Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Gnar

Příspěvekod SponErko » 29 črc 2015, 07:38 VIP

Gnar
Obrázek
chybějící článek



Role: Top
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Gen zuřivosti (Passivka)
Obrázek

Kdykoliv je Gnar v boji, generuje se mu zuřivost. Jakmile její hodnota dosáhne maxima, přemění se na Mega Gnara, čímž se zvýší jeho odolnost a získá přístup k novým schopnostem.

Hod bumerangem / Hod balvanem (Q)
Obrázek
Dosah: 1100

Gnar hodí bumerang, který nepřátelům způsobuje poškození a zpomalení a následně se vrací zpět k němu. Pokud Gnar bumerang chytí, zkrátí se mu přebíjecí doba.

Mega Gnar hází balvan, který se zastaví o první zasaženou jednotku a způsobí poškození a zpomalení všem kolem sebe. Balvan lze opět sebrat a zkrátit tak přebíjecí dobu schopnosti.

Mini Gnar: Hodí bumerang, který cíli způsobí fyzické poškození a na 2 sek. mu sníží rychlost pohybu. Jakmile bumerang zasáhne nějakého protivníka, začne se vracet zpět ke Gnarovi. Následujícím nepřátelům způsobuje 50% poškození. Každá jednotka může být zasažena pouze jednou. Při chycení bumerangu se jeho přebíjecí doba zkrátí o 0 %.
Mega Gnar: Hodí balvan, který se zastaví poté, co zasáhne nějakého protivníka. Zpomalí všechny okolní nepřátele a způsobí jim bodů fyzické poškození. Při sebrání balvanu se jeho přebíjecí doba zkrátí o 60 %.

Hyper / Drtivá rána (W)
Obrázek
Dosah: 0

Gnarovy útoky a kouzla jej nabudí, takže způsobí bonusové poškození a získá bonus k rychlosti pohybu.

Mega Gnar je příliš zuřivý, než aby se nechal zmocnit hyperaktivitou, takže místo toho se postaví na zadní a udeří pěstmi do země před sebou, čímž omráčí všechny nepřátele v okolí.

Mini Gnar:
Pasivní efekt: Každý 3. útok nebo kouzlo proti témuž cíli způsobí dodatečné magické poškození a poskytne Gnarovi % k rychlosti pohybu, tento bonus během 3 sekund vyprchá.
Mega Gnar: Na 1,25 sekundy omráčí okolní nepřátele a způsobí jim fyzické poškození.Bonus k rychlosti ze schopnosti Hyper získá Gnar pokaždé, když se přemění ze své Mega podoby.

Přeskok / Lámání kostí (E)
Obrázek
Dosah: 475

Poryv větru udeří zvolenou nepřátelskou jednotku, načež se odrazí k dalšímu protivníkovi nacházejícímu se poblíž. Oba dva zraní a umlčí.

Vypálí na zaměřeného nepřítele střelu, která mu způsobí magické poškození, na 1,25 sekundy jej umlčí a poté se odrazí na nový cíl (poskokům a příšerám je způsobeno 150% poškození).Temný vítr se může odrazit až 5krát, přednost dává cílům, které ještě zasaženy nebyly. Jednotky mohou být zasaženy i několikrát po sobě, avšak umlčeny budou pouze jednou.

GNAR! (R)
Obrázek
Dosah: 800

Mega Gnar mrští vším kolem sebe ve zvoleném směru, čímž způsobí nepřátelům poškození a sníží jim rychlost pohybu. Nepřátelé, kteří zasáhnou zeď, budou omráčeni a utrpí bonusové poškození.

Mini Gnar:
Pasivní efekt: Zvyšuje zkrácení přebíjecí doby Hodu bumerangem při chycení zbraně a umocňuje bonus schopnosti Hyper k rychlosti pohybu.
Mega Gnar: Odhodí všechny okolní nepřátele zvoleným směrem, čímž jim způsobí fyzické poškození a zpomalí je o 45 %. Nepřátelé, kteří zasáhnou zeď, utrpí 150 % tohoto poškození a místo zpomalení jsou omráčeni.



MYTOLOGIE


Džungle neodpouští nerozvážnost. Každá zlomená větvička vypráví nějaký příběh.

Lovil jsem už všechna stvoření, která tato džungle může nabídnout. Byl jsem si jist, že tu na mě už nečeká žádná další výzva, ale teď jsem narazil na něco nového. Stopy to po sobě zanechává jako obří kanec, drápy to má jako šavle. Člověka by to dokázalo roztrhnout vejpůl. Konečně něco.

Jak se plížím po stopách své kořisti skrz hustou džungli, všímám si spouště, kterou kolem sebe to zvíře napáchalo. Vstupuji na kruhovou holinu plnou pokácených stromů. Tito obří zelení strážci lesa tu stáli už odnepaměti a jejich na kov ztvrdlá kůra se vysmívala sekerám každého, kdo byl natolik pošetilý, že se je pokusil pokácet. A tohle stvoření je odhodilo stranou, jako by to byly jen slabé soušky.

Jak by mohlo takhle nesmírně silné zvíře jen tak zmizet? A přestože za sebou zanechalo takovou nepřehlédnutelnou stopu zkázy, dosud jsem jej nespatřil. Jak se může zjevit z čistého nebe jako hurikán a pak se zase rozplynout v džungli jako mlha nad ránem?

Třesu se nedočkavostí, že konečně stanu tomuto tvorovi tváří v tvář. Bude to úžasná trofej.

Přecházím přes holinu, nechám se vést zvukem potůčku a snažím se získat zpět ztracený klid. A tam jsem ho spatřil: chomáček oranžové srsti, pokrčený, jako by na něco čekal. Opatrně jsem jej z dálky sledoval. Z potůčku vyskočila drobná rybka a ten tvor za ní skočil, rozjařeně se vrhnul do vody. Ke své radosti jsem si uvědomil, že to byl yordl. A lovec, no vida!

To je dobré znamení. Co nevidět to zvíře najdu. Přede mnou se nic neschová.

Yordl vztyčil své veliké uši a otočil se mým směrem. Rozběhl se ke mně po všech čtyřech s kostěným bumerangem v ruce a prudce se přede mnou zastavil. Něco blábolí.

Mírně na toho mladého yordla kývnu hlavou a pokračuji ve své cestě. Snadno procházím poměrně náročným terénem a hledám stopy své kořisti. Snažím se zachytit její pach, ale něco mě ruší. Kousek za mnou se ozývá jakési štěbetání. Ten yordl mě sleduje. Nemůžu ho nechat, aby plašil zvěř. Otáčím se k němu a ukazuju do dálky. Věnuje mi nechápavý pohled. Musím být pádnější, ať už mi nese štěstí, nebo ne.

Vrátím se k němu a zařvu z plných plic, až se yordlova srst třepotá ve větru a země pod námi se chvěje. Po pár sekundách otočí hlavu a s mírným úsměvem pozvedne svůj malý bumerang. Na tohle nemám čas. Seberu mu zbraň z ruky a zkušeným hodem ji zaseknu do kmene stromu vysoko mezi silné větve. Otočí se, snaží se vyškrábat nahoru, zuřivě poskakuje kolem.

Ujdu sotva deset kroků, když mi děsivý řev zmrazí krev v žilách. Kolem se rozléhá ohlušující ozvěna pukajících kamenů a padajících stromů. Na cestu přede mě se zřítí obří strom. Yordlova kostěná zbraň se z něj uvolní a spadne na zem.

Burácivé hrdelní vrčení za mnou nabírá na intenzitě.

Udělal jsem obrovskou chybu.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Gnar
Dino Gnar (975 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Gnar

od Rumcajz » 29 črc 2015, 07:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků