšina na celom GS ....máte tie práva na to aby ste udržiavali poriadok a nie robili zo seba frajerov a predbiehali sa kto bude mať viac ikoniek/vyššie práva ... toľko z mojej strany a nezabudnite ma zabanovať aj na webe za to, že som napísala "kokot" a "napiču systém" pretože tak sa to robí , nie ? ..
Čus

Čus
-
eMFire - Kolemjdoucí
Gamesites. ....
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gamesites. ....
Tak k mc sa ti vyjadrím. Vtedy som na serveri s vanishom nebol, viem ako sa banuje a viem ako hrá depok, ktorý tam vtedy bol, o tom som už s ním debatoval. Ale kedže sa to dostalo až na PP, nebudem riešiť ako to bolo, bola tam nadávka? Bola. Neprídem na server a nedám mu kick, co by nemalo absolútne zmysel. A aj tak, nieje žiadne neviniatko, podľa neho som "kid" a vysvetloval mi, svojsky ako sa má používať vanish. Pchanie sa do riti? Keby si ma poznala, vedela by som aký som, nikdy som sa nikomu do riti nepchal a ni nebudem, keď sa mi niečo nepáči tak mu to napíšem, bez rozdielu toho, či to je hráč alebo Kovi, on ti to môže dosvedčiť. Odomňa všetko, ďalej ako o mc som ani nečítal, škoda času.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
Pchanie sa do riti som nenarážala ani na teba, keby si čítal dalej vedel by si . ide hlavne o TS nebudem menovať jednotlivcov je to väčšina a tak isto admini na serveroch .... písala som väčšina a nie že všetci .. čo sa týka teba išlo len o to banovanie + celkovo system na MC
-
eMFire - Kolemjdoucí
Systém na mc je zlý, v tom sa zhodneme. Ako banujem? Bohužial nedávam hráčom x šancí, aby si ešte ponadávali. Príde to do PP, je tam nadávka ktora mu len tak neušla -> ban. A nebudem to ani ďalej niako riešiť. Keby sa to niekomu nepáčilo z vedenia, ozvú sa.
Ak ešte niečo budeš chcieť -> PM, netreba spamovať topic
Ak ešte niečo budeš chcieť -> PM, netreba spamovať topic
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
Škoda času je mít tady práva....za další, všechno co souvisí s pravdou, vlastním názorem se zde banuje od té doby, co práva dostali """"velice inteligentní lidé""" (tolik uvozovek - ironie v ironii...). Otázka, proč tady hraju? Odpověď, nehraju. Otázka, není zbytečné psát tohle? Nikdy není dost pravdivých komentářů k tomuto "systému" na GS.
Banovat za jednu nadávku, která je na jednom screenu? Blbost. Namístě je kick, ban dá jen zaostalý člověk (za jednu nadávku).
Když někdo chce napsat unban žádost/stížnost, pěkně si to rozmyslí...kdo zná, jak to tady chodí, ví, že nemá šanci
Vše, s čím souhlasím, je v prvním příspěvku.
K ostatním věcem na GS se nevyjadřuju...mohl bych napsat knihu trapného chování a dalších věcí, co se tady děly, dějí a dít budou...
Nic trapného/zbytečného zde napsáno není (jen pravda a za pravdu se každý bije)
a spam už vůbec ne....od toho je forum, pokud je tohle spam, tak vaše admin forum je skládka....
Dovi...
Banovat za jednu nadávku, která je na jednom screenu? Blbost. Namístě je kick, ban dá jen zaostalý člověk (za jednu nadávku).
Když někdo chce napsat unban žádost/stížnost, pěkně si to rozmyslí...kdo zná, jak to tady chodí, ví, že nemá šanci

Vše, s čím souhlasím, je v prvním příspěvku.
K ostatním věcem na GS se nevyjadřuju...mohl bych napsat knihu trapného chování a dalších věcí, co se tady děly, dějí a dít budou...
Nic trapného/zbytečného zde napsáno není (jen pravda a za pravdu se každý bije)

Dovi...
-
Neymes - Amatér
Zdravím, děkuji že mě nazýváš slavným raperem, cením si toho dost od člověka který mě neznal .
Tak více , k hudbě jsem se dostal asi 2-3 roky do zadu kdy mě to strašně začalo bavit, tak jsem se pokoušel vymyšlet nové texty atd. Abys veděla že sem ten slavnej tedy, a no lifeři? juva, 234 hodin online since teamspeak 3 .
Nejsem no lifer jen nemám kámoše žádné, nemá cenu abych se ti k tomuto vyjadřovat, nemá to ani hlavu ani patu .
A PAMATUJ ŽE HOLKA JAKO TY KTERÁ SEDÍ NA PIPINĚ 25 HODIN DENNĚ NEMŮŽE ŘIKAT NĚKOMU ŽE JE POHLAVNÍ MUŽSKÝ ORGÁN KDYŽ SI SAMA NO LIFERKA, DĚKUJI ZA POCHOPENÍ .
PS: Pokud myslíš to co se stalo tak jsme to snad řešili ne? jak si říkala jak máme trapné posty atd.
A dosty narazil hned na minecraft, a ty si tam začala řvát že máš svůj názor a dosty ti řekl že má taky svůj názor,
Proč si to tedy neřešila s náma v roomce tehdy když si snami mluvila? a byla si taková 'Flegmatička' že ti to je jedno a kdybys chtěl tak to řekneš narovinu a že si upřimná, tato stižnost není vhodná bych sám za sebe řekl .
Hezký večír peklis .
Tak více , k hudbě jsem se dostal asi 2-3 roky do zadu kdy mě to strašně začalo bavit, tak jsem se pokoušel vymyšlet nové texty atd. Abys veděla že sem ten slavnej tedy, a no lifeři? juva, 234 hodin online since teamspeak 3 .
Nejsem no lifer jen nemám kámoše žádné, nemá cenu abych se ti k tomuto vyjadřovat, nemá to ani hlavu ani patu .
A PAMATUJ ŽE HOLKA JAKO TY KTERÁ SEDÍ NA PIPINĚ 25 HODIN DENNĚ NEMŮŽE ŘIKAT NĚKOMU ŽE JE POHLAVNÍ MUŽSKÝ ORGÁN KDYŽ SI SAMA NO LIFERKA, DĚKUJI ZA POCHOPENÍ .
PS: Pokud myslíš to co se stalo tak jsme to snad řešili ne? jak si říkala jak máme trapné posty atd.
A dosty narazil hned na minecraft, a ty si tam začala řvát že máš svůj názor a dosty ti řekl že má taky svůj názor,
Proč si to tedy neřešila s náma v roomce tehdy když si snami mluvila? a byla si taková 'Flegmatička' že ti to je jedno a kdybys chtěl tak to řekneš narovinu a že si upřimná, tato stižnost není vhodná bych sám za sebe řekl .
Hezký večír peklis .
THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
K tomu ti poviem tolko... nie nenarážala som na to čo bolo vtedy v room.. vtedy som ti povedala presne čo som chcela 
E by Pekloo: Uděláš nejlépe když vypneš tento web, a zapneš si nějakou online hru která ti pomůže od stresu, například MC, a nebo CS

