• Stránka 1 z 1
[Vyr.]gerak/BB new/kick for fun
20:55 cca nevím přesně mě mentálně zaostaly jedinec, gerak (nějak tak se jmenuje ten dement), mi dal kick za to že jsem ho pryč blokoval na zombie spawne při čase na stavění. Nechápu jak mi můžeš dát kick za blokování když za prvé nemůže jít zabíjet ct když je čas na stavění a za druhé může napsat do chatu /respawn a dalo by ho to na jinačí pozici. Beru to jako zneužívání práv a nechci aby mi nějaký retard co byl btw zrusenej za to že botoval, kazil hru tím že mi bude dávat free kicky. Rovněž když už píšu tuto stížnost bych rád poukázal na to že tento imbecil a nechápavý šulda chodí na nonsteamu kazit hru hráčům a ještě je natolik jebnuty že se na server připojil pod svou IP a pod nickem který používá na svém main účtu.. Myslím si že tohle tohle bohaté stačí na to aby člověku došlo co za debila tento kus hovna je.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... player=444 - main hlstats
- 2022-06-19 13:07:20 hm hm ?. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_antiquity
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=83894 - na účet
- 2022-06-19 19:50:19 koho?. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_antiquity - jen úryvek ale můžete porovnat oba chaty i když toto stačí
Nemám slov, chlapec je tak hotovej z toho že si nemůže zahrát na steamu tak si radši dojde na na, rozebere pár staveb a myslí si že nikomu nedojde že je to on - btw je vtipné že chlapec rozebíral a blokoval kempy mně a hráči Rebu
proc asi že xDDD ( pro nechapave - nemá státy = umírá 24/7 => není schopny si normálně zahrát tak zneužívá práva a dělá bordel na nonsteamu
Btw dementi kteří si myslíte že to není on tak sem ani nepište
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... player=444 - main hlstats

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=83894 - na účet

Nemám slov, chlapec je tak hotovej z toho že si nemůže zahrát na steamu tak si radši dojde na na, rozebere pár staveb a myslí si že nikomu nedojde že je to on - btw je vtipné že chlapec rozebíral a blokoval kempy mně a hráči Rebu

Btw dementi kteří si myslíte že to není on tak sem ani nepište
-
eX3mPlary - Drbna
[Vyr.]gerak/BB new/kick for fun
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: gerak/BB new/kick for fun
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=83894 - chat nonsteam účtu. Dodavam protože jsem zkopíroval špatný úryvek xDD, stává se píšu to narychlo
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... player=444 - chat Steam uctu
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... player=444 - chat Steam uctu
-
eX3mPlary - Drbna
Nevidím problém v tom tam chodiť na NS. Netajím to a vie to aj thix. Ak je tam bordel tak je niekedy lepšie priisť ns pretože na servery sa nachádzajú inteligenti ako ty a adminov hneď prezrádzajú. Myslím, že posledná návšteva svoj účel splnila keď sa tam robili dohody. Niekto dostal ban.. niekto pochopil kde je problém..
Kick vieš zaco si dostal, oboznámil som ťa s tým na servery. Ak máš potrebu niekoho blokovať v rohu a mať z toho ohromnú srandu prosím, aj ja som si spravil srandu. Môžeš doložiť aj demo ako ti káže topik hore nech sa môže aj thix pozret čo si robil.
Kick vieš zaco si dostal, oboznámil som ťa s tým na servery. Ak máš potrebu niekoho blokovať v rohu a mať z toho ohromnú srandu prosím, aj ja som si spravil srandu. Môžeš doložiť aj demo ako ti káže topik hore nech sa môže aj thix pozret čo si robil.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
GeracikxD píše:Nevidím problém v tom tam chodiť na NS. Netajím to a vie to aj thix. Ak je tam bordel tak je niekedy lepšie priisť ns pretože na servery sa nachádzajú inteligenti ako ty a adminov hneď prezrádzajú. Myslím, že posledná návšteva svoj účel splnila keď sa tam robili dohody. Niekto dostal ban.. niekto pochopil kde je problém..
Ten kick byl free ty jedna vypatlana opice a vzhledem k tomu že si si vědomy toho za co to bylo a potvrdil jsi mi to co jsem napsal tak není potřeba dodávat demo.
Nedelej ze sebe ještě většího debila než si. Nemluvim o žádném "tajném chození na nonsteamu", ale o tom že blokujes basky a rozebiras buildy hráčům na nonsteamu. Líbí se mi jak si tuto část stížnosti úplně vypustil a ani se k tomu nevyjádřil

