• Stránka 1 z 1
Ganja / KOFOLA
Moje Unique ID : 3eAATeJB5nsSF6OpM+FHelzaCYg=
Vypis po napojeni : <16:48:44> You are banned permanently. Reason: "provokater"
Popis situace : přišel jsem na ts3 a šel hned do DJ Room #2, pak zahlednu že se kofola s nekym o nečem bavi, tak sem se pridal a trosku psal s nima, psali sme tak asi cca 10 min když pak nato mě 2 x kicknul i když nevim zaco, bavili sme se jen o "trave"
Pak sem prijel spatky a zacal odpocitavat od 5 do 0 at vypadnu protože poletim, prej me nechce v jeho dj roomke, tak sem šel jinam do roomky a už mi dal pokoj, odpojil sem se a šel spat, chtel sem se napojit dneska a nejde protože mam perma ban.
Vypis po napojeni : <16:48:44> You are banned permanently. Reason: "provokater"
Popis situace : přišel jsem na ts3 a šel hned do DJ Room #2, pak zahlednu že se kofola s nekym o nečem bavi, tak sem se pridal a trosku psal s nima, psali sme tak asi cca 10 min když pak nato mě 2 x kicknul i když nevim zaco, bavili sme se jen o "trave"
Pak sem prijel spatky a zacal odpocitavat od 5 do 0 at vypadnu protože poletim, prej me nechce v jeho dj roomke, tak sem šel jinam do roomky a už mi dal pokoj, odpojil sem se a šel spat, chtel sem se napojit dneska a nejde protože mam perma ban.
Narodil som sa, aby som robil aj chyby.
Nie len preto, aby som predstieral
dokonalosť.
dokonalosť.
-
Short - Pokročilý
Ganja / KOFOLA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ganja / KOFOLA
Ahojky, nemáš tám ještě něco z knihy tvých pohádek, celkem mě zajímají.
Bavili jsme se v roomce s chlapama někdy po půlnoci zhruba, a vše byl ov pohodě, dokud jsi nedolezl ty.
O tom, že jsi byl ve stavu, ve kterém bvy se ti parádně utíkalo z vězení, protože by jsi bez problému protekl mřížema se zminovt nebudu....
Přišel jsi a začal jsi psát hovadiny o hulení trávě, také o tom, jak sis dal za večer 6 brk, podle toho stavu v jakém jsi byl, bych řekl, že možná 6 nějakých kopřiv nebo něčeho podobného... Choval jsi se jako debil a proto jsem tě 2x moovnul pryč z roomky.
Po té jsme ti dal i kick ze serveru a tejně si se znova vrátil a mlel jsi hovadiny, tak jsem ti dal ban, ale určitě jsem ti ho dal jen na pár hodin...
Jinak na tvoje UID není ban
Bavili jsme se v roomce s chlapama někdy po půlnoci zhruba, a vše byl ov pohodě, dokud jsi nedolezl ty.
O tom, že jsi byl ve stavu, ve kterém bvy se ti parádně utíkalo z vězení, protože by jsi bez problému protekl mřížema se zminovt nebudu....
Přišel jsi a začal jsi psát hovadiny o hulení trávě, také o tom, jak sis dal za večer 6 brk, podle toho stavu v jakém jsi byl, bych řekl, že možná 6 nějakých kopřiv nebo něčeho podobného... Choval jsi se jako debil a proto jsem tě 2x moovnul pryč z roomky.
Po té jsme ti dal i kick ze serveru a tejně si se znova vrátil a mlel jsi hovadiny, tak jsem ti dal ban, ale určitě jsem ti ho dal jen na pár hodin...
Jinak na tvoje UID není ban

-
KOFOLA - Spamer
Pokud si pamatuju nemuvol si me jen si mi dal 2x kick a pak jak sem se vratil tak uz si nic nedelal, byl sem v dj room 3 pod vama, pak sem šel do sve VIP roomky neco tam ponastavoval a šel spat, takže tim padem ban byl neopravnen, proto zadam o unban.
dokonalosť.
dokonalosť.
-
Short - Pokročilý
Byl jsi ve stavu, ve kterém věřím, že sis ráno nepamatoval nic. Vždyť, kdyby jsi šel po ulici, protekl by jsi kanálem a zůstal tam na věky...
Ban jsi dostal...
Ale ban který je aktivní není ode mě.
Na tvou UID ban není, je ban jen na tvou IP a opakuji ti, je od noblemara. A nejspíš se jedná o sdílenou IP.
Ban jsi dostal...
Ale ban který je aktivní není ode mě.
Na tvou UID ban není, je ban jen na tvou IP a opakuji ti, je od noblemara. A nejspíš se jedná o sdílenou IP.

-
KOFOLA - Spamer
Omg, ale ja se tady nebavim o tam v jakem sem byl stavu, co si namyšliš tím že tady vypisuješ neco o kanalech a tak ? me to nezajima, když dostal nekdo jinej ban na IP stejnou jako mam ja tak by se to melo vyřešit ne... ? -_-
dokonalosť.
dokonalosť.
-
Short - Pokročilý
Je to tak jak posledně co? Reklamu si nedělal
. Pokud mas pokaždé jinou IP a do teď si fungoval tak SI počkej až se ti změní lock. UB na tuto IP nedam.

-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku