Porušuje někdo ve hře pravidla? Nahlaste ho zde!

GhoRnT | Survival | Nadávky

Příspěvekod KuK0 » 26 črc 2015, 16:15 VIP

Nick - GhoRnT
Server - Survival
Důkaz - http://prntscr.com/7x6xsm , http://prntscr.com/7x6xrr , http://prntscr.com/7x6xqz
Popis situace - Hráč stále má na mě problém a svoje emoce vyjadřuje tak jak je vidno na screenech.

P.S. Admin WalkCZ se vysměje ještě mě namísto aby něco řekl svému kamarádovi GhoRnTovi...
Obrázek
KuK0
Profesionál
Profesionál

GhoRnT | Survival | Nadávky

od Rumcajz » 26 črc 2015, 16:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: GhoRnT | Survival | Nadávky

Příspěvekod DoktorImnozin » 26 črc 2015, 16:23

Môžeš si za to sám, správaš sa ako "wanna-be" admin, provokuješ a poučuješ aj keď nemáš na to žiadne právo.

A pokiaľ viem Walk na neho reagoval, len si to odfotil predtým než mu niečo napísal.
DoktorImnozin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KuK0 » 26 črc 2015, 16:28 VIP

DoktorImnozin píše:Môžeš si za to sám, správaš sa ako "wanna-be" admin, provokuješ a poučuješ aj keď nemáš na to žiadne právo.

A pokiaľ viem Walk na neho reagoval, len si to odfotil predtým než mu niečo napísal.

Ehm, asi by si se sem vyjadřovat neměl.. to zaprvé a zadruhé já nechci aby nikdo nadával, je to nepříjemné číst v chatu samé sprosté věci či už na mě nebo na někoho jinýho... Sice nejsem admin ale práva na napsáni do chatu klid mám.
Obrázek
KuK0
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod WalkCZ » 26 črc 2015, 16:39

KuK0 ty si nedáš pokoj?
Překvapuje mě když jsem ted práva dostal po roce zpátky a než jsem je dostal fakoval si mě do Kidu, ku*ev apod.
a když dostanu práva z5 začneš mi psát "walku kamoši? Dame mír ne?" Takové lidi "zbožnuju"
Chováš se jako Vlezdoprdelka
zkus se zamyslet :)
Děláš si to jenom horší, nech to na adminech, to není tvoje starost, já ho upozornil:) a nedělej nám další zbytečné starosti
Nikdo na to zvědavý není.Měj se, prosím někoho o LOCK

Edit.WalkCZ
Veterání tajemník zombies.
WalkCZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod KuK0 » 26 črc 2015, 16:41 VIP

lostman píše:KuK0 ty si nedáš pokoj?
Překvapuje mě když jsem ted práva dostal po roce zpátky a než jsem je dostal fakoval si mě do Kidu, ku*ev apod.
a když dostanu práva z5 začneš mi psát "walku kamoši? Dame mír ne?" Takové lidi "zbožnuju"
Chováš se jako Vlezdoprdelka
zkus se zamyslet :)
Děláš si to jenom horší, nech to na adminech, to není tvoje starost, já ho upozornil:) a nedělej nám další zbytečné starosti
Nikdo na to zvědavý není.Měj se, prosím někoho o LOCK

Edit.WalkCZ

Tak mi dej ban když jsem ti nadával ne?? Nemáš na mě nic protože jsem nenadával.. Chceš si tu hrát jen na velkýho hocha že jsem ti nadával, ale kdybych ti nadával tak mám ban, ale já ho nemám..
A proč to lockovat bez banu ?? jen že je to tvůj kamarád tak mu ban nedáš ...
Obrázek
KuK0
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod DoktorImnozin » 26 črc 2015, 16:50

Prečo by som tu nemal písať? Nedávam tu rozsudok, len píšem ako to bolo pretože som bol na servery.

A to čo pisal Walk je pravda, neustále si mu nadával a zrazu keď napísal že ma admina tak si sa mu podlizoval a písal si že budeš asi žiadať o admina a či by sa za teba neprihovoril. ;)
DoktorImnozin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KuK0 » 26 črc 2015, 16:53 VIP

DoktorImnozin píše:Prečo by som tu nemal písať? Nedávam tu rozsudok, len píšem ako to bolo pretože som bol na servery.

A to čo pisal Walk je pravda, neustále si mu nadával a zrazu keď napísal že ma admina tak si sa mu podlizoval a písal si že budeš asi žiadať o admina a či by sa za teba neprihovoril. ;)

Já mu říkal jen že je to fakan(což nadávka není) protože mě okradl(Moje blbost uznávám) a o tom aby se u mě přimluvil jsem neřekl ani slovo.. řekl jsem že budu žádat o práva a že mu udělám radost že to na MC není ale na CS:GO... tak nevím co do toho taháš toto..

a už to tu nespamujme a nechme to na vyšších
Obrázek
KuK0
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod DoktorImnozin » 26 črc 2015, 16:57

Najprv si povedal že ideš žiadať o práva na MC, potom si sa rozhodol že ideš žiadať na CS:GO a odtiaľ si daš aj práva na MC 8-)
DoktorImnozin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KuK0 » 26 črc 2015, 16:59 VIP

DoktorImnozin píše:Najprv si povedal že ideš žiadať o práva na MC, potom si sa rozhodol že ideš žiadať na CS:GO a odtiaľ si daš aj práva na MC 8-)

Neříkal jsem že budu žádat o práva na MC ale prvně na GO a potom na MC Tak se uklidni laskavě..
Obrázek
KuK0
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Jooray » 26 črc 2015, 17:27

Nabudúce si rieste spory na serveri a nie tu.
Hrác bol zabanovaný, nadávky to boli.

/lock
Jooray
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Porušení pravidel