Btw nemysli si že jsi jediný kdo může tomu druhému kazit hru

-
eX3mPlary - Drbna
eX3mPlary píše:GeracikxD píše:Nevidím problém v tom tam chodiť na NS. Netajím to a vie to aj thix. Ak je tam bordel tak je niekedy lepšie priisť ns pretože na servery sa nachádzajú inteligenti ako ty a adminov hneď prezrádzajú. Myslím, že posledná návšteva svoj účel splnila keď sa tam robili dohody. Niekto dostal ban.. niekto pochopil kde je problém..
Ten kick byl free ty jedna vypatlana opice a vzhledem k tomu že si si vědomy toho za co to bylo a potvrdil jsi mi to co jsem napsal tak není potřeba dodávat demo.
Nedelej ze sebe ještě většího debila než si. Nemluvim o žádném "tajném chození na nonsteamu", ale o tom že blokujes basky a rozebiras buildy hráčům na nonsteamu. Líbí se mi jak si tuto část stížnosti úplně vypustil a ani se k tomu nevyjádřil![]()
![]()
. No vzhledem k tomu že jsi tupý srac co má víc štěstí nez rozumu tak budu muset trochu popatrat abych si našel to demo kde si na bb Antiquity rozebral mně base, Sempentovi Nr. dal blok do basky s tím že ses mu ji pokusil bloknout a pak na BB stepup rozebral hráči Rebu base.
Btw nemysli si že jsi jediný kdo může tomu druhému kazit hru![]()
a být tebou si dávám pozor na to co děláš a jak se chováš šášulo
Myslím že tvoje správanie len dokazuje tvoj úmysel má blokovať.
Na ostatné veci môžeš dodať dôkazy. Ak narážaš ná tú strechu na anitiqi tak napíš dragonovy ten to vraj riešil s hráčom čo ti zobral ten blok a strechu ti opravil. Mal by mať aj demo ja som do toho už potom nezasahoval a udelil som bany len za dohodu
/´¯/)...........(\¯`\
-
GeracikxD píše:eX3mPlary píše:GeracikxD píše:Nevidím problém v tom tam chodiť na NS. Netajím to a vie to aj thix. Ak je tam bordel tak je niekedy lepšie priisť ns pretože na servery sa nachádzajú inteligenti ako ty a adminov hneď prezrádzajú. Myslím, že posledná návšteva svoj účel splnila keď sa tam robili dohody. Niekto dostal ban.. niekto pochopil kde je problém..
Nedelej ze sebe ještě většího debila než si. Nemluvim o žádném "tajném chození na nonsteamu", ale o tom že blokujes basky a rozebiras buildy hráčům na nonsteamu. Líbí se mi jak si tuto část stížnosti úplně vypustil a ani se k tomu nevyjádřil![]()
![]()
. No vzhledem k tomu že jsi tupý srac co má víc štěstí nez rozumu tak budu muset trochu popatrat abych si našel to demo kde si na bb Antiquity rozebral mně base, Sempentovi Nr. dal blok do basky s tím že ses mu ji pokusil bloknout a pak na BB stepup rozebral hráči Rebu base.
Na ostatné veci môžeš dodať dôkazy. Ak narážaš ná tú strechu na anitiqi tak napíš dragonovy ten to vraj riešil s hráčom čo ti zobral ten blok a strechu ti opravil. Mal by mať aj demo ja som do toho už potom nezasahoval a udelil som bany len za dohodu
JÁ ANI NEVĚDĚL ŽE SI TO TY KDYŽ JSEM SI STOUPL ZA TEBE U TOHO ROHU. SI MYSLÍŠ ŽE CO 5 SEKUND KOUKÁM HLSTATS KAŽDÉHO HRÁČE CO NÁPOJI NA SERVER NEBO CO? Ty jedna nulo přestaň to obkecavat, tu střechu si mi vzal ty a pak si blokoval base hráči sempent. Měl si nick TroL a JE ZAJÍMAVÉ ŽE DĚLÁŠ ŽE O NIČEM NEVÍŠ KDYŽ SI MI DOSLOVA POTOM SKAKAL S LECKEM DO DÍRY KTEROU JSEM MĚL PROTOŽE TO DRAGON NEOPRAVIL. Seres si do držky a obkecavas skutečnost hovnama. Už nic nepiš a počkej si na demo blbečku
-
eX3mPlary - Drbna
eX3mPlary píše:GeracikxD píše:eX3mPlary píše:GeracikxD píše:Nevidím problém v tom tam chodiť na NS. Netajím to a vie to aj thix. Ak je tam bordel tak je niekedy lepšie priisť ns pretože na servery sa nachádzajú inteligenti ako ty a adminov hneď prezrádzajú. Myslím, že posledná návšteva svoj účel splnila keď sa tam robili dohody. Niekto dostal ban.. niekto pochopil kde je problém..
![]()
JÁ ANI NEVĚDĚL ŽE SI TO TY KDYŽ JSEM SI STOUPL ZA TEBE U TOHO ROHU. SI MYSLÍŠ ŽE CO 5 SEKUND KOUKÁM HLSTATS KAŽDÉHO HRÁČE CO NÁPOJI NA SERVER NEBO CO? Ty jedna nulo přestaň to obkecavat, tu střechu si mi vzal ty a pak si blokoval base hráči sempent. Měl si nick TroL a JE ZAJÍMAVÉ ŽE DĚLÁŠ ŽE O NIČEM NEVÍŠ KDYŽ SI MI DOSLOVA POTOM SKAKAL S LECKEM DO DÍRY KTEROU JSEM MĚL PROTOŽE TO DRAGON NEOPRAVIL. Seres si do držky a obkecavas skutečnost hovnama. Už nic nepiš a počkej si na demo blbečku
Ak máš z toho kicku za to blokovanie takéto následky tak sa ti zaň ospravedlňujem.

/´¯/)...........(\¯`\
-
Re: [V riešení]gerak/BB new/kick for fun
Ahoj, ospravedlňujem sa za dlhé trvanie.
Čo sa týka situácie s blokovaním, kick bol určite prehnaný. Admin má k dispozícii viacero metód, ako niečo také riešiť, napr. grab alebo slay, v tomto bude adminovi dohovorené.
Čo sa týka údajného kazenia hry cez NS, na to potrebujem dôkazy, ináč sa ďalej nepohneme.
Vyriešené.
Čo sa týka situácie s blokovaním, kick bol určite prehnaný. Admin má k dispozícii viacero metód, ako niečo také riešiť, napr. grab alebo slay, v tomto bude adminovi dohovorené.
Čo sa týka údajného kazenia hry cez NS, na to potrebujem dôkazy, ináč sa ďalej nepohneme.
Vyriešené.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1