E by Pekloo: Uděláš nejlépe když vypneš tento web, a zapneš si nějakou online hru která ti pomůže od stresu, například MC, a nebo CS

-
eMFire - Kolemjdoucí
A to že som tu neznamená že som pri PC tak sa ukludni.. mám dosť prace aj doma a mám aj dosť školy.. sem som chodila len volať sem tam hrať 

Naposledy upravil eMFire dne 16 úno 2015, 23:14, celkově upraveno 1
-
eMFire - Kolemjdoucí
,, ... božeee IKONKY ? váš celoživotný úspech sú ikonky na TS.. ste králi ! a teamspeak ? slávny raper PEKLO ? alebo Dosty a iní noliferi ... ''
- To si snad ze mně děláš srandu ?!
Počas moje ho sloužení na Gamesites sem o tobě nevěděl a ani na druhou stranu ty o mně. Tuším, že to mu není ani týden, jak jste řešili s Peklem něco ohledně TS, (nějaké řešení, nebo co), tak si vlezla do kontaktu i semnou a to sem pouze řekl.. jednu, dvě věty nic víc.. a ty mě napíšeš, že sem Nolifer? Nechápu, jak tohle můžeš napsat, když mě ani trošičku neznáš, takže příště až něco budeš chtít psát, tak si rozmysli co píšeš. Takže tvůj ,, žert '' byl na úrovni 0
Sodaa.
A vlastně ani nevím, jak si tady tomuhle tématu nazýváš

- To si snad ze mně děláš srandu ?!

Sodaa.
A vlastně ani nevím, jak si tady tomuhle tématu nazýváš

Hl.DJ
CS ADMIN JUMP
CS:GO ADMIN
Hoď mě vlkům a vrátím se jako vůdce smečky!
CS ADMIN JUMP
-
D0Styy - Amatér
Dosty klidek ty si bol len ako priklad čo sa týka prav.. nič viac som o tebe nepisala
-
eMFire - Kolemjdoucí
Naučte sa čítať presne to čo je napísane v riadkoch . Potom sa môžeme baviť
tu končím .

-
eMFire - Kolemjdoucí
eMFire píše:Dosty klidek ty si bol len ako priklad čo sa týka prav.. nič viac som o tebe nepisala
Klidek? ty náš tady nazýváš kok*** pak no liferama, a teraz klidek? a ty myslíš že co že mi jsme pořád na TS ?:D
HA HA HA , nejsi jediná která mi svoje realné povinnosti

THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
Mě si do žádného příkladu brát nemusíš. A co se týká práv ? Co tím myslíš.. Nikdy sem práv nezneužil.. jako je třeba, že bych někoho jen tak kicknul z room, nebo-li ho přehazoval jen tak.
Hl.DJ
CS ADMIN JUMP
CS ADMIN JUMP
-
D0Styy - Amatér
Peklo skopiruj mi vetu kde som pisala že ste "VY kokoti" prosim 

-
eMFire - Kolemjdoucí
Všechny nás zajímá tvůj dojemný příběh, jak jsi se dostal k hudbě
Jsi nolifer, docela jednoduchý způsob jak to zjistit, klikneš na osobu na ts a podíváš se na online since....že by? bingo 
Tohle je jen nastínění situace na GS, nic jiného
není to stížnost, není to napsáno v popisku a ani v textu.....pokud jsi vůbec četl celý nebo vůbec pochopil (pochybuji)
ale ty máš přece jen školu, kterou nikdo jiný nemá, že? 
Dosty, ty o tomto uživateli nevíš nic....zatímco my víme o tobě dost...za ty roky, co zde hraji, jsem měl tu čest se stebou párkrát bavit. No jo, v té době, jsi si tak nevyskakoval, když jsem měl práva....ale teď, když člověk práva nemá, tak děláte největší frajery
Soda....mňam

Tohle je jen nastínění situace na GS, nic jiného

Dosty, ty o tomto uživateli nevíš nic....zatímco my víme o tobě dost...za ty roky, co zde hraji, jsem měl tu čest se stebou párkrát bavit. No jo, v té době, jsi si tak nevyskakoval, když jsem měl práva....ale teď, když člověk práva nemá, tak děláte největší frajery

-
Neymes - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2