Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Garen

Příspěvekod SponErko » 15 čer 2015, 13:37 VIP

Garen
Obrázek
moc Demacie


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top
RP: 260
IP: 450



SCHOPNOSTI


Vytrvalost (Passivka)
Obrázek

Pokud Garen během posledních 10 sekund neutrpěl žádné poškození, ani jej nezasáhla žádná nepřátelská schopnost, obnovuje se mu každou sekundu 0,4 % maximální hodnoty zdraví. Poškození od poskoků účinek Vytrvalosti nevyruší.

Rozhodný úder (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Garen získá bonus k rychlosti pohybu, čímž se zbaví všech zpomalovacích účinků a jeho příští útok zasáhne životně důležitou část protivníka, čímž mu způsobí bonusové poškození a také ho utiší.

Garen ze sebe setřese veškeré zpomalující efekty a získá 35 % k rychlosti pohybu.Svým dalším základním útokem provedeným během 4.5 sekund způsobí fyzické poškození a utiší svůj cíl.

Odvaha (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Garen si pasivně zvýšuje hodnotu brnění a odolnost vůči magii. Také může tuto schopnost aktivovat, čímž získá štít, který na krátkou dobu snižuje utrpěné poškození a trvání omezujících efektů.

Pasivní efekt: Garen získá z bonusů k brnění a odolnosti vůči magii o 20 % více.
Aktivace: Garen získá obranný štít, který sníží obdržené poškození o 30 % a zkrátí trvání omezujících efektů o 30 %.

Rozsudek (E)
Obrázek
Dosah: 325

Garen se svým mečem předvede tanec smrti, čímž po dobu působení schopnosti způsobí poškození nepřátelům kolem sebe.

Garen na 3 sek. rychle roztočí svůj meč kolem sebe a způsobí každou sekundu všem okolním nepřátelům fyzické poškození. Během točení může Garen procházet skrz poskoky a příšery, při průchodu jimi se však pohybuje o 20 % pomaleji.Rozsudek může provést kritický zásah a způsobit tak bonusové poškození.Poskokům způsobuje Rozsudek o 25 % menší poškození

Demacijská spravedlnost (R)
Obrázek
Dosah: 400

Garen přivolá moc Demacie, která nepřátelskému šampionovi uštědří smrtící úder, jenž mu způsobí poškození podle toho, kolik cíli schází zdraví.

Garen přivolá moc Demacie a pokusí se způsobit nepřátelskému šampionovi smrtící úder. Způsobí mu magické poškození.


MYTOLOGIE

Odhodlání demacijské armády je někde vítáno s nadšením, jinde s nenávistí; po celém Valoranu na něj však všichni hledí s respektem. Morální kodex ''nulové tolerance'' přísně vyznávají jak vojáci, tak i běžní civilisté. Demacijské jednotky tedy plní bez odmlouvání všechny zadané rozkazy a za žádných okolností neutíkají z boje ani se nevzdávají. Tyto principy vojákům vštěpují demagogové, kteří neváhají jít svým mužům příkladem. Zářnou ukázkou takového vůdce, který je všem ostatním dáván za vzor, je udatný válečník Garen, jenž si vysloužil přízvisko ''moc Demacie''. Na krví prosáklých bitevních polích mezi Demacií a jejich úhlavním nepřítelem Noxem již povstaly a padly tisíce velkých hrdinů. A pod vojenskými prapory těchto dvou států Garen poprvé zkřížil meče s Katarinou, zvanou Zlověstná čepel. Podle vojáků, kteří této události přihlíželi (a měli to štěstí, že přežili), to vypadalo, jako by ti dva do sebe byli zakleslí ve smrtícím tanci, k němuž jim hrála symfonie zvonících čepelí.

Byla to první bitva, z níž se Garen, chlouba demacijské armády a vůdce Neohrožené stráže, vrátil zcela bez dechu. Zlí jazykové však tvrdí, že důvodem nebylo vyčerpání, nýbrž něco jiného. Tyto fámy nabraly na síle, když se ukázalo, že si Garen od té doby nenechal ujít jedinou příležitost, aby se se Zlověstnou čepelí opět střetl. Čestný Garen si však těchto nařčení nevšímal. Věděl, že ostatní by neměli pochopení. Možnost střetnout se na bojišti s řádným protivníkem může být pro pravého válečníka důvodem, proč každé ráno vstát z postele. A když je navíc tak krásný a udatný, může se to pro někoho stát novým smyslem života.

''Nejúčinnějším způsobem, jak někoho zabít, je prosekat se k němu nepřítelem stojícím vedle něj.''
- Garen, o strategii v přední linii


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Garen
Sanguine Garen (520 RP)
Desetr Trooper Garen (Unavailable)
Commando Garen (520 RP)
Dreadknight Garen (975 RP)
Rugged Garen (750 RP)
Steel Legion Garen (1350 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Garen

od Rumcajz » 15 čer 2015, 13:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků