Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Gangplank

Příspěvekod xSlayee » 26 pro 2016, 09:09

Gangplank
Obrázek
zhouba moří


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Mid
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Zkouška ohněm (Passivka)
Obrázek

Každých pár sekund dokáže Gangplank svým kontaktním útokem svého protivníka zapálit.

Vyjednávání (Q)
Obrázek
Dosah: 625

Vystřelí na cíl a získá zlaťáky za zabití nepřátelských jednotek.
Vystřelí projektil, který způsobí 20/45/70/95/120 (+100% útočného poškození) bodů fyzického poškození (může způsobit kritický zásah a aplikuje zásahové efekty).Pokud schopnost Vyjednávání zabije svůj cíl, Gangplank získá rabováním 2/3/4/5/6 bonusových zlaťáků a 4/5/6/7/8 stříbrných hadů. (Za stříbrné hady můžeš v obchodě získat vylepšení Kanonové salvy).

Zbavit se kurdějí (W)
Obrázek
Dosah: 400

Sní citrusové plody, čímž se zbaví všech omezujících efektů a obnoví si část zdraví.
Gangplank sní velké množství citrusových plodů, čímž se zbaví všech omezujících efektů a vyléčí si 50/75/100/125/150 (+90% síly schopností) bodů zdraví + 15 % chybějícího zdraví.

Soudek s prachem (E)
Obrázek
Dosah: 1000

Gangplank vystřelí do vzduchu, čímž okolním spojeneckým šampionům zvýší útočné poškození a rychlost pohybu.

Gangplank umístí na cílovou pozici soudek s prachem. Když na něj zaútočí, dojde k explozi, která způsobí nepřátelům v zasažené oblasti poškození a zpomalí je.
Umístí na pozici soudek s prachem, na který může Gangplank nebo jeho nepřátelé během 60 sek. zaútočit.Pokud Gangplank soudek zničí, dojde k výbuchu, který nepřátelům způsobí fyzické poškození ve výši síly daného útoku (ignoruje 40 % brnění) a na 2 sek. je zpomalí o 40/50/60/70/80 %. Šampionům je explozí způsobeno 60/90/120/150/180 bodů bonusového fyzického poškození.Při výbuchu vyletí do povětří i ostatní soudky, jejichž oblast exploze zasahuje do místa, kde k výbuchu došlo (poškození se nesčítá).Zdraví soudků se snižuje každých 0 sek. (rychlost ubývání zdraví se zvyšuje na úrovních 7 a 13).Výbuch soudku aplikuje rabovací efekt schopnosti Vyjednávání.

Kanonová sláva (R)
Obrázek
Dosah: 30000


Gangplank vyšle signál své lodi, aby zasypala danou oblast 0 salvami dělových koulí, kanonáda trvá 8 sek. Každá salva způsobí 35/60/85 (+10% síly schopností) bodů magického poškození a na 0.5 sek. zpomalí nepřátele o 30 %.Sbírej Vyjednáváním stříbrné hady a vyměň je v obchodě za vylepšení.

MYTOLOGIE

„Já podřezával krky a potápěl noxijský galéry, když ty sis ještě čural do plenek, panáčku. Radím ti dobře, jdi mi z cesty.“
Nevyzpytatelný a krvelačný král pirátů Gangplank, jenž nedobrovolně přišel o svůj trůn, nahání hrůzu všem široko daleko. Kamkoliv vkročí, jde mu v patách smrt a zkáza, a předchází jej tak děsivá pověst, že jakmile se nad obzorem vynoří černé plachty jeho lodě, i té nejodvážnější posádce se ihned zmocní panika.
Gangplank zbohatl přepadáváním obchodních tras Dvanácti moří, tím si ovšem vytvořil také mnoho mocných nepřátel. Když vyraboval ionský chrám Zubatého nože, seslal na svou hlavu hněv mocného Stínového řádu a povídá se, že sám noxijský Velký generál přísahal Gangplankovi lámání v kole poté, co drzý pirát unesl Leviatana – válečnou loď samotného Swaina a chloubu noxijské flotily.
Ačkoliv měl Gangplank nepřátele, kam se jen podíval, nikdo jej dosud nedokázal předvést před tvář spravedlnosti, i když se o to snažilo již mnoho různých zabijáků, lovců odměn či dokonce celých armád. Neustále se zvyšující odměny vypisované na jeho hlavu byly pro jeho temné srdce potěšením, a kdykoliv jeho škuner obtěžkaný kořistí zakotvil v Bilgewateru, s radostí tyto plakáty osobně přibíjel na tabuli s vyhláškami, aby je všichni viděli.

Jo ho ho, hoďte ho přes palubu. Nebo ho aspoň střelte do zad a seberte mu všechno, co má.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Gangplank
Spooky Gangplank (520 RP)
Minuteman Gangplank (520 RP)
Sailor Gangplank (750 RP)
Toy Soldier Gangplank (Unavailable)
Special Forces Gangplank (975 RP)
Sulltan Gangplank (975 RP)
Capitan Gangplank (975 RP)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Gangplank

od Rumcajz » 26 pro 2016, 09:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků