• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Go vs 1.6
Já si zahraji obě, ale přeci jen 1.6 je klasika, ale pokud chceš přejít na vyšší level tak určitě GO 

-
Rainox - Spamer
Cs 1.6 zahrám rád, ale z CS:GO mám v poslednej dobe len a len nervy... 

"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
1.6 je srdcovka a je škoda, že se přešlo na GO! Ale teď je zajímavější to CSGO.

Chceš poradit ke hře CSGO - napiš mi do PM
-
maTiN10 - Pokročilý
Já si zahraji obě

Pořád jenom hate, tak to má bejt,
pořád jenom hate, tak to má ku*va bejt.
vod tý doby, co sem tady,
sem nenaviděnej šmejd.
vod tý doby, co sem tady,
sem nenaviděnej šmejd.
-
TheNul - Zkušený
CS 1.6 som nehral dlhšie ako 5 minút už 3 roky, CS:GO hrávam skoro od jeho spustenia na Steam, takže CS:GO.

-
BlackJack - Mistr
maTiN10 píše:1.6 je srdcovka a je škoda, že se přešlo na GO! Ale teď je zajímavější to CSGO.
cs 1.6 je proste best az na tie male deti

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
JB a takové nějaké módy určitě na CS 1.6 ale Public (alá kompetitivní mód) určitě na CS:GO
STEAM: Sigmousek
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
-
Sigmousek - Drbna
Podle mě 1.6, jelikož tu máme GS a máme tu spousta modu. Na GO se taky snažili udělat JB mod, ale byli to lidé z jiných zemí ( než ČR a Slov.) a moc se jim to nepovedlo, proto říkám, že Cs 1.6 je lepší.
- JustJesus
- Kazatelův učeň
Rainox píše:Já si zahraji obě, ale přeci jen 1.6 je klasika, ale pokud chceš přejít na vyšší level tak určitě GO
(y)
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Pointlessguy píše:Podle mě 1.6, jelikož tu máme GS a máme tu spousta modu. Na GO se taky snažili udělat JB mod, ale byli to lidé z jiných zemí ( než ČR a Slov.) a moc se jim to nepovedlo, proto říkám, že Cs 1.6 je lepší.
WAT?

Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
-
esko - Zkušený
Já když si chci zastřílet nebo zahrát jako vážně normální hru tak GO. Ale když si chci zahrát nějaký speciální mód, tak 1.6. Oboje sou podle mě super. Ještě bych dodal, že v 1.6 je podle mě težší se trefit.
-
PacifiSta - Pokročilý
eSSSSicko píše:Pointlessguy píše:Podle mě 1.6, jelikož tu máme GS a máme tu spousta modu. Na GO se taky snažili udělat JB mod, ale byli to lidé z jiných zemí ( než ČR a Slov.) a moc se jim to nepovedlo, proto říkám, že Cs 1.6 je lepší.
WAT?v CZ/SK Jsou dva JB servery s velkým úspěchem..Kvalitní mapy, nelaguje se to + furt plno (i v jednu ráno) Takže to co si teď napsal je chujovina...
Stímto musím souhlasit... Není tam teda uplně plno i v jednu ráno ale je tam skoro fůrt plno

asdasdas
-
cunik - Profesionál
cunik píše:eSSSSicko píše:Pointlessguy píše:Podle mě 1.6, jelikož tu máme GS a máme tu spousta modu. Na GO se taky snažili udělat JB mod, ale byli to lidé z jiných zemí ( než ČR a Slov.) a moc se jim to nepovedlo, proto říkám, že Cs 1.6 je lepší.
WAT?v CZ/SK Jsou dva JB servery s velkým úspěchem..Kvalitní mapy, nelaguje se to + furt plno (i v jednu ráno) Takže to co si teď napsal je chujovina...
Stímto musím souhlasit... Není tam teda uplně plno i v jednu ráno ale je tam skoro fůrt plno98% že se tam logneš.
Jakože že je tam uplně plno jsem nemyslel, jen že se tam dá hrát i ráno (že to prostě není opuštěnej server..

Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
-
esko - Zkušený
Sigmousek píše:JB a takové nějaké módy určitě na CS 1.6 ale Public (alá kompetitivní mód) určitě na CS:GO
jj presne

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4