• Stránka 1 z 1
[Z] Gonzzales Minigames
Nick na serveru: Gonzzales ツ
SID: STEAM_1:0:568904276
Sekce, na které chci práva: Minigames
Věk: 14
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275 ... yer=152353
Bany, které jsem dostal: 2x ct ban za fk , 4x mute za mojí toxicitu ALE UŽ JSEM SE ZKLIDNIL
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Tomáš a je mi 14 let. od svých 3 let sem hrál fotbal za FK Vyšehrad ve svých 11 letech sem skončil s týmem tak i s fotbalem ale, chci se k němu vrátit. V 12 letech sem hrál házenou za školní reprezentaci a poté mě chtěla HK Dukla. Cca sem hrál házenou rok ,ale kvůli kotníku který sem si vyvrtknul tak sem měl asi půl rok sem měl nohu v sádře ,a jak sem nehrál čí netrénoval tak sem stím skončil též. Jinak sem obyčejný kluk který je vyvinutý z labilní opice. Totˇ vše o mně
Proč právě já: Rád pomáhám novým hráčum na gs tak a nějakou dobu se chci stát adminem
Zkušenosti s CS:GO: Cs hraju 8 let a na gs se pohybuji asi 5 let
Případné poznámky: Přeji příjemný zbytek dne <3
SID: STEAM_1:0:568904276
Sekce, na které chci práva: Minigames
Věk: 14
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275 ... yer=152353
Bany, které jsem dostal: 2x ct ban za fk , 4x mute za mojí toxicitu ALE UŽ JSEM SE ZKLIDNIL
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Tomáš a je mi 14 let. od svých 3 let sem hrál fotbal za FK Vyšehrad ve svých 11 letech sem skončil s týmem tak i s fotbalem ale, chci se k němu vrátit. V 12 letech sem hrál házenou za školní reprezentaci a poté mě chtěla HK Dukla. Cca sem hrál házenou rok ,ale kvůli kotníku který sem si vyvrtknul tak sem měl asi půl rok sem měl nohu v sádře ,a jak sem nehrál čí netrénoval tak sem stím skončil též. Jinak sem obyčejný kluk který je vyvinutý z labilní opice. Totˇ vše o mně
Proč právě já: Rád pomáhám novým hráčum na gs tak a nějakou dobu se chci stát adminem

Zkušenosti s CS:GO: Cs hraju 8 let a na gs se pohybuji asi 5 let
Případné poznámky: Přeji příjemný zbytek dne <3
999 For Life
Bad Vibes Forvever
Bad Vibes Forvever
- Gonzzales
- Amatér
[Z] Gonzzales Minigames
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1